- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
B********
aktív tag
Én az ébrenléti idővel kapcsolatban vettem észre, hogy ha nem is nyúlok hozzá, akkor is kb negyed óránként felébreszti valami a rendszert. Óramű pontossággal. Egyszerűen nem jövök rá hogy mi. Ennek ellenére nem merül látványosan, ha nem sokat babrálom, másfél-két napot elmegy, de érdekelne mit ébredezik. Hozzáteszem, nem az első androidos készülékem, vágom mi ébresztgetheti általánosságban a rendszert. Eddig a szokásos beállításaimat alkalmazva nem is tapasztaltam ilyet. Akkor is csinálja ha nincs net bekapcsolva. Szinkronizálás teljesen kikapcs, csak a hálózati helyhozzáférés+időjárás frissít automatikusan, de már kipróbáltam, nem az okozza. Valakinek tapasztalat ezügyben?
-
Jacak
senior tag
Üdv.Nos,a gyors merülés nálam is jelen van.Éspedig -legalábbis nálam- a beállítások/akkumulátor menüpont szerint a médiaszerver húzza brutálisan,ami a gyakorlatban azt jelenti,hogy gyakran jár mind a 4 mag,s nemritkán 100% tájékán.De alapból is jár 2 mag,s pörögnek elég szépen.Egy megoldást találtam,ami megbízhatóan működik,és a telefon abszolút kellemes készenlétet produkál utána,viszont root-jog kell hozzá.Mikor nagyon merül a teló,kell egy hot reboot,azaz,UI újraindítás,és helyreállnak a dolgok,alaphelyzetben vissza fog esni a normálisra a CPU, 1 mag fog járni,a minimális, 800 MHz-en.
-
törölt tag
Vagy valami szívja közben. Főleg, ha van net és szinkronizálás. Pl. mostanában nagyon sokan, több telefonnál is panaszkodnak a Google Play Service extrém fogyasztására. DE beállhat a sorba ezzel az FB/messenger, illetve a Viber is.
Szerk.:
Illetve azt sem szabad elfeledni, hogy jópofák ezek a saját merülési, akksi kijelzők, de messze vannak a pontosságtól. Bármelyik márkáról is legyen szó. Egy-egy fogyasztást simán hozzáad egy másik értékhez. Pl. háttérkép kezelő hibás működésből adódó fogyasztását a záróképernyő fogyasztásához hozzáadhatja. Nálam is volt ilyen az egyik telefonon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Chrome
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Fotók, videók mobillal
- Háztartási gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest