- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
Nem csak a kinézet számít hanem az hogy egy gamer gép eszik vagy 300w-ot(minimum) egy jól épített htpc meg max 150W-ot. Továbbá egy gamer gép sokkal hangosabb de nem is baj hisz a játék hanghatásai közben úgysem veszi észre senki de egy filmnézésnél idegesítő lehet a gépzaj ezért egy jó HTPC nem csak hogy lényegesen kevesebbet eszik hanem szinte hangtalan is és persze jól néz ki..
-
band1103
őstag
"...Feleslegesen minek terhelni a gépet? Májerkodásból?..."
Szvsz csak májerkodásból meg bizalmatlanságból fakadó önbecsapásból. "Nem bízom meg más munkájában" "csak az a jó amit én csinálok"stb... Ha meg tudom hogy ennek a kódolási beállításnak jónak kell lennie mert a "...minőségre gyúrok..." akkor jobbnak fogom látni. A tudat így csapja be a szemet. Ennyi.
Igen, Sigmund Freud-ot ettem vacsira -
band1103
őstag
Akkor kb. egyet értünk, (az igp-t most hadjuk) egy kiegészítéssel :"...hogy tegyen meg mindet a video lajatsza erdekeben,..." Nagyon nagyon valószínű hogy már itt elbukott a dolog. Erre mondtuk hogy user error.
"...hogy barki, barhogy csinalta, le tudjam jatszani...." Ez egy nagyon nagy melléfogás a részedről és látszik hogy neked még nálam is kevesebb rálátásod van a filmek kódolására. Ez nem úgy működik ahogy te gondolod. El lehet úgy de úgy baszni a filmet kódoláskor hogy azt csak egy 4magos intel tudja csak lejátszani. Amíg viszont 1 filmet több releaser csapat is kiad mkv-ban addig mindig lesz választás hogy olyat töltsünk le ami rendesen van kódolva. A rosszul kódolt filmek és készítői pedig simán kikopnak. Sok csapat NFO-jában már külön feltünteti hogy ez már Dxva kompatibilis film, mert a közönség ezt igényli. Úgyhogy a jövő a RIP csapatok felől is inkább ebben az irányba húz ezért el kellene felejteni ezt a "szar kódolású film is jó csak veszek egy jobb procit" dumát. -
band1103
őstag
-
band1103
őstag
Képzeld a minap telepítettem egy x2 5600+-os gépet. XP és az alap driverek után fetoltam neki az MPC-HC-át és akadt rajta a Dr. House Xvid! A te logikád szerint akkor szar a vas mert még az xvid-et sem viszi? A logikád erősen hibás! A player a saját codekével nem bírt vele. Feldobtam a legújabb k-lite csomagot, de nem úgy mint a vak borjú hanem erősen tweakelve és az ffdshow már tete is a dolgát.
Az pedig elég erősen User error ha valakinek egy 1080p-s mkv szaggat a 4850e-n. Vagy beállítás vagy szar a film. Nincs olyan normális 1080p-s mkv amit ne lehetne lejátszani vele. Ami nem normális azt pedig erősebb gépekkel is művészet. Ha valaki belefut egy szarba az keresse meg a filmet egy másik RIP csapattól. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- E-roller topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Építő/felújító topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged