- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Én eladtam a napokban. Bármi mást vegyél, csak ezt ne. Komolyan, nem viccelek: átlagos használat mellett reggel lehúzva a töltőről mindenféle energiatakarékos marhasággal is alig 10 százalékom maradt délután, az estét sok esetben ki sem birta. Ha nem lett volna töltő az autómban akkor rendszerint elérhetetlen lettem volna.
-
blueMerle
veterán
6.0 és a 7-es is csak érkezik...
Hatalmas csalódás ez a telefon srácok. Az akkuidő az egy vicc, egy röhej, egy rakás szar az egész. Ennél konkrétan bármelyik eddigi telóm többet birt. A fényképek bár egy fokkal jobbak mint a tesztképek de még igy is köröket ver rá akármelyik középkategóriás Huawei vagy Samsung.Messze kerüljétek, még 150 eurót sem ér. Én lehet hogy felgyújtom a sajátom mert eladni már csak maximum gombokért lehetne.
-
blueMerle
veterán
Először is azzal kezdeném mielőtt a gyerekes köpködés folytatódik és/vagy beindul a topicban, hogy nem, nem hülyültem meg hogy ilyet vettem, de Black Friday keretein belül 190 euróért jutottam hozzá, és azt hiszem ennyiért jó vétel. Azóta a kamera szoftverét is javitották, szóval minden oké.
Viszont egy dologra kiváncsi lennék: vegyes használattal 3-4 óra, folyamatos webböngészés mellett 5 óra körüli SoT értékeim vannak 50-80% körüli fényerőnél, helymeghatározás és BT+Wifi bekapcsolva. Más HTC U Play tulajnál (ha létezik ilyen
) is ekörül alakul az akksi teljesitménye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik
- iPhone topik
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest