- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jah, alig győzöm fogni, el ne hajlítsa a szél..
Mintha azt is írtam volna, hogy 1 éve megvan lassan és érdekes nem hajolt el. Farmerzseb, rövidnadrág zseb, mellény zseb, ágyról, asztalról leesés többször is, de valamiért még sincs baja.
Ha valamit el akarok törni, azt el töröm, marha jó érv ehhez hasonlítani. És igen, jó példa a VGA, mert ha el akarom törni, el fogom, ha nem, akkor meg nem fog valószínűleg sosem. -
válasz
Stunts666 #98 üzenetére
Nyilván.
De most itt a lényegi pont, hogy ez a telefon ennyiért baromira túlárazott, mert ennyibe fog kb kerülni a legújabb Xiaomi, vagy One+ készülék, amik "kínaiságuk" ellenére is messze elmeszelik ezt. Ennek kiegyensúlyozására a HTC név, vagy a szoftver meg édes kevés már. A Samsung lehet eladja magát, de még ők sem áraznak ennyire fölé, mint a HTC. A HTC név viszont manapság már kevés az üdvözüléshez és a tárgyban szereplő termék inkább csak ront ezen..
-
válasz
Stunts666 #93 üzenetére
Azt azért tisztázzuk, hogy van out of box ROM is, a developer ROM nem kötelező, hanem választható. Én azt választottam, mert engem érdekel. Akit nem, az meg nem választja. Ennyi.
Optimalizáció pedig nem egyenlő a 0-val. Használom, tudom. De azért vegyük hozzá azt is, hogy a hasonló felszereltségű "A" brand telefonok legalább 100k-val többe fájnak. Azt hiszem ennyiért belefér néha egy kis hiba, vagy kevéssé "fluidság" is, de ettől függetlenül, így sincs vele semmi baj.
De a HTC-nél meg hiába fluid a rendszer, ha minden másba meg beletörik a hardver bicskája. Márpedig azért okos egy telefon, mert minden mással használják az emberek.iPhone esetén igazad van, Xiaomi mellett talán azt vennék jelenleg, de ott meg nem fogok a "hype" miatt 300k-t fizetni.
-
-
válasz
mjani1172 #83 üzenetére
Mi5-öm van jelenleg, ha másik készülék specifikus hibája, azon nem segíthetek, de attól még nem igaz, amit írtál.
Igazad van, hagyjuk már. 1 éve megvan lassan, mindenhova magammal hordom, és érdekes módon, nem hajlott meg, pedig youtube videóban ketté törik ezt is, mint a ropit. Bocs, én nem hajlítgatom, mert szerintem nem életszerű. A VGA is ketté törhető a gépemben, de valahogy használat közben ez sem törik el. Helikopter vagyok?
Előtte Mi4, meg Mi2S volt a birtokomban évekig, a fent vázolt hibák egyiknél sem jöttek elő, és egyik sem hajlott meg. Persze lehet, az én hibám..Szerintem te ne égesd magad.
-
Lehet, hogy igazad van, ezért ez az ár. De nézzük már meg, mióta is veszteségesek? Bejött a taktika? Nem igazán. Ha eddig nem jött be, emelnek megint, meg visszavesznek megint a hardverből, akkor majd befog? Úgy őszintén? Kétlem..
Ha piacon akarnak maradni, kockáztatni kell, nincs mese. Lehet, hogy őket nem eteti egy feneketlen pénzgyár hátulról, de így is úgy is bukóban vannak régóta, nem lenne érdemes bekockáztatni, ha már egyszer a pénz így amúgy is elmegy, hogy összeraknak egy korrekt telefont, és eladják a konkurencia alatt? Merthogy egy csúcs HTC anno csúcs HTC volt, szóval tudnak ők, ha akarnak, és bizony lehet megvenném a következő telefonom tőlük, ha a 280k-s Samsung mellett adnák 230-ért, de a minőséget és a csúcsot, ne az ilyen kacatokat. És igen, nagy különbség, de az anyagköltség még így is bőven visszajönne, a többi pénz(dolgozói bérek, infrastruktúra stb) meg így is elmegy, de akkor lehet, hogy pár év múlva már 250-ért, vagy 280-ért is az övékét vennék.
Úgy nem lehet kimászni a gödörből, hogy a veszteségek ellenére is kötik az ebet a karóhoz, és úgy próbálnak meg pálfordulni, hogy egyre drágábban akarnak egyre szarabbat adni. Mert ahhoz nem kell sok ész, hogy tudjuk, ez hova fog vezetni. A fentebb vázolt opció, csak lehet, hogy oda, a jelenlegi meg biztosan.És jöhet itt valaki azzal, hogy a Xiaomit állambácsi pénzeli, könnyű nekik, de amíg a Mi6-ot majd bolti garival meg tudom venni kb ennek az árából, és látatlanba azt merem mondani, hogy 3x körbe fogja h***ni ezt, addig engem, míg vevőt rohadtul nem fog érdekelni, hogy szegény HTC-nek nincs pénzesládikája, mert nekem sincs, hogy a szarjukat(bocsánat) vegyem ennyiért. De ha 200-230-ért adnának egy olyan hw-val szerelt készüléket, mint a Mi6, azzal az alapossággal programozva, megtervezve, ahogy tudnak dolgozni, más lenne a leányzó fekvése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingatlanos topic!
- Nyaralás topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest