-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
válasz
automatamas #4316 üzenetére
Hanyagold.
-
opr
nagyúr
válasz
automatamas #4316 üzenetére
Szerinted ha ez normalis lenne, azon sirna a topik fele, hogy keson jonnek a biztonsagi frissitesek?
Mashogy mondva: nem, abszolut nem normalis, egy negyedennyibe kerulo telefonnal se. Ez kicsit olyan amugy, mint azok a "kishibas" TV-hirdetesek, ahol leirjak, hogy a kijelzoje nem mukodik, de a mukodeset nem befolyasolja. Ha teged ez nem zavar, akkor arazd be es vedd meg, de En nem biznek benne, mert igy tippre vagy az van, hogy csereltek a kijelzojet, de ganyul, esetleg nem eredetire, vagy az van, hogy nemsokara meg fog dogleni szegeny.
De ferob forumtars a szakember ilyen teren, ha nincs igazam, ha mas nem, majd kijavit. -
kano
nagyúr
válasz
automatamas #4291 üzenetére
Nem érkeznek és 2017.11.01-i az utolsó frissítés.
-
opr
nagyúr
válasz
automatamas #4288 üzenetére
Elvileg igen, gyakorlatilag a telefon meg 8.0-n van. Engem nem zavar oszinten szolva, mert nem lattam semmit se a 8.1-ben, se a pite-ben, amire azt mondanam, hogy na igen, ez mar valami, erre erdemes varni. En ugy vagyok vele, hogy ha mostantol tojnak ra es megmarad ez a szoftver, az meg mindig jobb, mintha kapnank egy friss, de bugosat.
-
opr
nagyúr
válasz
automatamas #4283 üzenetére
Szerintem inkabb csak az van, hogy csak az ir ide, akinek valami problemaja van.
Az ok nagyon egyszeru:
- Nincs folyamatos ki milyen firmware-t akar felrakni es miben mi a jo beszelgetes, mert felesleges es hulyeseg lenne, a gyari szoftware annyira jo, gyors es stabil, hogy eszebe nem jut senkinek feleslegesen mokolni, kiveve ha be van csipodve arra, hogy ha belep a menube es megnezi az android verziot, akkor mindig a legfrisebbet lassa, akar olyan aron is, hogy vallalja, hogy instabilabb es lassabb lesz a telo. Nem tudom, van-e itt koztunk ilyen ember, de nem hiszem.
- Nincs tul sok hozzaszolas, mert minek? Minden mukodik faszan, gyorsan, stabilan, kamera siman automata modban is jo kepeket keszit...Az a nagy helyzet, hogy attol a par problematol eltekintve nincs mirol beszelni, es azok is kb a felhasznalok nagyon kis reszet erintik.
Amit mindenkepp tanacsolnek, az az, hogy a vasarlast ugy idozitsd, hogy mikor kibontod, tok mar azonnal legyen hozza, mert ez az uveg, amibol gyartva van, ez ugy viselkedik, mint kanos homi kezeben a bortoni szappan...
Vagy csak a htc annyira mindenki elott jar, hogy mar a gravitaciot is tudjak befolyasolni, es minimum 2g hat a telefonra. -
CptAdamica
veterán
válasz
automatamas #4283 üzenetére
Ha teheted, akkor az U11-et válaszd, elég patent kis telefon. Következő Androidot még biztos, hogy megkapja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest