- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz
dredjudge84 #3762 üzenetére
Mert a gyártó már fél lábbal a sírban van. U12-re koncentrálnak és nincs túl sok fejlesztőjük. Azért tényleg égés egy csúcsnál, hogy cirka fél éves az utolsó frissítés. És ez igaz az U11+ -ra is.
Ettől még szeretem a telefont. -
kano
nagyúr
válasz
_Moriarty_ #3637 üzenetére
Én is ezt írtam, hogy nagyon jó telefon csak egyetlen hátránya a sense.
-
kano
nagyúr
válasz
Badboys #3634 üzenetére
De ki írta, hogy napi problémáim vannak? Mondjuk az akadozás az elég gáz, nem óriási probléma csak égő, hogy egy SD835-ös telefon akad.
Ha nem tiltom a sz@r bloatware-eket, akkor kb 2x annyit fogyaszt. És ez nem fikázás csak ez ilyen (az U11+ topicba is írták, hogy meg meg akad).
Egyébként igazad van. Ha az OP tudna korrekt kameraszoftvert kreálni azonnal ismét olyat vennék. Na majd talán az OP6. -
kano
nagyúr
válasz
HeadHunter98 #3627 üzenetére
Ne magyarázzuk már meg, hogy el van b@szva ez a sense. Egy SD835 simán megbírkózik 3D-s játékokkal full felbontásban, de akadozik egyes animációknál. Ne már... Kb az OPO-m sem akadozik ennyire mint néha ez az U11. Írtam nekik a face oldalukra (HTC), hogy ez így nem túl jó. Erre mit írtak vissza, szedjem le a Google cuccokat (aha, mert biztos az a hibás).
Írtam nekik, hogy minden tiltva van, erre írták, hogy akkor Android Oreo bug.
Persze, persze.
Vicc...
Ez mellett egy kitűnő telefon, de ez a hozzáállás, és igénytelen felület... Kb haszna semmi, de lassít és fogyaszt. -
kano
nagyúr
válasz
HeadHunter98 #3622 üzenetére
Ez olyan szégyen, hogy egy sd835-ös telefonon ki kell kapcsolni az animációkat...
-
kano
nagyúr
válasz
silentkiller #3608 üzenetére
Ez a SD652 nagyon jó lehet, de ahhoz képest, hogy közép kategória elég szépen megkérik az árát. És a hátsó ujjlenyomat olvasó szívás...
-
kano
nagyúr
válasz
dredjudge84 #3603 üzenetére
Nekem is ez az egyetlen bajom ezzel a készülékkel. SD 835 és laggol a szoftvere esetenként. De nincs igény custom romokra...
-
kano
nagyúr
válasz
dredjudge84 #3604 üzenetére
Vehettél volna most 500EUR-ért a német MM-ban.
-
kano
nagyúr
válasz
brainticket #3573 üzenetére
És melyik szebb? Menjünk át az U11+ topicba.
-
kano
nagyúr
Nekem is volt dolgom velük. Kókler banda az egész. A "szakértő" bácsika azt bizonygatta nekem, hogy mit akarok, majdnem 2 éves már a telefonom, lejárt az élettartama, vegyek másikat.
Vicc volt az egész. Kár volt az időért.
Azért bírom ezt a hozzáállást Magyarországon, mindenki csak azt bizonygatta, hogy fölösleges kiállni az igazunkért és hogy inkább k*ssoljunk és fogadjuk el, hogy hülyének néznek. Ez még a régi idők beállítottsága.
Ezért kell gyorsan innen lelépnem. Nem nekem való ez az egész tr*gyahalom. -
kano
nagyúr
válasz
jotzo01 #3559 üzenetére
Neki azt kell bizonyítani az első 6 hónapban, hogy a Te hibádból történt a beázás az IP67 ellenére.
Ha ezen szórakozik a HTC, akkor legközelebb nem kell HTC-t venni. Mondjuk így is nagyon meggondoltam, hogy HTC-t vegyek-e. Viszont sajnos csak neki volt nagyon szuper kamerája (Pixelt kivéve, de az csak 1 simes).Nahát!
Nyilván nincs ingyen semmi sem. Nem kell az ilyet általában perig elvinni, eredményt szokott hozni az előzetes békéltetés.
Az IP67-nek attól még IP67-nek kell lennie, ha ráírják. -
kano
nagyúr
Ja és ahogy nézem ezen is vannak érzékelő pontok -> nem tapad az átlátszó felületén.
Nincs olyan TG-vel tapasztalata valakinek ami teljes felületén tapad és nem "pontozott"?
Köszönöm!#3542 aki955
Én nem gondolom, hogy ezt ilyen egyszerűen el lehetne intézni, ha a gyártó ráírja, hogy IP67. Az IP67 definíciója szerint pedig:
- 6 Teljes mértékben védett por ellen és 7 Vízbe merülés ellen védett korlátozott ideig (0,15 – 1m között 30 percig).
Innentől kezdve, ha nekem beleesik a vízbe és beázik, akkor az a gyártó hibája. Nem hinném, hogy nem lenne nyerhető egy ilyen per. -
kano
nagyúr
És ez a teljes felületén tapad vagy csak a fekete széleken? Én is vettem egy IMAK-ot, de "csak" a full covered-et (ami ugye azt jelenti kicsi sárgáknál, hogy a lekerekítésen nincs semmi) és ott csak a fekete részek tapadnak és a kijelző közepén szivárványosodik is.
Egyébként ahogy olvasgatom az ali értékeléseket, ez sem fed teljesen a kijelző széléig. -
kano
nagyúr
"..mert inkább csak hátrányai lesznek, mint előnyei, és több dolgot veszít vele az ember, mint amit nyerne"
Például? Milyen hátránya lenne a LOS-nak a gyárival szemben?"A zárt bootloader azért létezik, mert a gyártó nem kíván arra pluszban nem kevés forrást elkülöníteni, hogyha pl. egyesek módosított kernelekkel tönkreteszik a készüléket"
Ez a szép elmélet és a kamu kifogás a gyártóktól. Meg lehet csinálni úgy egy készüléket, hogy soha semmilyen szoftveres dologgal nem lehet tönkretenni teljesen (lásd Oneplus széria). Volt olyan, hogy véletlenül rossz kernelt flasheltünk fel a Oneplus One-omra és onnan is vissza lehetett hozni. Ez mind csak gyártói akarat kérdése (és 1db flash IC pluszban, de még abban sem vagyok biztos, hogy ez is kell és nem lehet megoldani a jelenlegi HW-al). Ezt a fenti maszlagot a Samsung adta be a kedves felhasználóknak és azóta is eszi mindenki. Ha ez tényleg így volna, akkor a Oneplus már régen csődbe ment volna a szervizköltségektől.
Egyébként akinek erre nem lenne igénye az úgy sem nyúlna hozzá a készülékhez, akinek viszont van erre igénye miért ne csinálhatná?"A Project Treble kapcsán pedig nincs mit kommunikálni, mivel minden készülék, ami legalább Oreo szoftververzióval került forgalomba, az támogatja, minden más esetben semmilyen kötelezettség nincs."
Ez igaz, akkor már csak az kellene, hogy forráskódokat tegyen elérhetővé a gyártó."A márka kapcsán nyilvános fórum nincs, ahol bármilyen véleményt tudnál nyilvánítani, így maximum a Twitter és egyéb hasonló felületek vannak, ahol meg tudod írni, amit szeretnél."
Köszönöm, akkor facebook és twitter marad. Megkérdezem, hogy mi a hivatalos hozzáállásuk a szervizelés/BL nyitás dologgal kapcsolatosan és, hogy esetleg az A Treble miatt nem akarnak-e nyilvánosságra hozni forráskódokat, hogy legyen is értelme a projektnek. -
kano
nagyúr
válasz
MrPetya19 #3503 üzenetére
Az AOSP egy alap android, ha lehetne BL-t nyitni bünti nélkül már nyitnám is és menne fel rá egy AOSP alapú rom vagy LOS alapú. Gyanítom, hogy kb 1,5-szeres lenne az akksiidő, mint most.
Nem értem, hogy egyes gyártók (élükön a Samsunggal) miért ragaszkodnak még mindig a zárt BL-hez, most amikor itt az Android One és az Android Treble project. Semmi hátránya nem származik a gyártónak abból, hogy Te nyitod a BL-t és rootolod a telefonodat.
Tényleg, tudjuk, hogy a HTC hogy áll ezekhez a kérdésekhez (Treble)? Van valami hivatalos kommunikáció a felhasználók és a HTC között (fórum pl)? Írnék nekik, hogy nyilvánítsanak már valami véleményt, hogy ez irányban kívánnának-e lépni valamit.Állítólag a javításnál a szerviz nem foglalkozik vele, hogy nyitott-e a BL. Meg tudja ezt valaki erősíteni?
Köszi! -
kano
nagyúr
válasz
kekkola #3478 üzenetére
Úgy látom, hogy érdemes lenne venni egy USB type C dugót, hogy ne ázzon be ilyen esetben az USB felől a telefon. Lehet, hogy rendelek is egyet...
-
kano
nagyúr
válasz
Kobun1980 #3468 üzenetére
Pl a Boos+ törlése nekem nagyon sokat jelentett.
Azt nem értem, hogy miért kényszerít valamire egy gyártó amit én nem akarok. Miért kell, hogy fent legyen a telefonomon ha én nem akarom? És tekintve, hogy egy AOSP alap rom a snapi 801-es OPO-n standbyban fogyaszt 5-10mA-t, akkor nem kellene ennek sem fogyasztania 15-25mA-t. -
kano
nagyúr
-
kano
nagyúr
Használ valaki kijelzővédő üveget? Van olyan amely teljesen fedi a kijelzőt, nem pontozott felületű és teljes felületén tapad?
Köszönöm! -
kano
nagyúr
válasz
silentkiller #3355 üzenetére
Igen, szinte tökéleteseket. Pedig még a párom is csinált képet vele, akinek úgy mozgott a keze, hogy nem igaz. És jó lett.
-
kano
nagyúr
válasz
silentkiller #3352 üzenetére
Pedig nekem 2 kisfiam is van és szinte mindegyik kép jó lesz, ellentétben pl egy OP-vel.
-
kano
nagyúr
válasz
silentkiller #3345 üzenetére
Emagon volt akció ott 140k körül lehetett megvenni. De most is vagy az aprón még azokból.
-
kano
nagyúr
válasz
TheBikerider #3342 üzenetére
Ha nem jobb.
-
kano
nagyúr
válasz
TheBikerider #3335 üzenetére
Igen. Nekem is olyan unalmas a telefon. Csak egyszerűen működik. Nem kell mókolni, hekkelni csak teszi amit kell. Kamera szuper (ezért vettem ezt) szinte minden helyzetben.
Mondjuk akku időt lehetne még nyerni a standby fogyasztás 7-10mA-ra való visszaállításával, mert most szerintem a sense cuccok kb duplát fogyasztanak. Mondjuk rengeteg segít csak a Boost+ törlése is.
A marketing hiánya ott mutatkozik meg, hogy nehéz eladni a telót. Nem keresik és nem tudják, hogy mennyire jó. Beszélgettünk egy face csoportban és ott egy flottakezelő fickó azt mondta, hogy nem javasolja a HTC-t. Kérdeztem, hogy miért? Nem tudja csak nem. Ő nem venne. Viszont a Mate 10 Pro nagyon jó. Mondom neki, ok de próbáltad már a HTC kameráját? Nem. De a M10Pro jó. Mondom neki, hogy de attól sokkal jobb bizonyos helyzetekben az U11 kamerája. Ő nem ajánlja a HTC-t. -
kano
nagyúr
Sziasztok!
Megérkezett a telefonom nekem is. Az OPO után ég és föld a fényképek minősége.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy mindenkinek ilyen sokat fogyaszt a rendszere standbyban? Battery monitorral nézve olyan 18-25 mA közötti (oreo). Ez az OPO LineageOS-éhez képest olyan 4-5 szörös. Nem lehet ezt lejjebb nyomni? Van esetleg olyan app aminek ezt a sok fölösleges google appot le lehet szedni? Jól sejtem, hogy ehhez rootolni kell majd... -
kano
nagyúr
válasz
Roland8622 #3247 üzenetére
Igen tudom. Ez még bekerül egy neoprén tokba.
-
kano
nagyúr
válasz
Ununqatrium #3195 üzenetére
Akkor mi a fenét vegyek az ember, ha már HTC-t sem?
-
kano
nagyúr
válasz
Jumbozorz #3005 üzenetére
U11+ totyik! Folytassuk ott, sok képpel és tapasztalattal, sértődés nélkül.
-
kano
nagyúr
válasz
brainticket #3008 üzenetére
Igen, de egészen a mai nap reggelig nem volt nekik raktáron.
-
kano
nagyúr
válasz
birka_zozo #3001 üzenetére
Engem pedig az ideg szed szét! Svájci webáruház ma kapott egy halom U11+-t és nekem már pont késő ahhoz, hogy el tudják hozni.
Ha csak tegnap érkezik akkor még belefért volna.
Nem nagyon írtok U11+ tapasztalatokat... Jó volna még képeket is látni. Nyissunk egy U11+ topicot? -
kano
nagyúr
válasz
ghiottone #2960 üzenetére
Az OP5-nek. Az OP5T-nek is kb hasonló a sotja mint az OP5-nek.
Az IPS ugye többet fogyaszt a technológia miatt és a nagyobb felbontás is egy kicsit megdobhatja. Ennek ellenére ez még csak az első töltése volt. Kell kb 2-3. De ha ez kb ennyit tud, akkor nekem is sima U11 lesz. -
kano
nagyúr
válasz
brainticket #2875 üzenetére
Na akkor, ha jön haza haver hozatok vele U11-et vagy U11+-ot.
Szerinted a MM oldalán lévő U11-ek 1 simesek vagy 2 simesek? Nem találom a leírásban.Nézegetem a teszteket, olvasom a véleményeket és a következőkre lettem figyelmes:
- U11(+) kamerája tényleg a legjobb most kb. az összes telefon közül;
- Sense felületről sehol sem olvastam rosszakat, mindenki csak dicsérte.Rootot mennyire tűr meg a HTC (garivesztéssel járhat)?
Köszönöm! -
kano
nagyúr
válasz
brainticket #2861 üzenetére
Ennek a garanciája vajon itthon is érvényes lehet? Van haver Svájcban, akihez tudnám rendelni. Ennyiért nem is olyan drága....
És láttátok, hogy van U11+ is náluk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Magisk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- VR topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest