Hirdetés
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
guppy_83
tag
Természetesen IGEN!
Soha nem voltam nokia párti, se más nagy GSM gyártó vackait nem részesítettem előnyben, de amit egy ilyen HTC nyújt szerintem azt nem a zenehallgatásban fogod érezni. Kicsit olvass utánna vagy kérdezz már HD tulajokat és egyértelmű lesz a válasz neked is!
De a legjobb amit tehetsz be mész (ha van rá lehetőséged) a "sebességboltba" és megnyomkodod személyesen és mérlegelsz, kérdezel. A ROM-ot 9,5 perc kicserélni olyanra amilyet csak szeretnél, zene lejátszó is van pár alternatíva... nekem ugyan ez volt a cél másfél éve hogy mit vegyek és ha erre szeretném használni (gps (jelenleg IGO 8.3.xx), zene, mail mint főbb pontok) akkor megéri-e váltani. Igen, a válaszom a mi napig.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (339) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S25 Plus - 256 GB - kék (338) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Használt OnePlus Nord 3 5G 8/128GB, 91% akkumulátor, 12 hónap garancia!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest