Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyezso
csendes tag
Hali!
Gondoltam már írok, mert kicsit idegesítő és nem tudom mi okozza ezt vagy.. mi van már..
Szóval, nemrég vettem egy ilyen PDA-t, használtan, innen ph -ról, sztem nincs semmi gond vele, vagyis gondolom én, eddig még soha nem volt PDA -m, de.. ezen a.. hibán vagy min kívül más rosszat nem tudok rá mondani. A probléma az, hogy amikor csak simán látom a.. fő képernyőt vagy főmenüt vagy mit.. és ott elforgatom a pda-t, elfordul a kép.. ezzel az baj, hogy 1. elég gagyin fordul el, szóval.. nem tudja normálisan elforgatni és az esetek felében kb. ilyenkor le is fagy.. kámpó.. semmire nem reagál, akisi ki- be és bekapcsol.. és kicsit idegesítő, h csak kicsit másképp tartom a telót vagy megyek vele pár lépést , elfordul és képes meghalni.. Az előző tulaj azt mondja, h neki a fő menü az a fő képernyő v nemtom h hívják nem fordult el.. én meg azóta semmit nem állítottam el rajta meg semmi és nekem elfordul.. asszem egy flash playert tettem rá, mert youtube os vidiket nem játszotta.. Ebből ered egy másik apró probléma, Core Playert feltette rá az előző tulaj, operában szaggat a youtube vidi, explorer mindig core playerhez társítja, ami természetesen nem játssza le.. de ilyen társítással kapcsolatos dolgot nem találtam.. Erre van vmi megoldás vagy van vmi külön lejátszója ennek , h jó legyen a youtube?
Előre is köszi a segítséget! -
Nyezso
csendes tag
-
Nyezso
csendes tag
Szóval akkor kiveszem a cerkát lenyomom a hang down meg karika gomb meg megnyomom a cerkával a resetet? Aztán várok még nem jön ki az a kiírás.. majd hang up op megnyomom.. Így?
Meg az a gáz, h attól is félek, h ezen szépen fel van csapva az igo.. most már ncore sincs és le se tudom szedni, mondjuk a srác megajándékozott egy ilyen verzióval: iGo 8.3.2.91972 nem tudom ez mennyire friss és használható.. a jelenlegi se frissebb sztem.. Viszont nem tudom menni fog -e a felrakása.. :S komoly progit erre még nem telepítettem , mint az iGo és láttam hozzá vmi ilyet a mappájába, az installba: http://www.nyezso.hu/igo8.htm ez most.. ilyeneket is kell majd állítgatni.. vagy ez csak olyan, h lehet de nem kell..? Vagy mi? -
Nyezso
csendes tag
válasz kelekyle #7779 üzenetére
Yah, az jó.. mert ott van több minden..
kelekyle: öö.. hol tudom átállítani ezt a videó megjelenítő izét..? Ebből nem sok mindent értettem.. xD
A softver csere alatt azt értetted, h ha elforgatom néha megfagy? Csak mert a srác azt mondta h elvileg ez a legjobb rom ami most rajta van.. -
Nyezso
csendes tag
Ébreszteni nem ébreszt.. ez egy általános hibája a Diamond -nak, de ha felteszed rá a G-Alarmot, ami egy profi ébresztő, akkor már ébreszteni is fog Sőt, nekem a kiegészítővel a pontos időt is mondogatja ...
-
Nyezso
csendes tag
Hi all!
Rosszalkodott a Diám, így nyomtam egy hardot, mert néha megfagyott.. (nemrég vettem használtam) pl. akkor amikor a főmenü képe elfordult, aminek nem is kellene meg stb. Most hard után tökéletes a teló, 2 apró dolgot leszámítva, amiben jó lenne ha segítenétek
1.: GPS eddig full gyors volt, mire beírtam a célt, a műholdakon volt.. most még 3 perc várakozás után is keresgél.. :-/ Volt rajta egy ilyen GPS gyorsító v milyen progi: Nadavi HTC GPS TOOL, ezt most is felraktam, de nem láttam, h változott volna a helyzet, továbbá azt se találtam meg hol van v hol tudom elindítani.. Szóval nem tudom miért ilyen most a GPS, help!
2.: Rejti a számom és nem tom, h hol állítsam be, h ne legyen rejtve.. Ha bemegyek a Settingsbe >> Phone >> Caller ID Everyone -on van, én erre tippeltem de.. nem jó.. szóval.. tanácstalan vagyok ez ügyben is.
Köszönöm előre is! -
Nyezso
csendes tag
Hát GPS fix az csak az volt rajta sztem.. meg azt most is feltettem.. vagy mire gondolsz?
Nem gyári rom.. vmi jobb féle van rajta.. de akk majd lefuttatom azt a quick gps -t hátha lesz vmi eredménye..Szolgáltatónál sztem igen.. eleinte is így volt.. szórakoztam vele 1 napot, keresgéltem mindenhol meg minden és lényegébe semmit nem csináltam és 1X csak jó lett..
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest