Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
A boltban vásárolható verzió microSD kártyán van, amihez hardveresen kötődik, tehát nem tudod használni a Diamondon, lévén nincs kártyás bővíthetőség. A fejlesztőtől lehetett egy időben vásárolni speciális verziót a Diamondhoz, amit a belső tárhelyre lehet telepíteni.
Minden más megoldás nem kivitelezhető itt a fórumon.A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz VANESSZA1 #6930 üzenetére
Vannak különböző megoldások. Az egyik, hogy a PC-ről vezérled a PDA-t, tehát az utóbbin írod az SMS-t, de a PC billentyűzetét használva.
Ingyenes a MyMobiler, fizetős a PocketController.
Aztán léteznek a butafonokhoz hasonló megoldások is, pl. a Jeyo Mobile Companion vagy a PocketExport.A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz manokaki #1174 üzenetére
Csinálsz egy HR-t, amivel visszaáll a magyar 1.37-es ROM. Megkeresed a magyarítás telepítő fájljait, kimásolod a saját tárhelyre, aztán frissítesz 1.93-ra. Végül felrakod a magyarítást a lementett fájlokból.
Nem értem, miért ennyire fontos mindenkinek a magyarítás. AZt a 15-20 szót igazán nem nehéz megtanulni még totál nyelvi analfabétáknak sem. A másik ldalon viszont jelentősen lassítja a telefon működését, és úgy 10-12 MB-ot elvesz a ROM-ból (ill. a RAM-ból is).A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz Avicularia #1140 üzenetére
Furcsa, Omnián hibátlan. Kicsöng a normál módon, majd a notification is szokás szerint megvan. A híváslistában is ugyanúgy megtalálható.
Viktor0610,
A Sunnysoft magyarításai a ROM-ban vannak. Ha előtte kimásolta a telepítő fájlokat, akkor orvosolható HR nélkül is, egyébként marad a tiszta lap.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
-
erdoke
titán
válasz Fetyoka0 #727 üzenetére
Továbbra se értem, a rádiójelek és a kijelző teljes lekapcsolhatóságának korában miért kellene egy okostelefont/PDA-t kikapcsolni. A két állapot között szerintem kb. az lehet a különbség, hogy kikapsolva 2 hét alatt merül le az akksi 40 %-os töltöttségről, rádió és kijelző nélkül pedig 1 hét alatt. Ehhez képest az egy alvás (8 óra?) alatt megspórolt kapacitás jelentéktelen, és még annak is elbukod a kétharmadát a ki- és bekapcsolással.
-
erdoke
titán
válasz Avicularia #691 üzenetére
A most kijött új iGO8-cal (talán 54000 build?) is próbálta már valaki? Esélyes, hogy ez az a verzió, amivel egyébként is elkezdték árulni a Diamondot. Hátha azzal nem akad.
Mp3 lejátszás BT sztereó fülesen milyen? Ugyanúgy akad?A legjobb aláírás a héten
-
-
erdoke
titán
válasz Avicularia #446 üzenetére
Nem láttam még origi gyári dobozt, de nem hiszem, hogy a készülékhez madzagolva adják a ceruzát. Valószínűleg ajánlásnak szánják az ilyen képeket. Persze teljesen egyetértek, hogy madzagolva talán a lehetséges legrosszabb megoldást kapjuk. Ha jól láttam, van a tollaknál megszokott füle, amivel ingzsebre lehet akasztani. Az esetek 70 %-ában ez nekem megfelel, a többiben meg kínlódhatok a tapiegérrel.
Nekem megfelelne a Diamond is, picit szélesebben, picit vastagabban (14 mm-ig), és így nagyobb méretű kijelzővel és nagyobb kapacitású akksival. Nem tudom, gyárt-e valaki 3-3,2" 4:3-as arányú kijelzőt, de biztosan megoldható. Talán majd az utódban, bár a WM7 minden bizonnyal kezeli majd az iPhone-féle kijelző felbontást is, ami ebben a méretben kb. ideálisnak mondható.A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz Avicularia #435 üzenetére
Semmiképpen ne menjünk el Diamond vs. Omnia flémbe, de nyilván normális keretek között van értelme összehasonlítgatni a két típust.
Nekem sincsenek nagy elvárásaim az akksiidőt tekintve, de alapvető, hogy kora reggeltől késő estig GPS és zenehallgatás nélkül bírja ki. Ebben lehet akár másfél óra telefonálás, 40-50 perc 3G és WiFi net, sok Bluetooth. Amennyire én tudom, a Diamond ennek nem képes megfelelni, az Omnia pedig igen.
"kisebb nem szabványos felbontás"
Mi az, hogy nem szabványos? A WM támogatja, és egyre több program is, a nagyok már szinte mind. A felbontás tényleg kisebb, de ideálisnak egyiket se nevezném, mert a VGA sem az 2,8"-on, ráadásul többet is fogyaszt."szánalmas a cerka megoldása" ill. "nincs d-pad"
Van benne egy tapipad, amit lehet 4 irányú simogatásra, vagy tapiegérnek konfigurálni. Mindkét esetben benyomva OK-zás. Elég vegyesek a vélemények, de sokak szerint jól kiváltható vele a cerka. Óriási különbség, hogy az egykezes használatot tesz lehetővé. Autóban pl. ez olykor nagyon fontos lehet. Ha pedig nincs szükséged cerkára, akkor nem hátrány, hogy a táskában van, nem a készülékben."samsung csatlakozó"
Kábelt és 230-as töltőt adnak hozzá, autós töltőt pedig vagy nyersz, vagy veszel, mert az USB-sek nem tudnak elég áramot adni a 3G+BT+GPS felhasználásához sem.Van gond az Omniával is, de ne felejtsük el, hogy csak 1-2 hét múlva kerül hivatalos hazai forgalomba, és sok ember szingapúri (béta) ROM-okkal szív.
-
erdoke
titán
válasz Mikespinner #431 üzenetére
Péklapát?
Omnia: 3,2" TFT, 112 x 56 x 12,5 mm & 1440 mAh
Diamond: 2,8" TFT, 102 x 51 x 11,35 mm & 900 mAhAzért az a +60 % akksiidő nem +60 % méret többlettel jár, sőt. Ráadásul az Omnia processzora gyorsabb, mégis takarékosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- Rendszergazda topic
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Windows 10
- Elektromos autók - motorok
- Projektor topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium 91% akksi iCentre sérülés
- iPhone 16 pro max 512gb
- BONTATLAN Új Iphone 13 128-512GB 1év hivatalos Apple garancia gyári független Deák Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy Z Flip6 256GB új BONTATLAN 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest