Új hozzászólás Aktív témák
-
csdm
senior tag
Hali!
Ezzel a telefonnal meg lehet osztani valahogyan a 3G netet? Wifin keresztül gondoltam, hotspotként működtetni a telefont. -
csdm
senior tag
Nem tudjátok, mi a neve annak a játéknak, ami használja a giroszkópot, és egy golyóval kell menni, és csak a zöld lyukba lehet beleesni?
-
csdm
senior tag
Feltettem a Radio ROM-ot is, de akárhényszor újraindítom a telefont, folyton az első indulásra készül és már kicsit idegesít, hogy folyton eltünnek a beállításaim Mi tévő legyek? Nézzek másik ROM után?
-
csdm
senior tag
Radio romot át kell nevezni, ha Internal Storeage-ből szeretném telepíteni?
MÁS:
Már 2 romnál is jelentkezik a problémám, hogy az sms-eket, amiket küldök, kétszer küldi el, pedig a telefonom 1-szer mutatja hogy elküldte, de 5800-ra mindig 2-szer érkezik meg. Most nem tudom, hogy kinél van a hiba? -
csdm
senior tag
Azt a romot szeretném feltenni, és nekem nem 1.17-es a radio romom, akkor melyiket tegyem fel elöször? Radio romot vagy a ROM-ot?
-
csdm
senior tag
Ennek a rádió ROM-ját el tudnátok küldeni? Rapidsharen errorozik.
-
csdm
senior tag
Hali!
Tudtok mondani Diamondra Tudományos számológépet? Esetleg ha van függvényrajzoló programot? Előre is köszi -
csdm
senior tag
Screenshotot hogy tudok lopni 6.1 alatt? Billkombináció van rá?
Más:Giroszkópot használó progikat ( játék, alkalmazás, hülyeség, akármi) honnan tudnék szerezni? -
csdm
senior tag
Tudnátok mondani egy jó ingyenes video playert diamondra? TCPMP nálam nem működik.. Lefagy indítás után.
-
csdm
senior tag
válasz Avicularia #6896 üzenetére
köszi
-
csdm
senior tag
Ha egy avit szeretnék nézni a telefonon, kell előtte valamivel konvertálnom hogy normálisan játsza le telefonon? Mert most szaggat...
-
csdm
senior tag
Valaki linkelne egy gépről feltölthető Főzött ROM-ot pls? Akármilyen lehet, csak menjen (és angol azért legyen benne)
-
csdm
senior tag
Köszi minden információt, de nagy bajbn vagyok. Elvittem haverhoz, hogy 6.1-ot tegyünk rá. Mondta hogy próbálkozzunk először a hivatalos HTC ROM-mal. (eddig WM 6.5 + 2.1 touchFLO volt rajta) LEszedtük, exe-t indítjuk, midnent megcisnáljunk. 100%-ot elérte, és Error 270. ÉS felajánlja hogy próbáljuk meg újból. Jó, akksi ki be, megint felmegy 100-ra Error 270. MOst ott hagytam nála, hogy csináljon vele valamit.
A telefon bekapcsol, mutatja a 3 színt, és kiírja hogy error meg hogy try again a romfelrakást. ( meg a Hard SL-t ] vagy mit]) kiírja. a számítógép ha RUU-val frisítjük, felismeri, meg minden. DE hogyan tovább? Könnyen lehet belőle kuka? -
csdm
senior tag
Az mért van, hogy Budapest mellett, Voda hálózatán, Vagy HSDPA-t lát ,vagy ha azt nem ,akkor csak GPRS-t Edget, 3G-t még sose mutatott.
Más: merre tudnám leszedni Diamondra a 6.1-es Windows Mobile-t? Touch FLO SENSE + 6.1 jó párosítás lenne? Tudnátok egy Diára való SENSE-t is linkelni?
Előre is köszi! -
csdm
senior tag
AKinek van 1350-es akksija, attól kérdezném, hogy azzal is keveset bír a Diamond? Mert én ma egy nap alatt sikerült elhasználnom a 900-as használtat...
-
csdm
senior tag
Hali!
Most vettem használtan egy Diamondot, 6.5 WM fut rajta, valami Shining rom és TouchFLO3D 2.0.37395.3. Rom verzió: 2-09-162.1 WWE. Radio rom verzió: 1.11.25.01 . Nagyon sok ramot fogyaszt, 20 -30 mega marad nekem. :S Nem nagyon értek hozzá, de biztos van ennél jobb is, ami kevesebbet fogyaszt, TouchFLO megtalálható benne, és jó lenne ha magyar is lenne -
csdm
senior tag
Légyszi valaki erreLink Nem kell óvakodni a külföldi telefonoktól?
-
csdm
senior tag
Hali!
Használtan szeretnék Diamondot venni, van is pár tetszetős darab, ám valamin megakadt a szemem... EZEN a képen ott alul nem kivehető, de én arra tippelek, hogy ez a telefon Orange-s? és Külföldről lett behozva? Óvakodni kell a külföldről behozott telefonoktól, vagy nincs velük semmi gond? Gari már nincs a telefonra... -
csdm
senior tag
Bocsi kimaradt az előzőből.. Hogy fut Diamondon a 6.5-ös WM? az új TouchFLO sense -t rá lehet rakni? Ha igen mennyire megy szépen?
-
csdm
senior tag
Hali! Nem kevés már bele a 192 ram és 256 RAM? az ennél ujabb HTC-kbe már 256/ 512-t raktak, azok sokkal gyorsabbak lettek? Főzött Rommal jelentösen gyorsul a telefon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium 91% akksi iCentre sérülés
- iPhone 16 pro max 512gb
- BONTATLAN Új Iphone 13 128-512GB 1év hivatalos Apple garancia gyári független Deák Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy Z Flip6 256GB új BONTATLAN 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest