- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem nyílnak a Foldok?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Something_
őstag
válasz
HondaDriver #7091 üzenetére
Nekem pont az előbb indult újra. Ott kezdődött a bibi, hogy a bt nem akart bekapcsolni. Előtte raktam fel pár játékot, lehet, hogy van köze hozzá. A memória 150-180 között ingadozott, ami több, mint elégnek kellene, hogy legyen.
Újraindult, aztán kiírta az értesítés, hogy jelezzem a HTC felé.
-
dingo-htc se
tag
válasz
HondaDriver #5276 üzenetére
hát én ezt az aura-t meg sem találtam.marketben van?sygic et szedtem le.ebben is van sárga ív
de talán egy hónapig lesz jó.letöltöttem irország térképet(mert itt lakom)29.9mb de lejött gyorsan.6-8 perc kb 1.3-1.5mb/s.jó gyors.amúgy nem tetszik annyira a progi.de majd még körbenézek..
-
T0rnad0
addikt
válasz
HondaDriver #5276 üzenetére
Csak a kipróbálása ingyenes, nem? Illetve nem 20, hanem vagy 350MB ahogy emlékszem.
-
Nikk
senior tag
válasz
HondaDriver #5257 üzenetére
Karcra nem... Mivel mechanikai sérülés. A mechanikai sérülések kivételt képeznek a garancia alól... ERGO: leejted, betöröd, megkarcolod, elrepeszted stb...
-
Nikk
senior tag
válasz
HondaDriver #4528 üzenetére
Az ázsiai ROM. Érdemes meghackelni a Te telódat is, hogy EU-s ROM legyen rajta. Ehhez superCID-re van szükség illetve S-Off-ra. Mindkettő visszfordítható, ha esetleg valami garis dolog lenne a probléma. Már csak azért is érdemes megcsinálni, mert úgy kikerülhető a morelocale nevű szar, ami totál belassítja meg újraindítgatja a Sense-t.
További infó az xda fórumán...
-
Xaels
félisten
válasz
HondaDriver #4528 üzenetére
Nekem úgy rémlik a 707-es ázsiai régióba szánt sw és ott még egyelőre az a legfrissebb.
-
Nikk
senior tag
válasz
HondaDriver #4523 üzenetére
Igen a sense olyan mint adw vagy launcher pro, csak azoknál azért többet tud...
A bubborékmentes felrakáshoz pedig pici víz jó segítség lehet (egy-két csepp) akkor könnyebb a bubit kitolni... Habár nekem nincs rajta fólia. Másfél éves spicamat is full karcmentesen adtam el...
-
roxan
senior tag
válasz
HondaDriver #4336 üzenetére
Nekem a csíkozást néhány widget csinálta. Miután leszedtem, nem jött többet elő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Everest / AIDA64 topik
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Google Pixel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest