- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Overcome85
tag
Nem tudom miért akkora nagy baj az iTunes!?
Nekem volt iPhonom és igaz először furcsa volt de aztán nagyon megszerettem mert nagyon gyors és egyszerű a használata a marketről nem is beszélve.
Sztem hanyagoljuk már ezt az iPhone fikázást és ezt úgy mondom mint DHD tulaj szóval semmi elfogultság nincs bennem.
A Sense-s widgetek és alkalmazások meg nagyon jók,látványosak és hasznosak.
Sztem ezen kár vitatkozni. -
kokler
aktív tag
Miért van ez a kijelzők harca mindenhol? Kinek mi tetszik azt veszi oszt' kész!
Egyébként én az SGS2 megjelenésekor árnyékban és napsütésen is összemértem a Desire-vel (Amoled-es) és legnagyobb csodálkozásomra maximális fényerő mellett sem volt se jobb, se rosszabb a Desire mint a csodálatos Amoledplus...
-
És ki állította, hogy az S-LCD prémium kategóriás kijelző, vagy akkora nagy bumm?
Én csak arra próbáltam rávilágítani, hogy mi az oka annak, hogy a konkurens jobb kijelzők helyett, az S-LCD-t teszik bele a készülékeikbe.Miért lenne itt bármilyen logikai hiba?
Te meg azt értsd meg, hogy józsika beloggol a nickjével ide, elolvassa a tesztet, majd röffen egyet, hogy "mé' nem SAMOLED?! fú de fosch", amitől a hideg futkos a hátamon, és ilyenkor próbálnék józsikának segíteni azzal, hogy elmagyarázom neki az okokat, mert még a végén tudatlanságban hal meg.
Tele lesz a topic ehhez hasonló hozzászólásokkal, amiből a laikus azt szűri le, hogy a Sensation egy hordó fos. Ami nem igaz, legfeljebb nem olyan magas szintű a használt kijelző technológia, mint amit a konkurensek nyújtanak. Ráadásul totálisan hülyén terjesztik ezt tovább, anélkül hogy az életben kipróbálták volna.
Mi történik akkor, ha megtalálja ezt a topikot egy laikus vásárló, aki pl. egy 5800-ról, vagy ne adj isten egy butafon-ról vált? Azoknak aztán olyan mindegy, hogy Amoled/S-LCD/IPS panel dolgozik a gépben, már attól elájulnak, hogy látják, qHD felbontáson tudnak olvasni, netezni, filmet nézni.
Ez egy szakmai fórum, ahol természetesen lehet pro-kontra bizonyos technológiákról (sőt kell is) vitázni. Mind emellett, egymást is segítjük a különböző hozzászólásokkal, a tulajok a tapasztalataikkal, a hozzá értők a szakmai hozzászólásaikkal. De a marhaságokat, félinformációkkal senkinek nem segítünk.
Most már érted az én logikámat?
(#176) raulicio:
Vannak ellenpéldák arra is, hogy nem minden a hardware. De igen, ez a későbbiekben nagy bukta lehet a HTC-nek, ha nem tud azoktól a konkurensektől függetlenedni, akik jelenleg a beszállítói is.
-
Akkor kérlek Integra mutasd, hogy mi lehetne járandó út?
Honnan szerezzen folyamatos ellátással egy gyártó megfelelő paneleket, ha egyszerűen elérhetetlen szinte minden a piacon, és miután a HTC nem gyárt saját paneleket, lökheti a tudományát. Hm?
Milyen panel kellene a prémium kategóriába? IPS, esetleg az LG új Nova-ja, vagy Samoled+ ezek szerint.
És honnan a fészkes fenéből szerzik be?
Ha meg nem tudnak készüléket szállítani, az nagyobb blama, mintha SLCD-vel szállítják - nem gondolod? -
Straw
senior tag
Akkor azt mondom próbálj ki egy oxygen romot, csodát fogsz látni, csak úgy repülni fog tőle a teló, én kipróbáltam valami hihetetlen gyors lett tőle, csak nekem nagyon kell a sense a dézin, és vannak már azért jól optimalizált sense romok is, viszont egy AOSP rom mindig gyorsabb lesz.
(#83) Overcome85 láttam én is, egymás mellett volt egy HD2 egy DHD és egy AMOLED-es desire, a DHD képe volt a legrosszabb, számomra, fakó szinek és nem volt elég kontrasztos, viszont a HD2 LCD-je elég jó képet produkált.
-
Dr.Anonymus
addikt
nekem nem akad a dézim sense-l sem..
egyébként a kamerán nem kell ennyire kiakadni, a userek 90%ának ez bőven jó
nekem is egyébként...
régebben én is ilyen kamera buzi voltam, aztán rájöttem, hogy hiába a jó kamera ha a készülék maga használhatatlan kezelőfelülettel van megverve..
a htc a felületben jó... nagyon jó, de a kamerában is javuló tendenciát mutat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest