Új hozzászólás Aktív témák
-
Something_
őstag
Én csak fekvő módban szoktam írni, állóba mindig elütöm, arról ne is beszéljünk, hogy elütés után milyen tortúra az adott elütött betű elé vinni a kurzort
(láttam itt a topikban a 4 irányú nyílgombokat, de ahhoz úgy tudom, hogy rootolt teló kell)
Edenyke:
Köszi a tanácsot, ezt majd kipróbálom. Eddig azért nem is nyomtam vissza gombot, mert azt hittem, hogy akkor bukom a leírt szöveget és kezdhetem elölről.
Ilyenkor forgatni szoktam fel leHa álló helyzetbe rakom akkor jó, de ha vissza rakom fekvő módba ugyan az a helyzet
-
samurai_jack
csendes tag
nem azért regisztráltam, csak gondoltam megosztom a néppel hogy jártam. el lehet ítélni amiatt mert leírtam a véleményem de azt hiszem sehol nem korlátozzák a jogaim a vélemény nyílvánítás terén.
amúgy lehet friss a regisztrációm, de elolvastam az összes hozzászólást az elejétől a végéig, és igen is jogosnak tartom hogy akármiért is fizetek az minőségi legyen ne pedig egy sz@r papírnehezék -
Zirowe
nagyúr
Csak én találom soknak azt a 756ot kikapcsolt képernyőnél??:S
Nekem desire-nél kikapcsolt képernyőnél és hívásnál a min 245re, a max pedig 384re volt állítva, és nem volt vele gond.
Itt meg ugye a duplája is lenne, a két mag miatt, ami bőven elég készenléti állapot és hívásra. -
Fl4tl4nd3r
aktív tag
sehogy még csak most cserélek először htc-n
még egy kérdés ha felraktam az új romot meg minden egyéb utána totál nullára formázhatom a memkártyát? visszarakja azokat amik kellenek vagy van amit lementsek előtte és visszarakjak? mert elég sokminden rajta és szerintem van olyan is ami fölös....
-
-
randras
veterán
Igazából rájöttem valamire, ami nem tudom, hogy jó-e, vagy rossz. A lényeg, hogy másfél napig nem használtam mobil netet (kilőttem), és egyszer sem dobta el a hálózatot. Most elindultam melóból hazafelé, és visszakapcsoltam a netet, rögtön kb.10 perc múlva kérte is a PIN-t.
Ez most jelentheti tényleg azt, hogy a djuice miatt van, vagy azt is, hogy az adatátvitelt bonyolító chip hibás... Vagy mit tudom én, elvileg ezt is a GSM-modul látja el, és akkor nemtudom, ilyen szinten nem értek hozzá.
-
Something_
őstag
Részletre veszem a T-nél és full randomba kell mobilelőleget fizetni, amit sok szempontból vizsgálnak, de nagyban múlik az ügyintéző és az előfizető "szimpátiáján"
Rendőr story, ha bunkó vagy a rendőrrel egyértelmű megbüntet, ha rossz napja van akkor lehetsz normális, megbüntet, ha normális vagy akkor van sansz rá, hogy kedvező lesz a kimenetel
Szóval várjuk az ügyintéző hívását.
-
randras
veterán
Tehát az van, hogy random megnyomom a kis gombot a telefon tetején, és azt látom, hogy kéri a pin-t. Megadom, majd a felső gördítősávot lehúzva látom a recent programokat, ami azt jelenti, hogy nem indult újra, nemde? Mert ha rendesen újraindítom, akkor azok eltűnnek.
Most frissítettem ROM-ot, ezen felül szerintetek még lehet boot manager, cwm, és radio is. Király, mit nem kell még csinálnom vele, hogy rendesen működjön?
Ha nem sikerül ezt megoldanom záros határidőn belül, el kell haggyam ezt a topicot srácok!
-
randras
veterán
Azt tudtam, hogy hogy kell, csak attól tartottam, hogy rosszabbul járok. Most megcsináltam a Virtuous Sensation alapjául szolgáló RUU hivatalos radio-jának flashelését, aztán meglátom, lesz-e még hálózat dobálás. Amióta utoljára nyilatkoztam erről, azt vettem észre, hogy csak bekapcsolás után 1-2 perccel dobott le kb. 3 percre, utána minden fasza volt. Hogyha ezzel ez is megoldódik, nagyon boldog leszek.
Köszi a segítséget neked is és mumk1-nak is!
-
randras
veterán
ext 4-et és ext 2-őt is támogat sense és nosense-es ROM-okat is, és igen, úgy néz ki rendesen működik. A phone romot is beleszámolva 5 ROM-od lehet, kiválasztás után újraindul, és bebootol az új. Class 10-es memkártyáról közel olyan gyors, mint NAND-ból, egyedül a CoreDroid recseget alóla. A program csak megvéve működik, és elég instabil, de úgy működik, itt legalább megy, nem úgy mint DHD-n.
Szerintem must have!
-
tevfik
tag
Hátha érdekel valakit...
Sajnos az egyik vásárlóm készüléket váltott ezért nem tart igényt a vásárolt tokjára, ezért gondoltam hátha érdekel valakit. Remélem nem zavarom meg a topicot.
HTC SENSATION BŐR TOK ->
Pár embernek is írtam hátha, elnézést a kellemetlenségért! Üdv! t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest