- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márkosz
tag
válasz
wertigo1984 #30304 üzenetére
Hát nekem gyári HTC Sense 4+ van fent a telon! A menü bal fölső sarkában van 3db bogyó oszlopban és az van alá írva hogy menü, na arra rákattintasz és elő jön egy fül, amibe az lesz az első helyen fölül hogy "Rendezés" arra rákattintasz és előugrik egy ablak, amibe az van írva hogy "Rendezés a következők szerint" majd alatta meglátod a lehetőségeket, "Betűrendes (A-tól Z-ig)" majd alatta "Dátum (legújabb)" és szintén alatta "Dátum (legrégibb)" remélem tudtam segíteni! Nem tudom melyik órára gondolsz, elvileg ha kap netet minden beáll! A kijelző sárgaságot nem tudom hol tudod leellenőrizni! Talán egy fehér hátéren! Passz
Új hozzászólás Aktív témák
ma A One széria csúcsa jött, látott és győzött: prémium anyaghasználat, ütős formaterv és előremutató hardver jellemzi a HTC újdonságát.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ukrajnai háború
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Akciókamerák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mazda topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest