- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Yettel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilyen_85
senior tag
válasz
james008bond #9510 üzenetére
Teljesen jogos a felvetés, ezért sem gondolkodom nagyban, max 4000 mah-ban és minél kisebb fizikai méretben, hogy hogyan hordanám látod az jó kérdés, ezen még nem gondolkoztam
, a telefon mellé nem szívesen tenném, még a végén összekarcolja...
A menet közbeni töltésre jelenleg nem tudok megoldást, tényleg esélytelennek tűnik. De amiért kérdeztem a leadott áramerősséget az azért fontos számomra, mert ha minden igaz, egy "normál" power bank 5V 1 amper, tehát ha jól gondolom kétszer olyan gyorsan tölti mint az akkukabát, amit eddig fontosnak gondoltam, bár belegondolva, hogy ha akkukabátban pihen akkor gyakorlatilag mindegy meddig van benne...
Hm... jó kérdés
Csak annyira nem tudok megbarátkozni annak a kabátnak a külsejével :S Pedig igazad lesz úgy látom.
-
Youri
veterán
válasz
Az a fél amper kevés lesz
-
hurrikan
addikt
válasz
+1
Új hozzászólás Aktív témák
ma A One széria csúcsa jött, látott és győzött: prémium anyaghasználat, ütős formaterv és előremutató hardver jellemzi a HTC újdonságát.
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest