Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
Hát a száguldozásnak majdnem magas ára lett
hogy miért szeretem a járőrözéskor 45-el venni a kanyarokat kerékpárral azt nem tudom de most elszámoltam annyira gyorsan mentem bele a kanyarba hogy nagyon meg kellett dönteni és leért a pedál erre újat ugrott a bicikli hogy majdnem átlendültem a kormányon de nem estem le és el sem estem, az OneX viszont kiugrott az ingem mellzsebéből oldal peremével csapódott a betonba úgy hogy 10cm-et visszapattant, ezután pofikával lefelé csúszott a betonon vagy két métert és ha mindez nem lenne elég, még átment rajta az első kerék, én pedig 5cm-re megálltam a beton oszloptól kissé megfarolva és 160-as pulzussal és az OneX-nek semmi baja a polikarbonát burkolat oldalán lett egy apró csíkocska de csak közelről látszik, a kijelző és az egész burkolat karcmentes maradt az apró horpadást leszámítva
Igen kellemesen csalódtam eme csoda strapabíróságábanThenkyú vánex
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz zsofzsof12 #8927 üzenetére
Igen ezt már én is írtam....
pontosabban kérdeztem ezzel kapcsolatban, de nem kaptam választ tehát más sem tud iylen lehetőségrőlHuawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz zsofzsof12 #8919 üzenetére
Igen, PCC-hez be kell bootoljon a Sonynál is, de SUS-nál és FLASHTOOL-nál nem. Elég ha FLASH üzemmódban elindul PC-re kötve, olyan meg nincs hogy az nem indul el
Egyébként inden Xperia visszazárható ez tény, de elenyésző nyoma azon is marad de nem foglalkoznak vele a Sonynál ha zárva van mikor hozzájuk kerül, nem ellenőrzik hogy volt e nyitva korábban, a lényeg hogy visszazárva küld vissza mert másképp egyből bejelez nekeik.
-
hurrikan
addikt
válasz zsofzsof12 #8914 üzenetére
Úgy látom nagyon elkényeztettelek a rendkívül szájbarágós Xperias, pontról pontra szedett leírásaimmal, videóimmal stb
-
hurrikan
addikt
válasz hurrikan #8884 üzenetére
Bár lehet félreértem mert Május 9-ei topikok...
de akkor miért nem írják a howto pontok közé előre a bootloader nyitást?
ráadásul a harmadik link valami ilyesmit ír:"Az AT&T elindította az OneX forgalmazását pár nappal ezelőtt, sajnos mivel zárt bootloaderen nem tudtak rendszerjogot elérni a felhasználók így nem tudták moddolni a telefont. Most ezzel az új módszerrel a készülékek 3perc alatt roorolhatóak"
itt sem említ bootloader nyitást
-
hurrikan
addikt
Megújult az XDA.
ehhez most akkor kell bootloader nyitás vagy nem?
Mert a videóban kinyitja de alul a leírásban nincs ott hogy nyitni kell....és még két topik:
[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
És a hangerő csökkentés telefon felvételekor sincs bepipálva?
Mert ha be van akkor maxra állítja magától. És ha hozzáérsz, megmozdítod, akkor halkul.
Ezen opció használatakor hiába húzod le a hangerőt, maxon kezd ha nem mozgatod vagy épp nem a kezedben van.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz Cybertrone #8862 üzenetére
bennem is ilyesmi fogalmazódott meg
45ezerért meg kösz nem kell fülesHuawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz Cybertrone #8859 üzenetére
Én is ezt írtam alá komiba hogy változik a hangszín, de az volt rá a válaszuk hogy attól még nem biztosítja a Beats hangzást.
-
hurrikan
addikt
válasz james008bond #8855 üzenetére
Ne engem kérdezz, a HTC Webshopban van kiírva a füles alá amit beírtam.
-
hurrikan
addikt
-
hurrikan
addikt
válasz kenny123 #8845 üzenetére
Ha nem akarsz sokat költeni ennél jobbat nem tudok.
Jó áron van. Viszont Beats modullal nem kompatibilis, ahhoz beats-ot kell venned ami 15ezer alatt nincs.
Vaterán másolatok vannak 5ezerért de azok szintén nem működnek együtt a beats chip-el.GSM Home-nál ugyan ez csak 3600, én is onnan vettem.
[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
"Amúgy mostanában mintha valami probléma lenne a töltöttség jelzőmmel, múltkor egyszer mikor gps kellett, autóban töltöttem, és azt csinálta, hogy azt mutatta, hogy 70% és nem merült... 10 sec-es restart után jó lett, de mostanában ez már többször is előfordult, és nem tudom hogy most valami meghibásodhatott?"
Nincs meghibásodás, szoftveres probléma valószínűleg.
Nekem töltés után csinálja ezt, újkorától fogva. Feltöltöm 100%-ra és akár milyen intenzíven használom az első 25-30perceben nem csökken, aztán meg ugrál lefelé 3-4%-ossával veszett gyorsan és aztán félórán belül 80% alatt van. Majd ilyen 80%-körül megint beáll mint aki nem merül, aztán újra zuhan eggyet.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
Nem rossz.
De egy HDMI-t igazán rátehettek volna ennyi pénzért, ha ilyen eszükbe jut mint a beépített hangszóró akkor egy HDMI miért nem? Ha már egyszer dokkoló...Egyébként ha a listában nézed mellé is van írva hogy Júli 21-re várják.
Tehát még 2hetet biztosan várnod kell rá.[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
Tehát nem éri meg
mert ami IcroUSB-n csatlakozik fele ennyibe kerül és ugyan ezt tudja
ezt a szinkronizált nem tudom minek írták oda... gondolom PC és Telefon közötti szinkronizálásra gondoltak, ezt minden kábeles tudja. Meg ezen HDMI kimenet sincs ahogy nézem.....[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
És ez mire jó, mármint mi a funkciója. ugyanúgy átvisz mindent?
Mennyi ez a dokkoló egyébként?
Jobb valamiben mint azok a dokkolók amik MicroUSB/MHL-en csatlakoznak a készülékhez? Vagy csak a kényelmesebb, gyorsabb dokkolás szól mellette?[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
Erről jut eszembe, tud valaki valami helyet ahol függetlent lehet biztosítani?
Mert a szolgáltatósak csak az általuk eladottakat biztosítják.
(ami szerintem nagy hülyeség részükről, mert az ő bevételük lenne)Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz LouiS22 #8765 üzenetére
Csak épp nem mindenki tud profin angolul, más telefonok topikjaiban sem véletlenül szedik össze a leggyakoribb kérdéseket, leggyakoribb leírásokat, útmutatókat az első hsz-be. Elég ha egy szót félrefordít, máris tönkre vághatja a telefont. Ehhez nem elég a nagyon alap angolocska.
Hogy mi hogy gondoljuk az lényegtelen, fórum moderátorként jól tudom, igen is hatalmas az igény a magyar leírásokra, és ez annál égetőbb minél népszerűbb egy modell.[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
Én gyakran vagyok hosszú, 5-6órás vonat úton.
Olyankor végig filmezem az egész utat telefonon, laptopot a fene sem cipeli, ilyen kijelző méreten már tökéletes. Ilyenkor 2-3film gyors egymásutánban. Egyébként nekem sem megy 5-6órát a kijelző folyamatosan, mert a játékokat azért addig nem bírom. maxx 35-40perc aztán pá."Lehetne lassan itt is csinálni egy All-in-One 1. hsz-t, tipikus hibákról, elérhető frissítésekről, custum ROM-okról, telepítésükről, stb., szóval olyat ami sok népszerű teló topikjában van"
Jó ötletnek tartom, egyszerű kérdésekben akár segítkeznék is. Leggyakrabban előforduló alap kérdések, stb.
[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz FragMaster #8719 üzenetére
Vagy mert az S3-nak nagyobb részét tölti ki a kijelző.
-
hurrikan
addikt
válasz james008bond #8708 üzenetére
Én le se tudom tölteni az Asphaltot, kiírja a Play hogy nem kompatibilis az eszközzel.
-
hurrikan
addikt
válasz #40993792 #8662 üzenetére
Az attól függ, ha olyan helyen lakik ahol elmegy a jel természeténél fogva akkor az nem a telefon bűne.
Énis 2/3G határán dolgozom. És ott minden eddigi telefonom ami csak volt váltáskor eldobta a netet, azt mutatta van kapcsolat de nem töltött semmi. Volt HTc, Sony, Samsung, Motorola.... mind ugyan így csinálta.
Ha full térerőn dobja el, az igen az már a telefon hibája.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz Petyb00 #8660 üzenetére
Nekem arcS, neo, S3 is csinált ilyet mikor gyenge volt a hűlózat. Wifin, 3G-n egyaránt.
Olyan gyenge a jel, hogy bár térerő van még épphogy, a net megszakad, és csak hálóra le-fel jelentkezés után indul újra. Nem a telefonon múlik az ilyen.[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz james008bond #8583 üzenetére
Gondolom ez nem nekem jött, a BD-s részt nem én írtam
-
hurrikan
addikt
Én telefontesztelőkén a szélsőséges eseteket is tesztelem
Xperia teszteknél is mindig megvan a vonatos videó mert a videó folyamatossága, beakadások, zoom így ellenőrizhető, tehető próbára a legjobban.
És a 23fps környéke sok esetben kevés azért. Ha egy 2magos 1Ghz-sből kihozható a 30 akkor ebből is. Sőt... az imafos Intel prociból is kihozták a 30fps fullHD-t.
Meg szinte minden létező kettő és 4magos 30fps-es.Update:
Beszéltem a HTC-vel.
Elvileg 4.0.4-től 30fps lesz. és a bitráta is 12mb-ra növekszik.
azt írták hogy azért lett 24fps, mert vissza kellett lépni kernel számban és ehhez nem volt meg a megfelelő driver.[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz miiseza #8545 üzenetére
Igen tudom, a legtöbb telefonnak változó.
De a használatiban és a specifikációknál is 23fps van írva maxnak. Felvett videóim is 18-23fps közt változnak, fölé egyik sem megy. 4magnál ezt igen is le kell szólni.Más telefonnak is változó... mégis 30fps-es nagyrészt. Meg mikor egy videó adatát megnézed PC-n (nem profi programmal) akkor a videóban elért maximális fps-t mutatja nem azt hogy mi és miközt változott. És minden videónál 23 nálam.
[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz james008bond #8536 üzenetére
Tehát ti sem tudjátok...
4magtól valahogy nem ezt vártam vagy ez is Tegra driverek miatt van?
Mert még a 2magos 1Ghz-s XperiaP is 30fps-es full HD-t vesz fel, és még a bitrátája is magasabb... pedig a NovaThor procik nem az élmezőnyben vannak.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
a videók miért csak 22fps-esek?
-
hurrikan
addikt
Én náluk vettem az Iont, 2év gyártóival és gyártói.
De bevihetem a boltba is, amelyiket választom. A legkorrektebb GSM bolt ami van.
LWW-t még kijelző repedéssel is megcsinálták gariban. Xperia neo kopásánál meg full házat cseréltek gariban.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
-
-
hurrikan
addikt
a kedvenc OneX fotóm
és egy nehezen makrózható makró
-
hurrikan
addikt
Eddig sem volt gari az általun unlockolt cuccokra tudtommal...
Samsungnál, Sonynál is ugrik a garancia ha nyitsz, pedig szintén a saját developer oldalukon át nyithatóak.
Ezért nem nyitottam az Iont sem, bár azt már vissza lehet zárni. Egy telefonra sem készült el rögtön semmi.... Ionra is 5hónapot kelellett várni mire visszazárható lett. Idő még feltörnek dolgokat, nem csettintésre megy ez....Sze: Hopp megelőztek
[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
undorító garanciapolitika?
semmivel sem rosszabb mint a Samsungé, ugyanolyan az is.
és az sem roorolható még botnyitás nélkül%-os akkuikon meg egy stastusbar akkuikonnal megoldható
10x visszasírnád az OneX-et ha S3-ra váltanál, mondom ezt úgy hogy S3-am volt előtteHuawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
Pár fotóm:
-
hurrikan
addikt
Én ezeket nem használom.
Már lassan fél éve megvettem a Widget pro pakkot. Amikben ugyan ezek, sőt még ezen felül 4-5féle teljes képernyős widget van, és az átlátszhatóságuk is állítható, témázhatóak is stb. én azokat használom, mert ha összeset kiteszem is max 3megát eszik az egész pakk a RAM-ból. Ráadásul, szebb, konfigurálhatóbb isHuawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz Cybertrone #8410 üzenetére
Tudom, az volt előtte.
De nem tudtam elviselni a gagyi kijelzőjétHuawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz FragMaster #8406 üzenetére
XDA-n azt írják hogy igen.
És elvileg 1-2hét és elérhető OTA-n a 4.0.4Cybertrone
nem tudom, nekem az Ion-om egyszer nem laggolt még be sehol sem...
itt is csak a Sense laggol semmi más, ha másik launchert teszel fel máris 0,0 a lagg a rendszerben[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz Cybertrone #8399 üzenetére
Nem is mondtam hogy az
tudom hogy SENSE hiba. Ezért is írtam hogy a frissítés orvosolja
ha HW hiba lenne nyilván nem tudná orvosolni a frissítésHuawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
-
hurrikan
addikt
válasz BenHans #8389 üzenetére
+1
engemis mert nekem sehogy se jön össze, ha apk-t telepítem nem tölti le, se 3G-n se Wifin gyenge jelre hivatkozva pedig minden tökéletes és fullos
ha meg bemásolom a megadott helyre akkor is úgy érzékeli mintha nem lenne ott és ugyanúgy le akarja tölteni...Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
Én inkább a boot nyitás nélküli rootot és recovery lehetőséget várom.
A rendszerrel elégedett vagyok.
Legfeljebb témázgatnék, kis rendszer takarítás, meg fullos recovery ami hiányzik.[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz james008bond #8349 üzenetére
Ahogy fentebb is írták órajelet veszi vissza.
Ha pedig töltőn melegszik túl erős használat mellett akkor a töltést is szünetelteti addig.
Ilyenkor szépen megvárja még 3-4fokot vissza esik, és aztán újra enged mindent fullon.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
-
hurrikan
addikt
Nem melegszik jobban mint az S3.... nekem is S3 volt előtte és ez sokkal jobb.
Hardcore játékok esetében az S3 is forró volt, úgy ahogy ez is az, de nem vészesen és ügyesen meg van oldva a visszahűtés.Lassan 2hete használom immár ezt. Sem fagyás sem hálózat eldobás nem volt még.
Üzemidő picit rosszabb, de cserébe a kijelzője fényévekkel jobb mint az S3-nak, színvilágban, fényerőben, élességben egyaránt, borzasztó frusztráló volt az S3 esetében, hogy egy 180ezres telefonnal árnyékot kellett keresnem hogy lássam a kijelzőt..... Továbbá Hívásminőség, Wifi, GPS erőssége ezek szintén mind jobbak mint az S3 esetén. Jöhetnék még az anyagminőség beli különbségekkel stb.
Arról nem is beszélve hogy a Samsung gagyi felületéhez képest ez egy Istenkirály rendszer....[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz james008bond #8327 üzenetére
érdekes ez az ASP6 Ionon sem megy....
pedig az is HD meg ez is.... sőt XS-en sem ment[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
igen erre írtam hogy ennél jogos a felháborodás...
sajnos ilyen az összes Magyar szerviz, flegma stílusú, lusta és trehány munkát végez mind.
nem is értem a gyártókat, miért nem ellenőrzik őket rendszeresen...[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
A szervizelési időben semmi nagy tragédia nincs máshol is ennyi a szerviz idő....
haver appleje 35napig volt szervizben, anno öcsé Spica-ja is 1hónapig.... sehol sem 1hét a szerviz idő. Az hogy nem tudják hol tart a telefonod az már más tészta, ilyenre illene adni pontos választ ha megfelelően beazonosíttattad velük. De a többi szerviz sem különb. Nálam mint Sony fórum moderátornál rengetegen panaszkodnak a Sony szervizére is, ami a Samsung és az LG szervize is(azokban a fórumokban is állandóan panaszkodnak), így tulajdonképpen egy kaptafa mind. Egyik sem olyan mint amilyennek lennie kellene. A lényeg, hogy csinálják meg rendesen, az hogy sokat kell várni az nem meglepő. Mindenhol ennyit kell, sajnos.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
Szintén nem ide tarozik, csak érdekesség képen egyik ismerősöm fotója, illetve screenshootja:
nem csak az OneX melegszik ebben a kánikulában, van ami jobban
-
hurrikan
addikt
válasz zsofzsof12 #8298 üzenetére
Sajna nem tudok segíteni amint mondtam.
Én sem nyitok bootot. Kell a gari. Majd később esetleg ha zárható lesz.
Zártra meg amint írtam sajna nincs root....
Mert mit szeretnél csinálni? Nem használt Gyári alkalmazásokat itt is letilthatod mint a ray 4.0.4-es szoftverén.RazorGTR1
köszi a hasznos infókat...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Xbox tulajok OFF topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest