- Milyen okostelefont vegyek?
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Netfone
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei P30 - kell ennél több?
-
Mobilarena
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greg_H
csendes tag
válasz
Sherkulás #855 üzenetére
Voltam ma speedshopban, megnéztem, nagyon tetszik.
Google Playról leszedtem a cid megnéző appot amit a korábbi hozzászólásokban írtak a kollégák, megmutatta, hogy független illetve azt is meg tudja mondani h milyen chipset van a telóban.. okos app.Összegezve: nagyon minőségi, nagyon gyors és személy szerint nekem a design is tetszik.
-
Greg_H
csendes tag
válasz
Sherkulás #826 üzenetére
Nagyon nagy tx érte!
Bár volt már okos telefonom, de azért leírnád (pm is jó), hogy a boltba ha megyek, akkor miként használjam az appod? Mert ezt az .apk-t valahogy fel kéne telepíteni akkor a kiszemelt telóra ugye? [jelenleg nincs bluetooth-os telefonom, hogy át tudjam küldeni..] -
Greg_H
csendes tag
Igen követem a témát, ha veszek mindenképpen s4 soc-osat szeretnék, csak kéne egy kis taperolás hogy rászánjam magam, hogy a kiskereskedők forgatagába vessem magam, hogy kihalásszak egy s4-est, normális áron (130k körül és nem 160k körül), vmi normális garanciával (az már csak hab lenne a tortán ha urbeats fülest is szerválnék hozzá). Am nincs valami olyan progi android marketen (google playen) ami megmondja kerek perec, hogy milyen soc van a gépben? (ne kelljen már órajeleket nézni, meg kódok között túrni, hogy valami infó kiderüljön..)
-
Greg_H
csendes tag
Valaki tudna tanácsot adni, hogy hol lehet kézbe venni, megnyomkodni egy one s-t?
Szemezek vele, de jó lenne némi személyes tapasztalat mielőtt döntök...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Noha papíron gyengébb nála, a HTC One S esetenként még a csúcsmodellnél is jobb teljesítményt nyújt, ráadásul igen szépre és vékonyra sikerült.
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest