- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Mobil flották
-
Mobilarena
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dorika87 #4164 üzenetére
A gyári garancia hivatalos szervízben történő javítást, a sufni gsm sufni javítást jelent, bolt hátsó szobás, kisasztalos csavarhúzós megoldással. Tisztelet a pár kivételnek, ami ugye a pár méltán elismert, mobilarenának is telefont szállító komoly gsm bolt. Innen azért saját költségre leszervizeltetik a telefont garanciális esetben.
Akinek szürke van: Nektek is a tetejétől az aljáig "átmenetesen" sötétül a szín? Nem láttam szürkét élőben vétel előtt, fotón nem tűnt fel, és most furcsa, mert azt gondoltam, hogy egyszínű?! -
dirtrider
csendes tag
válasz
dorika87 #4014 üzenetére
Szia,
[link]
en ezt hasznalom oktober eleje ota, egy darab karc sincs rajta (hajszalkarc sincs), a lenyeg hogy felul elenyulik, tehat takarva van az a resz is ahol allitolag kopik (felul az éle).
Kijelzo foliat en ajanlanek, nekem szeptember vege ota van meg a telefon es nem volt rajta folia egyaltalan (most sincs) es hajszalkarcok azert jelentek meg mar rajta peddig vigyaztam ra elege. Remelem tudtam segiteni. -
istnag
addikt
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
dorika87 #4025 üzenetére
A beállításoknal, ha megnézed a hardwer információknál a CPU sebességét( vmi ilyesmi, jelenleg nincs a közelemben android) ott, ha
-1,5 Ghz, akkor S4-es (z520)
-1,7 Ghz, akkor S3-as (z560)Vagy, ez nem tudom benne van-e javítsatok, ha tévedek, ha megtalálod a grafikai gyorsítót, akkor:
-z520-nál Adreno 225
-z560-nál Adreno 220Üdv
-
Sátán44
addikt
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
dorika87 #3934 üzenetére
Nekem egy kicsit alacsonyabb volt a keret, de nézegettem 100e körüli mobilokat is, hát eleve pl. nálam nagy előnyben van a HTC a remek kezelőfelület ( Sense 4 ) és a kiváló formaterv miatt, de gondolkoztam:
-Sony XPERIA S
-Samsung Galaxy S3
-Samsung Galaxy S2
-Motorola RAZR bármelyik.
-HTC One XVégülis ami miatt nem esett rájuk a választás:
Sony Xperia S: szerintem borzalmas hülyén van megoldva alul, hogy bevannak rajzolva a "gombok", s felettük kell megérinteni a panelt
Samsung Galaxy S3: Tepsi+ Mindenkinek Samsung van, egyedit szeretnék+ Én ki nem állhatom a kezelőfelületüket
Samsung Galaxy S2: nem esik kézre+ kezelőfelület
Motorola RAZR: ismét a HTC Sense győzedelmeskedet,, egyébként nagyon jó kis telefon.
HTC One X: tepsi+ részletes olvasgatás után rájöttem, hogy a HTC One S és a HTC One X között gyakorlatilag nincs nagy különbség+ A One S gyorsabb is a hétköznapokban+ 4 mag, hát nem tudom, nekem nem kell akkora teljesítmény, főleg ilyen mértékű melegedés mellett.Üdv
-
Naigen
aktív tag
-
válasz
dorika87 #3836 üzenetére
Üdv! Sony xperia P-ről lovagolok át HOS-re, ma rendeltem meg a nextel-től, felhívtam őket, azt mondták, hogy bontatlan csomagolású, német telefon, gyártói két év garanciával. Így, hogy bontatlan doboz, lehet ezen sincs T-s logo, ahogy a B-tel-eseken sem, majd szerdán kiderül, akkor veszem át a pikk-pakk pontban. Egyébként nextelnél három db volt, egyet megvettem. Én is bizalmatlan vagyok az ilyen garancia dolgokban, de azt mondták, hogy a garancia igenis a magyar szervízközpontba szól. Én elhittem. Ha meg van t-s logó, annyi baj legyen, vodáról pont most váltok tére...
A frissítés usb-n megy, vagy wifin OTA? -
szuladam
aktív tag
válasz
dorika87 #3847 üzenetére
nyugodj meg 99e-ért a 2éves gyári garis nem túl olcsó, hanem teljesen jó ár.
az elmúlt hónapokban csökken 5-10 ezerrel mind az S mind az X ára is.
amit a magyar T mobile is követett, hisz már "csak" 99e forintba kerül a t mobilban is a one s (2 éves alap előfizuval)
szóval már ha csak a téhez viszonyítunk akkor teljesen korrekt 100ért a 2 éves, 90 ért meg az 1 éves
(laptopoknál is kb 7-10e ftba kerül a plusz 1 éves gari) -
istnag
addikt
válasz
dorika87 #3841 üzenetére
Én is ott vettem,(Nextel free)bár még az elején,akkor nem volt feltüntetve,hogy t-logo-s és szerencsére nem is az volt. Kaptam egy Z520e, S4 -es procis, gyári garis, home screen buttom hiba mentes,t-logo mentes, szürke készüléket..
(hozzáteszem,akkor még 129.990 volt
)
-
AlrightSir
tag
válasz
dorika87 #3836 üzenetére
Én a Nexteltől rendeltem szürkében (végre!). Direkt rákérdeztem, mondták, hogy bontatlan, eredeti dobozos és a német T kártyafüggetlen készülékeit importálják, csak annyi, hogy az elején megjelenik a logó. Elvileg szerdán jön meg, ha bármi gáz van vele, akkor megy vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Noha papíron gyengébb nála, a HTC One S esetenként még a csúcsmodellnél is jobb teljesítményt nyújt, ráadásul igen szépre és vékonyra sikerült.
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest