- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumuss
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #5162 üzenetére
Igen, ugyanis a play megjegyzi az appokat, amiket onnan telepítettél, és magától felrakja őket factory reset után. Névjegyek is a gmail-ből automatikusan visszakerülnek, persze ha a gmail címtárba vannak mentve. Gyakorlatilag csak a képeket, zenéket kell lementeni gépre. Nyilván a programok adatai, mentések, beállítások nem lesznek meg. Meg azok a programok sem, amiket nem a play-ről telepítettél. Én mybackup-al azért minden apk-t lementettem, azt átmásoltam gépre, és így tutira megvolt minden program telepítőm. A fontosabb appok (pl tasker) mappáját reset előtt gépre másoltam, és a program telepítése után telefonra visszamásoltam, így meg lettek a beállítások.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Noha papíron gyengébb nála, a HTC One S esetenként még a csúcsmodellnél is jobb teljesítményt nyújt, ráadásul igen szépre és vékonyra sikerült.
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest