- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strengar
tag
tárgytalan
-
Strengar
tag
Sziasztok. Szeretnék segítséget kérni custom rom telepítésben.
Megvolt a bootloader nyitás, rootolás, TWR recovery telepítése.
Ezután csináltam egy teljes wipe-ot a készüléken.
S3-as a telefon, ehez való romot is szemeltem ki.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2271635
bemásoltam a zip filet a telefonra, recoveryben install, majd visszalépek a boot menübe. Ezután parancssorból flashelem a boot.img-t majd restart.
na és innen kezdődik a baj. Eljut a telefon az OS töltőképernyőéig, és ott megakad.
-
Strengar
tag
közben megint sikerül gyökérkednem. Letöltöttem a megfelelő RUU-t VilleC2-höz 032 CID minden ok. Elindítom az exe-t pipa next és kidob egy 170-es hiba kódot. Nem tud csatlakozni a telefonra. /USB connection error/
Mit kellene még beállítanom?
Össze van dugva minden -
Strengar
tag
válasz
gaborgyula #5652 üzenetére
az még belefér. Köszi szépen
-
Strengar
tag
Lenne pár újabb kérdésem. Telenoros S3-asom van. 4.0.3-as verzióval. Esetleg itt nem tud valaki információt arról, hogyan működnek náluk a szoftver frissítések ? Augusztusban ugye kijött a 4.0.4 + új sense, December 26.-án pedig a 4.1 is útjára indult a HOS-okra. A probléma az, hogy se automatikusan, se manuális keresés után nem ajánlja fel az újabb szoftvert a készülék. Nyilván rá tudnám tolni pc-ről, de a garanciát nem akarom ugrasztani.
Voltam bent az üzletben, mosolygós kis csajok minden irányban, persze a kérdéseimre egyik sem tudott válaszolni. Annyit mondtak, hogy hívjam fel az ügyfélszolgálatot, és ott vannak tech guruk majd megmondják a frankót. Felhívtam őket szintén kis "cukcsi" női hang rebeg a vonal túlsó végén, előadom a bánatom, mondja, hogy várjak kicsit ő nem tudja, de megkérdezi a kollégáját. 7-8 percnyi reklám zene után jön a válasz, hogy a munkatárs sem tudja, de elmentik a számom és pár óra múlva visszahívnak, vagy esetleg annyit tudok csinálni, hogy elküldöm a készüléket márkaszervizbe és ott megcsinálják. /a hívást persze 2 napja várom/
Na de kérem szépen... Az egy dolog, hogy mindenfelé inkompetens embereket foglalkoztatnak, ezen már annyira meg sem lepődök.
Ellenben lehet, hogy én vagyok naiv, de semmi egyéb elvárásom nem volt, csak hogy úgy működjön a készülék ahogy annak kell. Szerintem ez egy 20.000-s masinánál is elvárható, nemhogy egy 100k felettinél. Itt meg azzal dobálóznak 1 hét után hogy küldözgessem szervizbe ???? Nonszensz... Adjanak ennyi pénzért olyant, ami működik. A vacakot meg kenjék a hajukra.Tehát ami a lényeg. Bárkinek bármi érdemleges tapasztalat, vagy tanács, ötlet bármi ?
-
Strengar
tag
Bárkinek bármi ötlet, hogy miért lehet ? Nem akarok úgy az asztalra csapni a boltban, hogy lehet, hogy user error van. Mekkora méretű memóriamodulok vannak a telefonokban ? Nem lehet hogy elszállt egy ?
-
Strengar
tag
http://kepfeltoltes.hu/view/130318/2013-03-18_10-17-35_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/view/130318/2013-03-18_10-18-48_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/view/130318/2013-03-18_10-26-57_www.kepfeltoltes.hu_.png
-
Strengar
tag
pontosabban kereken 784 MB.
-
Strengar
tag
Hozzám került egy z560 -as változat. Létezik az hogy ebben kevesebb ram van ? a rendszer leírásnál 1 gb-ot ír a készülék, de minden memória kezelő alkalmazás 760 egynehány mb-t lát csak.
-
Strengar
tag
One S-ről kapott vélemények alapján úgy gondolom, hogy X lenne a megfelelő választás /főleg a kijelző miatt/. Elolvastam a topik legalább felét, de kifejezetten a kérdésemre irányuló személyes tapasztalatokra voltam kíváncsi, főleg az S-el kapcsolatban mert akkor még úgy tűnt, hogy a két alternatíva közül felé billenne a mérleg nyelve. A véleményem közben megváltozott, csak nem akartam az itt elkezdett témát másik topikban folytatni.
-
Strengar
tag
Vajon ha a futár lehozza a kütyüt, bekapcsolom megnézem a Cid-et, és ha nem jó akkor élhetek a 8 napos elállás jogával abban az esetben ha teszem azt pont az nem tetszik benne ?
-
Strengar
tag
válasz
Memmaao #5422 üzenetére
Áhháááá. Akkor ezek szerint, hogy nyugati készülék akkor az nem gond. Viszont a szőrösséget nem nagyon tolerálnám valószínűleg. Reméltem, hogy ezt már tudták orvosolni sűrűbben rakott pixelekkel, vagy hasonlókkal de akkor úgy látom nem. Így akkor kézenfekvő választásnak tűnik a HOX, ráadásul mint kiderült egyik ismerősöm a teljes rokonságnak ott vásárolt készüléket és nem panaszkodott rájuk. Az a 12k Huf meg ilyen kategóriában már nem oszt nem szoroz igazából.
Neked is köszönöm az információkat. -
Strengar
tag
Bocsi, hogy ennyit értetlenkedek, de még annyi érdekelne, hogy a németek ugye más régióba tartoznak. Az oda szánt telefonoknál van esély rá, hogy jelentkezik vmi hátrány hazai hálózaton, esetleg frissítések terén ?
-
Strengar
tag
Hmmm mondjuk ahogy nézem Nextel 2 év gyári garival csomagolja. Így viszont már csábítóbb a helyzet. még egy összegben is hajlandó lennék leszurkolni az árát. Így hogy jócskán spórolok rajt,
-
Strengar
tag
Nálam gsm bolt nem játszik. Véletlenül sem akarok beleszaladni olyanba, hogy szürkén behozott termékekkel kell rónom a plusz köröket mert gubanc van a garival, vagy sziplán nem erre a régióra lett szánva a készülék és abból adódnak problémák. Szolgáltatónál még sosem volt problémám, ha bármi gondom bajom volt, bementem elmondtam tették a dolgukat, ezért nem is érzem szükségességét a gsm boltos változatoknak. Itt azt kapom a pénzemért amit szeretnék. Egyébként meg 140 - 150 az a plafon amit hajlandó lennék maximum készülékre áldozni.
/egyébként az árakat szolgáltatóknál rakattam magamnak össze a legkedvezőbb előfizetési konstrukciók alapján. Hox magentánál Hos pedig kékeknél. Sajnos nincs házon belül mind2 így jött ki a 30 pár ezer forintos különbség/
One már csak karakterisztikájából és a frissesség okozta exkluzivitás miatt is a megfizethetetlen kategória lesz számomra. Ha meg arra várok, hogy mindig lefelé nyomkodja egy egy új készülék a másik árát, akkor sosem lesz telefonom.
Egyébként engem csak ez a kékesedés zavart de az vmi borzasztó módon ha ezt a betegséget elhagyták a HOS mérnökei, akkor én is képes leszek megbékülni a kijelzővel.
Btw színhűség szempontjából TFT még a mai napig verhetetlen. SLCD-n is már mesterkéltnek hatnak a színek szerintem de az még az élvezhető kategória./off2: Hihetetlen milyen készséggel vagyok képes a saját szavaimmal tökön szúrni egymást
-
Strengar
tag
Sziasztok.
Tervezem a telefonvásárlást néhány héten belül. Általában hosszútávra veszek 1-1 készüléket, ezért alaposan körbe szeretném járni a témát. Ez a telefon lenne az egyik kiszemelt de sajnos nem volt alkalmam kipróbálni sehol sem. Előre is elnézést kérek, ha már megválaszoltátok a kérdéseket, de elolvastam pár ezer HSZ-t abban nem voltak benne.
1. Ha jól tudom a kék szolgáltatónál az 1,7-es S3-as gép van. Pontszámok alapján mennyivel gyengébb a teljesítménye az s4-esnél ? Esetleg az emelt órajel elég a kiegyenlítésre ? Fogyasztás szempontjából érezhető a különbség ?
2. A kijelző. Ez nálam talán a legsarkalatosabb pont egy készüléknél. Elöljáróban elmondom, hogy nem vagyok amoled barát, de... Jelentkezik -e ennél a megjelenítőnél pl a Régebbi Nexusra, SII-re vagy Advance -re jellemző kékes szürke árnyalat a fehér szín helyett, ha nem teljesen 90 fokban nézi az ember ? Attól a hideg futkosott a hátamon vmi gyalázatos volt mind. Ellenben a napokban tapicskoltam az SIII-mat és ott már nagyságrendekkel jobb volt a helyzet. Igaz nem fehér az a fehér, de legalább tartotta az árnyalatát elforgatva is, és nem kékült be. Valamint a régebbi amoledek elég hülyén lőtték be a szineket, és észrevehető volt főleg közelről, hogy a piros alpixelek "fényesebben világítanak". A csökkent pixel méret, és a nagyobb felbontás kisebb területen megoldást jelent a problémára ? A túlszaturált színeket meg tudnám talán szokni, ugyh az még elmegy.
3. A másik készülék egy HOX lenne. Érdemes-e szerintetek rákölteni + 30.000 FT-ot az időtállóság reményében. Nyilván egy ilyen iparban nem lehet megjósolni ilyeneket, de mennyire lehet időtálló egy s3-as 2 magos proci. A 4 magot jelenleg ugye semmi nem használja ki de vajon 2 évet kihúzna a 2 mag az alkalmazások terén ?Egyelőre ezek jutottak eszembe. Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Noha papíron gyengébb nála, a HTC One S esetenként még a csúcsmodellnél is jobb teljesítményt nyújt, ráadásul igen szépre és vékonyra sikerült.
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest