- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Mobil flották
-
Mobilarena
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pampipapi
tag
Az már eleve érdekes, hogy két független ember (te és én) hibának gondol egy jelenséget, neked a beszállító azt mondja hibátlan, nekem a boltos bizonygatja ugyanezt.... Már videokat nézek a youtube-on, hogy tényleg én vagyok a balfék, hogy nem tudok bekapcsolni egy telefont... Azért vettem gyári garisat, hogy ne legyen gondom ha hiba jön elő, de a Te eseted nem ezt támasztja alá. Ezek után sok jóra nem számítok! A kereskedőket csak az érdekli, hogy elarakják a pénzt!
-
Pampipapi
tag
Tévedtem, nem ez a gond
Továbbrabis villog bekapcsoláskor, csak akkor nem villog ha rövid időn belül visszakapcsolom.
Vissza is vittem 72 oran belül, de a srác szerint nem köteles visszavenni azonnal csak ha elkúldi szervízbe és ott bevizsgálják. Miután mondtam, hogy ha hibátlan lenne akkor is vissza kellene vennie, azt mondta csak ha nem használtam volna és bontatlan lenne. Gyári garis. Most ott a telcsi és a pénz is. Cseréltetni szeretném egyébként. -
Pampipapi
tag
Megoldodott a bekapcsolaskor jelenkezo villogo gomb kerdes. Az volt a pontos tunet, hogy nem kapcsolt be a power gomb megnyomasakor, csak elkezdett villogni a 3 also gomb vilagitasa 15x, es csak ezutan indult el. Ha nem vartam ki a villogas veget es elengedtem a power gombot, akkor nem indult el. Az volt a baj, hogy a hatlap alatt levo 4 erintkezo kozul az egyik kicsit alacsonyabban volt es nem ert hozza a hatlapon levo femhez....... olyan volt mint ha nem lenne a helyen a hatlap. Nem ertem hogy ez mikor hajlott igy meg, de mar ok.
-
-
zso79
őstag
Ha a medialinket használod szerintem nem tud közben usb hostként is működni. Nem próbáltam ilyen kombót, de kizártnak tartom, hogy működjön, cáfoljon meg valaki, akinek minden eszköz rendelkezésre áll. Amúgy meg nem lenne ennek létjogosultsága, mert azt írtad nagy méretű hd filmeket szeretnél pendrive-ra másolni. FAT32-t tud kezelni, annál meg 4 giga a max méret...
-
dirtrider
csendes tag
-
bbalika81
aktív tag
Nekem S3-as van, már a második és nem jelentkezett ez a bug....Volt nálam S4-es is, én nem tapasztaltam különbséget, használat közben...
Mondjuk lehet az S4-nek jobb a fogyasztása, azt nem tudom addig nem volt nálam. De nekem most JB alatt nagyon rossz lett a fogyasztás.....
Egy bug-om van nekem is, gyári HTC profil widget-el ha némára ha rezgőre állítom mindig szól.....úgyhogy hangerő lefele nyomkodással tudom rezgőre tenni, és akkor tényleg csak rezeg, de így nem tudom némára tenni.... -
Jim-Y
veterán
Én szeptemberben vettem az enyémet, azóta is nyűglődök a home screen bug problémámmal, eddig 4x volt szervízben a telefon és nem cserélik, sőt megoldani sem tudják a hibát. 4. alaklomból kaptam egy HOX-ot cseretelefonnak, ami ugyan rosszabbul néz ki mint a HOS, de nekem valahogy jobban bejött. Szoval én a helyedben HOX-ot vennék, azt még pont tudtam egykézzel kezelni, utána a visszakapott HOS kicsinek tűnt
Új hozzászólás Aktív témák
ma Noha papíron gyengébb nála, a HTC One S esetenként még a csúcsmodellnél is jobb teljesítményt nyújt, ráadásul igen szépre és vékonyra sikerült.
- Elfelejtettem a film címét
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ukrajnai háború
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest