- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
general23
újonc
válasz
general23 #7284 üzenetére
Sziasztok!
Feltettem néhány battery stat alkalmazást, próbálgattam mindenféle beállítást és sikerült az akkuidőn jelentősen javítani. Egy napot most már bőven kíhúzok, sőt még a másnapra is marad némi szufla a készülékben, ez már csak picit marad el az ICS alatti teljesítménytől
Lehet, hogy másoknak is hasznos lehet az info, de nálam a Viber alkalmazás volt a ludas. Amint azt letiltottam, máris órákat javult az akkuidő, a repcsimódban pedig max.1%-os a merülés, ami végre normális működés
Itt egy kis statisztika is a használatról:
Mivel a Viber-t sokat használom, nem szerettem volna letörölni, így utánaolvastam egy kicsit, feltettem egy korábbi verziót (2.3.2.61), aminek bár a kezelőfelülete nem a legszebb, de a célnak pont megfelel és ami a lényeg, hogy működik, és nem meríti abnormálisan az akkut.
Ha másnak is volt az enyémhez hasonló problémája, akkor próbálja ki a fentieket
Üdv.G
-
general23
újonc
Sziasztok!
Sajnos az elmúlt hetekben nem sok javulást tapasztaltam
Az akkuidő még mindig nagyon gyenge. Reggel 100%-ról délután 4-re 40%, délután 6-ra már alig 15-20% a töltöttség, erősebb használattal az este 7 órát már meg sem éli a teló. Szeptember vége óta volt még egy factory reset, biztos ami biztos, de ugyanaz maradt ami volt korábban. A repcsimód alatti merülés javult, amióta letöröltem az időkép alkalmazást, de nem 1-2%, hanem még mindig 8-10%, ami szerintem még mindig abnormális. A Google Now és a lokációs beállítások mind ki vannak kapcsolva. Az utolsó ICS verziómon még folyamatos mobilnet, élő háttérkép, bekapcsolt lokáció és erős használat mellett késő estére is maximum 35%-ra merült le (most már csak a mobilnet megy folyamatosan).
Tényleg nincs semmi megoldás erre a problémára?
Főzött ROM-ot továbbra sem szeretnék. Már gondoltam arra is, hogy downgrade-elek a legutolsó ICS verzióra. Erre van lehetőség? A CID számom HTC__102.
Vagy tud valaki jobbat?
Senki más nem találkozott ezzel a problémával?Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv.G -
general23
újonc
Köszönöm a segítséget!
A google now és a maps lokációs opciói ki vannak kapcsolva, és a factory reset is megvolt az OTA frissítés után, bár nem azonnal, csak egy hónappal később, de gondolom ez mindegy.Az viszont mitől lehet, hogy a kamerát ennyire nagy fogyasztónak érzékeli a rendszer? Alig használom, jó ha napi 1-2 képet készítek vele, még a 'Legutóbb használt alkalmazások' alól is ki szoktam dobni, sőt a 'Quick system info' szerint nem is fut a háttérben, szóval nem értem :-(
-
general23
újonc
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni az alábbiakban.
Amióta júniusban feltettem a One S-emre a gyári (OTA) JB frissítést, azóta a korábbi nagyon jó (átlagos használat melletti 1,5-2 napos ICS-s) akkuidő jelentősen leromlott, gyakorlatilag 1 teljes napot alig bír ki, pedig nem használom többet a telefont, mint korábban. Ami a legidegesítőbb, hogy éjjel repülőüzemmódban 15-20, nem egyszer 30%-ot is veszít a töltöttségéből. Korábban az ICS alatt ilyen problémám nem volt.
Próbáltam már, hogy törlöm a készülék cache memóriáját a recovery-ből, de az sem segített, olyan alkalmazást pedig, ami az ICS-n nem volt fent, nem tettem föl. Root-olni és főzött ROM-ot nem szeretnék feltenni, maradnék a gyári szoftvernél.
A készülékem adatai:
-típus: Ville C2, z560e
-4.1.1-es android
-szoftverszám: 3.19.401.102
-sense verzió: 4+
-HTC SDK api: 4.65Tudja esetleg valaki, hogy mi a túrót lehet ezzel kezdeni?
Előre is köszi a segítséget!
Üdv.G
Új hozzászólás Aktív témák
ma Noha papíron gyengébb nála, a HTC One S esetenként még a csúcsmodellnél is jobb teljesítményt nyújt, ráadásul igen szépre és vékonyra sikerült.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest