- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
-
Mobilarena
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
csokorrobin #8198 üzenetére
Passz, ami volt hozzá azt.
-
-
csokorrobin
csendes tag
válasz
Speeedfire #8196 üzenetére
Melyik kernelt használod. Valaki nem próbálta az ElementalX 7.0-át? Mi a véleményetek róla?
-
kilozsul
aktív tag
válasz
csokorrobin #8195 üzenetére
Akkor lehet én nem próbálom ki. Én Viper-t használok most, és egy ideje iszonyat gyorsan merül a telóm. Aktívabb használat mellett kibír mondjuk 10 órát, és az ismert módszerekkel nem bírok rájönni miért (nem mutat kiugró fogyasztású taszkot, stb..) Lehet próbaképpen visszatérek a Maximushoz...
-
Speeedfire
félisten
válasz
csokorrobin #8195 üzenetére
Eddig laggot nem vettem észre, bár gondolkozok, hogy felrakom ismét mindenféle csicsa nélkül. Telepítéskor elég sok dolog volt benne, amit kiszedhettem volna.
-
csokorrobin
csendes tag
válasz
Speeedfire #8194 üzenetére
Nagyon jó rom, én is ezt használom. Az akksi egy kicsit gyorsan merül és néha alig észrevehetően laggol a maximus romhoz képest, de szerintem mindennapi használatra tökéletes.
-
Speeedfire
félisten
Tegnap este feltettem a liberty rom-ot, eddig nagyon bejön.
-
Sátán44
addikt
válasz
Speeedfire #8190 üzenetére
Stabilitással nem volt gond, szép és jó is volt. Érdemes kipróbálni.
-
Sátán44
addikt
válasz
Speeedfire #8188 üzenetére
Visszatértem a Viper 3.2.0-ra
Semmi nem vetekszik ezzel a spéci rommal. Nem volt rossz amúgy a Liberty sem, csak hiányoztak a Viperben megszokott testre szabhatóságok.
Nem OTA-n frissítettem, hanem TWRP-ből manuálisan.
-
Lamberd
tag
Sziasztok
Töröltem pár parkolási SMS - t tudja valaki hogyan tudnám vissza állítani.
Lambi
-
_ATi_1
senior tag
válasz
Sátán44 #8160 üzenetére
Szia!
S-OFF-olni szeretnék a leírásod alapján, de elakadtam.
Látszólag eljutok az utolsó lépésig, ami az ellenőrzés lépés után van, az már nem megy.
Az adb reboot bootloader parancsra azt írja, hogy device not found. Kép
A CID Getter program szerint is maradt az eredeti CID.
Ha manuálisan lépek be a bootloaderbe, ott pedig egyáltalán nem ismeri fel a telefont az adb.
Mi lehet a gond? -
Sátán44
addikt
válasz
bigrock #8176 üzenetére
Én az upgrade-t javaslom! Csináld meg az S-off-ot és a Super CID-et, ezután jöhet a hboot 2.16. Ha ezek megvannak, akkor gond nélkül menni fognak az új romok. Nekem semmi gondom az új Viper rommal. Az ajánlott radio-t feltettem hozzá, majd átállítottam wcdma üzemmódra és tökéletesen megy.
-
revy1986
újonc
Sziasztok! Csak egy egyszerű kérdésem lenne, ami a témával kapcsolatos. Mégpedig az, hogy Nekem egy ONE S tipusú készülékem van, és ezt szeretném beújítani egy másik HTC-re. Tudom, hogy most jött ki az M8 nemrég, és egy csúcskategóriás telefon, de igazából ha az ONE S egy középkategóriás telefon, akkor nem akarok egy M8-at venni, mert felesleges. A kérdésem az lenne, hogy tudna-e valaki segíteni abban, hogy melyik HTC készülékek vannak árban és tudásban körülbelül ugyan azon a szinten, mint az ONE S? Ami mondjuk újabb kiadás, frissebb...mert ez már néha csinál furcsa dolgokat
Köszönöm a segítséget..
-
Sátán44
addikt
válasz
bigrock #8173 üzenetére
Anno ezzel a rommal került fel a 2.16 MaximusHD 10.0.0
DO BACKUP OF YOUR INTERNAL SD CARD, DURING INSTALLATION IT WILL BУ ERASED
THIS IS ROM ONLY WORKS ON S4 DEVICES. DO NOT TRY TO INSTALL IT ON S3 DEVICE
Your device must have s-off without s-off you WON'T BE ABLE TO RUN ROM.
Download ROM and put it on internal sdcard.
Put device in fastboot mode (Power + Volume Down)
Enter Recovery.
Find in Recovery "Choose zip from sdcard" choose appropriate zip file.
Proceed steps that Aroma installer gives.
After install finish you MUST reboot device in fastboot mode.
Now it's time to install 4.2.2 capable firmware.
Download Install package.rar (Archive stored in same folder as rom)
(Note that fastboot.exe not capable yet with Windows 8.1, you need Windows XP/Vista/7/8)
Connect device to PC and make sure you see lines Fastboot USB.
Extract Install package in any place on your PC.
Open folder, run Command Prompt, type there
1.fastboot oem rebootRUU
2.fastboot flash zip firmware.zip
If you get an error
FAILED (remote: 90 hboot pre-update! please flush image again immediately)
type command once again
fastboot flash zip firmware.zip
fastboot flash recovery TWRP2.6.1.0.img
fastboot reboot
Make sure that installation was successful and press enter to reboot device.
Device will boot in system, wait till you can see device on PC and copy ROM on internal SD card once again.
Repeat ROM installation with Aroma installer, do wipe during install.
Congratulations, you have device with fully working Android 4.2.2 and Sense 5.0Egy másik leírás:
MagioRom_ONE_S_NFR_1.1.0
Első pár hsz között megtalálod. -
Sátán44
addikt
[ROM][4.4.2][Sense 6][SVN] LIBERTY ROM - The Sixth Element
Kipróbáltam tegnap ezt a romot és csináltam pár képernyőmentést: LIBERTY ROM
-
bel19ve
tag
válasz
csokorrobin #8154 üzenetére
Be van kapcsolva mégis ki-ki kapcsol
Szomorú, mert amúgy nagyon jó kis Rom, nagyon tetszik.
-
Pori12
tag
Sziasztok!
ViperOneS 3.1.3 ROM-om van, 1.20.50.05.16_10.31.50.08L rádióval.
Feltűnt, hogy lényegesen kisebb a teló érzékenysége a mobilhálózatra, azaz ha gyengébb lefedettségű helyen vagyok, akkor már nem talál jelet, leesek a hálózatról. A többi telónak még bőven van térereje amikor nekem már nincs.Szerintetek mi okozza? Mit lehetne tenni ellene?
Köszi előre is!
-
kistoka
tag
Hello.Hatalmas gondban vagyok.Recoveryben.feltettem a ViperS romot,mivel a készülék S-on,ezért fastbootban fel kéne tennem a boot onesc2-t.A egyik gond az,hogy a PC-n nem tudom megnyitni a fastbootot.Egy pillanatra előjön aztán eltűnik.A másik pedig,hogy a pc nem ismeri fel a telefont.Win.8.1,driverek fent vannak.Már 8 órája keresgélek a neten,de angol tudás nélkül nem megyek semmire.Persze a rossz eszemmel nem csináltam biztonsági mentést.
-
Sátán44
addikt
Kövesd az írásomat: HTC One S (S4) S-off, SuperCID
-
_ATi_1
senior tag
Köszönöm a segítséget, akkor csak nekilátok az S-OFF-nak
-
_ATi_1
senior tag
Sziasztok!
A napokban feltettem a ViperOneS 3.2.0 ROM-ot a telefonra, de akadt néhány gondom vele. A legzavaróbbak a véletlenszerű újraindulások és a térerő eldobálása.
A Radio ROM frissítése gondolom megoldást jelenthetne. Van lehetőségem frissíteni S-ON-os telóval? -
harcibab
csendes tag
Sziasztok!
Próbálta már valaki kitisztítani a telefon hangszóró "rácsát"? Nekem eléggé telement már porral, és ezt már észrevenni telefonálás közben is, de azokba a lyukakba még egy tű sem fér bele. Ha valaki tudna valami jó megoldást, azt örömmel fogadnám! -
Sátán44
addikt
-
w.miki
veterán
htcdev-en újranyitottam a bootloader-t, így tudtam feltenni recovery-t
CID-et hogyan tudnám átírni, superCID-re, hogy bármelyik RUU felmenjen? -
w.miki
veterán
válasz
Sátán44 #8146 üzenetére
nem lett jó, ugyanaz a Hiba: 131: Ügyfélazonosítási hiba, majd kilép a RUU
a telefon pedig csak a bootloader-ig jut
igaz előtte megmutatja, mi a helyzet most FW: 3.16.901.6 CID:TIM_401
de erre a CIDre én nem találtam RUU-t...
legalább a CWM recovery-t tudnám valahogy visszatenni, de már az sincs
vagy a CID-et át tudnám írni, hogy elfogadja ezt a RUU-t.... -
Sátán44
addikt
Próbáld meg ezt: RUU_Ville_U_JB_45_S_HTC_Europe_3.16.401.8
-
w.miki
veterán
no, addig szórakoztam, míg megint nem kapcsol be
a korábban linkelt RUU ROMmal próbálok visszatérni gyári állapotba
RUU_Ville_U_JB_45_S_HTC_Europe_3.16.401.8_Radio_1.11.50.05.28_10.27.50.08L_release_301814_signed_2_4.exe
Mivel fogalmam sincs, mit kéne a TIM__401 CIDhez feltenni, de ez a RUU file nem frissít végig...
kb. 15% után kiírja, hogy ismeretlen/ügyfélazonosító(131) hiba történt, és kilép
Így most megint nem indul el a teló
Eddig legalább a CWM recovery bejött, de az is hibaüzenetekkel kezdett, hogy nem mountolható az E:/backup/log file.
Most, hogy Lockoltam a bootloader-t, már CWM sincs, na most mit csináljak?? -
w.miki
veterán
válasz
Sátán44 #8143 üzenetére
Hboot 2.15 van fent
CM10.2.0 2013.12.11 felment végül, azzal elindul...
de most meg kitalálta, hogy nem látja a belső SD kártyát
format wipe-nál sem tudja mountulni az E/storage/sdcard0-t, és a filekezelő sem látja...
mi baja ennek???
...no... most már látja, a CM10.2-ből csináltam a Gyári beállítások visszaállítását, most végre van belső memóriám -
w.miki
veterán
válasz
Sátán44 #8139 üzenetére
van egy kis gond
Közben megpróbáltam OTA frissíteni a legújabb CM11 14-08-05 nightly-ra, és azóta nem indul a teló.
Csak a CM felirat jár körbe-körbe, és fél óra után sincs semmi. Wipe, factory reset után ugyanez a jelenség.
Recovery-be be tudok lépni, de a letöltött RUU már nem ismerte fel a telót.
(ezt próbáltam: RUU_Ville_U_JB_45_S_HTC_Europe_3.16.401.8_Radio_1.11.50.05.28_10.27.50.08L_release_301814_signed_2_4.exe)
Most hogyan tudnám valahogy visszaállítani?BB:1.11.50.05.28_10.27.50.08L, Serial:HT26DW401599, fp:EU/ville/JRO03C/128506.8
Bootloader: Tampered, Unlocked, S-ON, HBoot 2.15, Radio 1.11.50.05.28., OpenDSP v31.1.0.45.0815 -
Sátán44
addikt
[ROM][JB][Sense 5][11.07] Team Venom presents: ViperOne S 3.2.1 - ROM Firmware Required: HBoot 2.15 & 2.16
Team Venom Presents: ViperOneS 2.2.0 | Sense 4.+ | 4.1.1
[ROM][S4][ICS] Team Venom presents: ViperOneS 1.2.1 -
w.miki
veterán
Hali!
Haverom HTC OneS Ville JLS36I, CPU:15,GHz, GPU: Adreno 225 telefonján (S4?), 4.3.1-es CM10.2.0 Mod 2013-12-11 van.
CID számot nem ír ki a CID getter
Nehezen tudja kezelni, meg van benne néhány bug.
Szerintetek milyen ROMot lenne érdemes feltenni? A gyárira kéne visszatérni? Azt hogyan lehetne, van erről egy könnyen érthető, GYIK? Melyik gyárit tegyem fel?
köszi -
bel19ve
tag
Hello, ki akartam ezt a romot próbálni, de flash óta nem bootol a telefon
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2788568
Mi lehet a gond? Eddig ViperOneS 3.2 volt rajta.
-
jackmate
csendes tag
térerő,antenna gondok előfordultak valakinél??
-
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Legfrissebb gyári rendszer van a telefonon. Milyen alkalmazasokat és feladatokat, háttérben futó dolgokat érdemes kikapcsolni akku idő növelés érdekében?
Illetve a beats audio az csak ennyi hogy on-off? Ha be van kapcsolva beszakad a fülem olyan mély van! Van esetleg kis igényű lejátszó amiben tudnam szabályozni a hangszint? A gyáriban nem találtam ilyen opciót -
bigrock
addikt
válasz
nissangirl #8128 üzenetére
Szia, mizu?
-
_ATi_1
senior tag
Közben az előző hibát megoldódott, egyik pillanatról a másikra felismerte a partíciót, csináltam egy full wipe-ot és jó lett.
Másik kérdés: Hogyan tudom frissíteni a HBOOT-ot? Több ROM-nál is feltétel 2.16-os HBOOT, de az enyémen csak 2.15 van.
Köszönöm előre is. -
_ATi_1
senior tag
Sziasztok!
Rootolni próbáltam egy S4-es One S-t ennek a leírnak a segítségével: [link]
A SuperSU flesselése óta folyamatosan újraindul a telefon, miután bebootolt, kikapcsolni sem tudom. A recovery-be sikerült belépni, és ott észrevettem, hogy nem látszik az /sdcard partíció, nem lehet mountolni sem. (Error mounting /sdcard )
A CWN-SuperSU-v0.87.zip fájlt innen töltöttem le: [link]
Vakakinek van ötlete, hogy mit lehet vele kezdeni? -
nissangirl
csendes tag
Sziasztok!
-
bigrock
addikt
válasz
Speeedfire #8121 üzenetére
Én is kipróbálnám a ROM-ot, de 2.15-ös HBOOT-on vagyok (Viper ROM) ennek pedig 2.16 kell.
Lehetséges valahogy 2.16-ra frissíteni?
Köszi! -
isti215
tag
Én is erre gondoltam csak furcsa mert teljesen jól működött..
-
isti215
tag
Sziasztok! Htc one S (s3) telefonom egyszer csak meghalt! Felraktam tölteni bekapcsolt állapotban és mikor legközelebb használni szerettem volna kikapcsolva volt, és be se kapcsol. Próbáltam a factory reset, bootloader gombkombinációkat de semmi reakció. Ha töltőre teszem a narancs led folyamatosan világít, de nem melegszik se a töltő vagy a telefon. A telefonon gyári szoftver volt bootloader zárva, utólag lett függetlenítve. Mi lelhette? Hardverhiba vagy esetleg akksi? Valaki tapasztalt hasonlót? Előre is köszi!
-
karcsi3
tag
Esetleg próbálta vki ezt a romot, ha igen kis összefoglalót írna a tapasztalatairól előre is köszönöm
-
gaborgyula
tag
A készülék nem látja az 5GHz-es wifi hálózatot pedig automata frekvencia sáv választás van beállítva. Ha 5Ghz-et állítok be akkor sem látja. Ötlet?
-
_ATi_1
senior tag
Sziasztok!
Jól értelmezem, hogy a bootloader nyitása töröl minden adatot a telefonról?
-
Sátán44
addikt
válasz
Norberto44 #8112 üzenetére
Kövesd a logout-os írásom. Amúgy igen a Win 8-al van probléma.7-est használj.
-
KD6-3.7
őstag
válasz
Norberto44 #8112 üzenetére
Win 8.1-el nekem is meggyűlt a bajom...
Win7 alatt simán ment minden! -
Norberto44
csendes tag
Heló,
Szeretném feltenni a MaximusHD 10.0.1 nevű romot a telefonomra, és elkezdtem a bootloader kinyitását az XDA-n leírtak alapján. Az egyik lépés az, hogy csatlakoztassam a telefont, miközben azon kiválasztottam a fastboot opciót, aztán nyissak meg egy "command prompt"-ot, hogy begépeljek egy parancsot. A problémám az lenne, hogy nem ismeri fel a telefont a windows, és hiába várja a telefon válaszát a parancsra. Mi lehet a baj? Win 8.1 64bit, ez a gázos? -
KD6-3.7
őstag
Az komoly, hogy jatek kozben nem tudok zenet hallgatni? Samsungon gond nelkul lehetett...
-
Radarz
csendes tag
Üdv mindenkinek, azt szeretném kérdezni hogy htc one s3 c2 azaz s3 procis etelefont tudok-e s-offolni mert radiot cserélnék benne de nem találok egy oladalt se ahol leírnák hogy kell, esetleg program van rá?? Az ok amiért cserélnéma radiot hogy a hálózati jelerőségem csupán E és így lassú a netem!
-
Sátán44
addikt
válasz
gaborgyula #8106 üzenetére
wakelock detector-ral nézd meg.
-
gaborgyula
tag
Mostanában gyakran előfordul hogy kilépve egy alkalmazásból a főképernyő csak másodpercek múlva töltődik be, egy ideig csak a háttér látszik ikonok nélkül és közben a telefon semmire nem reagál. Ha visszajönnek az ikonok, widgetek újra használható a telefon. Első körben valamelyik appra gyanakszom de nem tudom hogy kellene kiszűrni. Valakinek ötlete? A telefon gyári állapotú az utolsó frissítésekkel.
-
HL365
csendes tag
Sziasztok!
A "home gomb" problémára létezik valami megoldás?
Sikerült valakinek ezt esetleg gariban orvosolni?
Jelenleg olyan helyen vagyok hogy az adatátvitel EDGE és azt figyeltem meg, hogy ebben az üzemmódban kezdi a "helikopterezést". A szoftverem 4.1.1. és 6 hó garis, és telenor függő.Üdv.: Laci
-
kelly416
veterán
válasz
gordonfreemN #8102 üzenetére
Arra simán újraindult.
Most próbáltam bemenni bootloader-be, és sikerült. Véletlenül a recovery-re nyomtam, dolgozik, de nem tudom, mi lesz a vége.
Azaz már tudom is, megáll ugyanott.
Az itt említett "clear storage" funkciót teljesen esélytelen vagyok így elérni?Most nagyon mennem kéne már, később még visszakukkantok. Addig ki lehet valahogy kapcsolni a telefont, hogy ne világítson egyfolytában fehéren a kijelző?
Szerk.:
bootloader -> fastboot -> power down
Legalább ez megy egyedül. -
kelly416
veterán
Bocsánat, még egy gyors kérdés. Most átböngettem a fórumot, de nem találtam. Hogyan lehet ilyenkor gombokkal Hard Reset-et csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Noha papíron gyengébb nála, a HTC One S esetenként még a csúcsmodellnél is jobb teljesítményt nyújt, ráadásul igen szépre és vékonyra sikerült.
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest