- Mobil flották
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
m_makai
tag
egy hete használom, expansystól rendeltem. Magyar nyelv sima trükkel előhozható. Akksi bőven jobb mint amit a tesztben írtak. 2 napot nálam fixen bírni fogja, ebbe telefonálás és nem kevés böngésző használat tartozik. Zenét nem hallgatok rajta, de 50%+ban volt amikor ma délután ráraktam egy navit + egy két progit, aztán a gépen is maradt... Hétvégére terveztem megnézni ténylegesen mit bír az akksi, olyan helyzetekben, hogy 2szer 4+ órát üldögélek alacsony térerős pincekocsmákban. Ha valaki tudna linkelni egy qwertz billentyűzetet ami működik t9el azt nagyra értékelném.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Noha papíron gyengébb nála, a HTC One S esetenként még a csúcsmodellnél is jobb teljesítményt nyújt, ráadásul igen szépre és vékonyra sikerült.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest