Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kiesett a pikszisből a BOE
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Giovanny
üzenetére
Az a legjobb amit tehettél, mivel kíméli az akksit, 500 mA az áramerősség és ez kb a fele a gyári HTC töltőnek, ami szintén nem valami erős a mai mezőnyben, de ez igazából jót tesz az élettartamnak, bár nagy különbségekre nem igen lehet számítani. A hátránya meg hogy lassabban tölt, 1-2 óra helyett kell neki 3-4 mondjuk, de ugye van rá ideje éjszaka bőven

shadowcam
Nekem is CX 300 II volt. Nagyon retek egy füles, és erre későn jöttem rá én is, húúú viszonylag nagy mély, dübörög, hudejó. Hát nem. Beyerdynamic mmx 101 ie van helyette, ég és föld, olyan részleteket hallok a zenéből, amiről azt sem tudtam, hogy benne van, hiába szólt kicsit jobban a CX a HTC Desiren mint a HOX on vagy a Oneon, nem jelent semmit, az a füles 2-3 ezres kategória.
Ezt megcsináltam, javított sokat rajta. Mikor újat veszel érdemes végigtolni 2-3 este, mert kialakítja a hangképet, ami egyébként is megtörténne, csak lassabban, akár hónapok alatt...
Egyébként meg itt segítettek nagyon sokan, felnyitották a szememet, hogy bizony a CX kategóriában csak a nevéből él az sh.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- Meditáció
- alza vélemények - tapasztalatok
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó remek állpotú iPhone XS Max 64GB
- Samsung Galaxy A51 Dual kártyafüggetlen dobozában karácsonyra is! :)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest