- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
válasz
no more #32816 üzenetére
Én eléggé meglepődtem mikor kiderült, hogy van nekik raktáron. Nyilván nem vagyok otthon a témában, de úgy gondoltam volna, hogy egy ekkora cégnél 2014ben meg van oldva, hogy lehessen látni az interneten, hogy miből van még nekik raktáron. Úgy gondolnám ez hozhatna nekik még vásárlókat, pl engem is. Tuti nem a megkérdőjelezhető online webshoppból vettem volna meg az m8at, ha tudom hogy van új a telekomnál.
-
DjDanee87
addikt
válasz
HUTCHDB #32807 üzenetére
Attól még lehetséges, hogy van nekik raktáron 1-2 üzletükben elfekvőben. Én jártam bent Tesco előterében lévő Telekomnál rákérdezni, hogyan megy a simkártya csere ha váltok régi telefonról nano simes új okostelefonra. Megkérdezte az eladó megvan-e már a telefon/milyen és honnan. Netről rendeltem, mert Telekom oldala szerint náluk már nincs - erre megnézte a raktárukat hátul és nekik is lett volna még belőle. HTC M8 mellesleg és ez volt kb 2 hete. Már akkor is az volt a honlapjukon hogy nem árusítják.
-
DjDanee87
addikt
válasz
Balazska15 #32650 üzenetére
Ha nem írták ki, hogy m7 vagy m8 akkor valószínűleg m7, mert akkor még nem volt másik htc one névre keresztelt telefon, ésnem kellett a megkülönböztetés. Htc one m7 2013, míg a htc one m8 2014 márciuásaban jelent meg az m7 utódjaként.
A másik kérdésedre nem tudok válaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- EA Sports WRC '23
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,2026.03.14-ig ALZA Garancia,Újszerű Állapotban,Kártyafüggetlen.
- iPhone 8 Rose gold
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- PS Plus előfizetések
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest