- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
válasz
no more #32816 üzenetére
Én eléggé meglepődtem mikor kiderült, hogy van nekik raktáron. Nyilván nem vagyok otthon a témában, de úgy gondoltam volna, hogy egy ekkora cégnél 2014ben meg van oldva, hogy lehessen látni az interneten, hogy miből van még nekik raktáron. Úgy gondolnám ez hozhatna nekik még vásárlókat, pl engem is. Tuti nem a megkérdőjelezhető online webshoppból vettem volna meg az m8at, ha tudom hogy van új a telekomnál.
-
DjDanee87
addikt
válasz
HUTCHDB #32807 üzenetére
Attól még lehetséges, hogy van nekik raktáron 1-2 üzletükben elfekvőben. Én jártam bent Tesco előterében lévő Telekomnál rákérdezni, hogyan megy a simkártya csere ha váltok régi telefonról nano simes új okostelefonra. Megkérdezte az eladó megvan-e már a telefon/milyen és honnan. Netről rendeltem, mert Telekom oldala szerint náluk már nincs - erre megnézte a raktárukat hátul és nekik is lett volna még belőle. HTC M8 mellesleg és ez volt kb 2 hete. Már akkor is az volt a honlapjukon hogy nem árusítják.
-
DjDanee87
addikt
válasz
Balazska15 #32650 üzenetére
Ha nem írták ki, hogy m7 vagy m8 akkor valószínűleg m7, mert akkor még nem volt másik htc one névre keresztelt telefon, ésnem kellett a megkülönböztetés. Htc one m7 2013, míg a htc one m8 2014 márciuásaban jelent meg az m7 utódjaként.
A másik kérdésedre nem tudok válaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest