- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Derrewyn
senior tag
válasz
DjDanee87 #32817 üzenetére
Ez azért közel sem így működik, nekem sincs igazi rálátásom, de annyi biztos, hogy okkal futtatnak ki értékesítésből készüléket. Ha ez megtörtént, a honlapról is leveszik, még akkor is, ha maradt némi készlet.
Az M9 szerintem ugyanígy kapható lesz premier után egy ideig, aztán az is erre a sorsra jut. Remélem, nem vagyok túl optimista...
Az, hogy momentán semmi HTC nincs kínálatban, az nem túl jó jel... Nem tudom milyen megállapodás van a gyártó és szolgáltató között. -
Derrewyn
senior tag
válasz
DjDanee87 #32813 üzenetére
Igen, érdemes rákérdezni. Én egy használtnak írt, de teljesen bontatlan dobozú M7-et vettem (belső dolgozói vásárlás), ez is ott porosodhatott valahol.
Más kérdés, hogy mivel nincs a készülék árlistában, ezért kicsit körülményesebb lehet a vásárlás. Biztosra viszont ne vegyétek, hogy lesz.
Szerk. Amúgy arról, hogy nem kapható HTC a T-nél... Szerintem közel sem viszik úgy, mint a Samsungot, ezért sajnos nem éri meg készleten tartani. Emellett az S4 LTE-t még gyártják, M7-et már rég nem, szóval a két gyártó eleve másképp működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Quadro FX 570 eladó
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest