- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
shifty!
senior tag
válasz
Ganzer #37747 üzenetére
Szia!
Én decemberben vettem egy 32GB-os M7-et, használtan. Egyetlen hibája van, a lila kamera, ami nálam egész érdekes tigrismintás lilaságban jelenik meg, de ha vakuzok, alig látszik, csak a széleken - az új kamera meg be van rendelve, de még várok a szervizeltetéssel, kicsit drágállom, hogy hozott alkatrésszel 6000 Ft fölött van a csere...
A telefon kiváló. Röviden ennyivel tudom jellemezni, napi rutint tökéletesen ellátja, net, zenehallgatás, telefonálás, navigálás - kifogástalan mindenben. Az aksi egy nap max, arra oda kell figyelni hogy ne hagyjon cserben nap közben - én külső aksival oldom meg a dolgot. A mérete a lapát kezeimnek (197 cm magas vagyok, ehhez illő kézzel) sokkal barátságosabb, és jobban kezelhetőnek érzem, mint előtte a Redmi Note-t az 5.5"-jával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest