Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Netfone
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
Medocsabi
üzenetére
Ha nem zavar a kamera (és az akku) akkor One egyértelműen. Akkuban nem rossz a One se amúgy, csak a G2 jóval tovább bírja.
Anyagminőség, kinézet és Sense a HTC nagy előnye. Hangban nagyon ott van kihangosítva és koncertfelvételekre szerintem a legjobb a mikrofonja miatt. (Nézz erre példát youtube-on, kb az összes többi recseg-ropog hangban. Kb olyan, mintha egy 1.6-os teljesen felszerelt kocsit hasonlítanál egy 2.0-ás alapfelszereltségűhöz, ami szervizre vár
Szerk.: amúgy tapicskold meg valamelyik boltban mindkettőt, bár csak anyag szinten már akkor el is dől
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Medocsabi
üzenetére
G2-t még nem használtam, de olvastam sokat róla, beszéltem olyanokkal, akik használták/használják.
Hiába erősebb a hardvere, a felhasználói élménye viszont rosszabb. akadozik, nem olyan folyamatos, mint a one. Nekem One-om van, sok mostani játékot kipróbáltam már, akadással nem igen találkoztam, szóval nem tudom most még mire nem elég ez a snapi 600.Ami viszont a legfontosabb, hogy dögös!

Vagányul néz ki a kezemben, a "fejemen"!
És még az utcán is megnézik... Mármint a telót, nem a fejemet.
Ja igen a one-ról van szó.Szóval Te G2-t vegyél.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kdennis
aktív tag
válasz
Medocsabi
üzenetére
Én a One-ra szavazok, munkatársamnak G2 van, és már csak a betekintési szöge sem tetszik, tul nagy, menüje is olyan fura mondjuk azt meg lehetne szokni. De nem hiszem hogy annyira joval jobb lenne. One szebb is meg jobb is. Ez az én véleményem. De vannak itt akik használják is lehet más a véleményük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)