Új hozzászólás Aktív témák

• hurrikan

addikt

Szerda óta tesztelem a Korean Fanatic maffiacsoport helyi konkurenciájának, a Laclade Gas Company-nak G2-es modelljét. :)
    Vannak benne jó dolgok, és érdekességek. Főleg funkcionalitás terén jó. És egész innovatív. :) Szépnek is nagyon szép. Nálam egy limitált szériás black-gold van teszten, aminek nem zongoralakkos plasztik hátlapja van, hanem minőségi kissé redőzött, valamilyen szinten puhított polikarbonát. :)
    Amin meglepődtem, bár tudtam hogy egész kompakt a kijelzőmérethez képest, de szinte pont ugyan akkora mint a One. Tlán 1-2mm-el szélesebb, észre sem lehet venni.
    A hátlapi gombok is őket igazolják, 1nap alatt meg lehet szokni és tényleg nagyon kényelmes, minden helyzetben kézreál. :)
    A szoftver a végletekig testre szabható. RAM kezelése sem rossz, talán egy 200-250megával eszik több RAM-ot mint a One. Nagyon jó az üzemidő is, kb 50%-al bír többet mint a One, ugyan olyan használattal. A kijelző is gyönyörű. A kamera is nagyon jó, talán egyedül éjszaka jobb a One.
    De azért sok mindenben továbbra is verhetetlen a One. :) a Qulacomm 600 ellenére érezhetően gyorsabb a G2-nél, a G2-ben viszonylag gyakran tapasztalni mikro laggokat, szinte a rendszer minden területén.
    Továbbá nekem ami még nem jött be az a szoftver felületének kinézete, tagolása. Hiába témázható, az alap kinézet nem változik igazán. Persze ez relatív, kinek a pap kinek a papné.
    Összességében bár vannak számomra vonzó tulajdonságai, talán nem is egy, ahogy a Z1-nek is, de egyikért sem adnám oda a One-t. Itt a laggok és a felület, a Sonynál meg a kijelző miatt.

Új hozzászólás Aktív témák