Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Jó, a karcot nem úgy kell elképzelni, hogy normál használat mellett látszik, természetesen. Nem 100-as szög karcolta meg, de egyértelmű, hogy nekem van rajta pár hajszál karc, aminek nem is értem az eredetét. Rátettem a HTC gyári fóliáját. 2990 Ft volt Speedshopban, kapásból az első rosszul ment rá, mert a szélén nem tapaszt le, de a második (mert kettő van benne), már elég jó lett. Könnyen siklik az ujjam rajta, nem látszik, hogy rajta van, eddig tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 15 Pro emelt kapacitású 3420mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest