Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- A Galaxy S23 és egy csúcstábla izgatottan jelez
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Jó, a karcot nem úgy kell elképzelni, hogy normál használat mellett látszik, természetesen. Nem 100-as szög karcolta meg, de egyértelmű, hogy nekem van rajta pár hajszál karc, aminek nem is értem az eredetét. Rátettem a HTC gyári fóliáját. 2990 Ft volt Speedshopban, kapásból az első rosszul ment rá, mert a szélén nem tapaszt le, de a második (mert kettő van benne), már elég jó lett. Könnyen siklik az ujjam rajta, nem látszik, hogy rajta van, eddig tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB 4+4 8GB ram kártyafüggetlen +dual simes, újszerű állapotban, AKCIÓS ÁRON!
- iPhone 13 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4474
- Okostelefonok javítása, akku, törött kijelző, töltőcsatlakozó csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB Újszerű.Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Független iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium Garancia 2027.10.16-ig
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest