Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
Luser2000
üzenetére
Az nagyon jó lenne, mert én azt tapasztaltam anno, hogy az s3 folyamatos mobilnettel, energiatakarékos móddal,4,5-5 óra kijelzőhasználatot kibírt. Én mostanában játszom a miniclippes billiárd játékkal, mobilnettel (jajj, persze csak 3G-n
) és közepesen melegszik a szokott helyen (nem az aksi) illetve rendesen merül...
Esetleg próbáljátok ki![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én ettől a toktól félek, nem akar kiesni a teló belőle? Látnom kéne egyet élőben, mert képeken nem győz meg 100%-osan, de persze tetszik. Hol lehet megnézni? (Z-t láttam élőben ma
és azt kell mondjam, hogy kikapcsolt kijelzővel még mindig tetszik, úgy látszik más az ízlésünk, mert a N4 sem tetszik annyira).Hogy lesz teszt, ha nincs N4? Vagy már kész a teszt?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Luser2000
üzenetére
Nekem meg mint kollégának is, csak pozitív tapasztalataim vannak a kültéri olvashatóságról. Tökéletesen olvasható tűző napfényben is. Nyilván nem energiatakarékos módban kell nézni, mert az rendesen leveszi a fényerőt.
"Korábban Samsung S3 készüléket használtam, és ugyan azon használati szokások mellett a HTC érzésre kb. 40%-al tovább bírja. Egy teljes napot lazán kibír, de kettőt is elmegy szolid használat mellett."
Ne túlozzunk azért... egy grammal sem jobb üzemidőben mint S3. Kb ugyaott van.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 256GB 100% (1év Garancia)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 500GB Nvme
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) és közepesen melegszik a szokott helyen (nem az aksi) illetve rendesen merül...![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)