- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Október 13. a Vivo X300-ak napja
- iPhone topik
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
Luser2000 #1839 üzenetére
Az nagyon jó lenne, mert én azt tapasztaltam anno, hogy az s3 folyamatos mobilnettel, energiatakarékos móddal,4,5-5 óra kijelzőhasználatot kibírt. Én mostanában játszom a miniclippes billiárd játékkal, mobilnettel (jajj, persze csak 3G-n
) és közepesen melegszik a szokott helyen (nem az aksi) illetve rendesen merül...
Esetleg próbáljátok kiÉn ettől a toktól félek, nem akar kiesni a teló belőle? Látnom kéne egyet élőben, mert képeken nem győz meg 100%-osan, de persze tetszik. Hol lehet megnézni? (Z-t láttam élőben ma
és azt kell mondjam, hogy kikapcsolt kijelzővel még mindig tetszik, úgy látszik más az ízlésünk, mert a N4 sem tetszik annyira).
Hogy lesz teszt, ha nincs N4? Vagy már kész a teszt?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Luser2000 #1839 üzenetére
Nekem meg mint kollégának is, csak pozitív tapasztalataim vannak a kültéri olvashatóságról. Tökéletesen olvasható tűző napfényben is. Nyilván nem energiatakarékos módban kell nézni, mert az rendesen leveszi a fényerőt.
"Korábban Samsung S3 készüléket használtam, és ugyan azon használati szokások mellett a HTC érzésre kb. 40%-al tovább bírja. Egy teljes napot lazán kibír, de kettőt is elmegy szolid használat mellett."
Ne túlozzunk azért... egy grammal sem jobb üzemidőben mint S3. Kb ugyaott van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Acer Aspire 7 - i7-7700HQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I GTX1050 I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest