- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bluetooth-headsetekről általában
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Az ígért képek. Nexus 4-el készültek, valószínűleg nálam ezek az utolsó képek az N4-el, mert ha minden igaz, ma veszik meg. Stílusosan fejezte be nálam a pályafutását.
Házi feladat. Keresd a karcot. Lehet kicsit túl lihegtem múltkor a dolgot, mert egyébként kb ennyire látszik mint képen, sőt... mert ugye a kép nagyítva van.
Szóval ez a tok MM-ben 6500 Ft (van több színben is), de láttam neten 5500 körül is, ugyanakkor annyival nem volt olcsóbb, hogy ne vegyem meg, mert egyből megtetszett. Szép kis minőségi, kézi varrású bőrtok. A minta nekem sokat nyomott a latba, tetszik ez a "gyűrődött" hatás. Azért írom megint, hátha valaki nem olvasta múltkor, amikor írtam a tulajdonságait, és érdekli. Bár nem látszik, de van telefon kiemelő része is.
Új hozzászólás Aktív témák
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest