- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kocsó
aktív tag
válasz
yodee_ #14521 üzenetére
Hali!
"Írtam az említett HTC kontaktnak" ez pontosan mit is jelent? Hova is kell(ene) írnom ha szeretném megtudni én is ezeket a hasznos infókat?
CID getter szerint: O2_001, azaz gondolom UK piacra szánták, de ez kiderül a bekapcsoláskor is, amikor is az O2 animált logoja megjelenikilletve a dobozon lévő címke szerint Taiwan-ban szerelték össze és "még" Nokia HDR mikrofon van benne
(ha igaz az amit az 1. oldalon sz Összefoglalóban a kedves fórumtársak összegyújtöttek infot
(#14529) Xaels : én csak nagyon ritkán hordom tokban főleg olyankor amikor kirándulni megyünk, de eddig 1 karc sem keletkezett rajta. Igaz vigyázok rá, zsebben hordom, és még véletlen sem teszek ugyanabba a zsebbe mást (kivéve papírzsepit)
, asztalon minden esetben papírlapra vagy újságpapírra teszem.
Egyéb kérdésem is lenne: előfordult már velem, hogy valamit letöltöttem a telefonnal a netről, a statusbar-ban megjelent a kis ikon, hogy letöltve, majd amikor megnyitottam a file-t a letöltést jelző kis ikon nem tűnt el. Hiába csináltam bármit, nem akart. És ugyen ez van amikor F@szbuk-ra töltök fel képet. Annak sem tűnik el az ikonja csak akkor ha restartolom a telefont. Van erre valami ötletetek?
-
Zirowe
nagyúr
válasz
yodee_ #14521 üzenetére
1. Attól még, hogy s-off, nem biztos, hogy unlocked, és a htc csak azt tudja, hiszen a szükséges filet tőlük kéred el.
2. Gondolom sufni gsm-ből származik, ezek után elég a tőlük kapott papír, viheted gyári szervizbe, és majd ők adnak első alkalommal rendes garipapírt, tehát grat, van egy gyári garanciás készüléked, ha csak nem unlockolsz közben, de állítólag azt is ki lehet magyarázni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest