Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kocsó
aktív tag
válasz
yodee_
üzenetére
Hali!
"Írtam az említett HTC kontaktnak" ez pontosan mit is jelent? Hova is kell(ene) írnom ha szeretném megtudni én is ezeket a hasznos infókat?
CID getter szerint: O2_001, azaz gondolom UK piacra szánták, de ez kiderül a bekapcsoláskor is, amikor is az O2 animált logoja megjelenik
illetve a dobozon lévő címke szerint Taiwan-ban szerelték össze és "még" Nokia HDR mikrofon van benne
(ha igaz az amit az 1. oldalon sz Összefoglalóban a kedves fórumtársak összegyújtöttek infot(#14529) Xaels : én csak nagyon ritkán hordom tokban főleg olyankor amikor kirándulni megyünk, de eddig 1 karc sem keletkezett rajta. Igaz vigyázok rá, zsebben hordom, és még véletlen sem teszek ugyanabba a zsebbe mást (kivéve papírzsepit)
, asztalon minden esetben papírlapra vagy újságpapírra teszem.Egyéb kérdésem is lenne: előfordult már velem, hogy valamit letöltöttem a telefonnal a netről, a statusbar-ban megjelent a kis ikon, hogy letöltve, majd amikor megnyitottam a file-t a letöltést jelző kis ikon nem tűnt el. Hiába csináltam bármit, nem akart. És ugyen ez van amikor F@szbuk-ra töltök fel képet. Annak sem tűnik el az ikonja csak akkor ha restartolom a telefont. Van erre valami ötletetek?

-
Zirowe
nagyúr
válasz
yodee_
üzenetére
1. Attól még, hogy s-off, nem biztos, hogy unlocked, és a htc csak azt tudja, hiszen a szükséges filet tőlük kéred el.
2. Gondolom sufni gsm-ből származik, ezek után elég a tőlük kapott papír, viheted gyári szervizbe, és majd ők adnak első alkalommal rendes garipapírt, tehát grat, van egy gyári garanciás készüléked, ha csak nem unlockolsz közben, de állítólag azt is ki lehet magyarázni.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Filmvilág
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Eladó 2db Pixel 7
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
illetve a dobozon lévő címke szerint Taiwan-ban szerelték össze és "még" Nokia HDR mikrofon van benne