- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
szekra #19513 üzenetére
Nem KELL, mert a telefon alapbol is jo.
DE vannak aprosagok, amikkel meg jobba, kezelhetobbe, szebbe, egyedibbe teheto a telefon.
Ilyen pl. az also dok fekete csikjanak eltuntetese, vagy tobb fele kezreeseobb telefon ebresztes, (pl. power gomb kimelese) vagy az itt-ott levo mikrolaggok eltuntetese, camera kezelesi pluszok, (esetlegesen) jobb akkuido, vagy amit eppen tegnap este irtam es hianyoltam a viper rombol.
Szoval nem KELL, de aki ezeket meg igenyli, annak szinte kotelezo.... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
kiseper #19510 üzenetére
Ha a 41.0-as ARHD romra es a Bulletproof 10.3-as kernelere gondolsz, akkor szerintem az mukodes szempontjabol eleg stabil. (egyebkent ez volt fent nekem is)
Mint az elobb is irtam, nem erzek erdemi kulonbseget a viper es a revolution hd kozott.
Nekem a viper azert "kellene", mert van benne par aprosag, ami tetszik es hasznalnam, de sajna meg hibadzik itt-ott a rendszer. -
HUTCHDB
nagyúr
Feltettem a viper kitkat alapu romjat. 4.0.1.
Igazabol ua. mint a hd revolution, csak pont azok a dolgok nem mukodnek, ami miatt viper a viper:
Nem lehet operator logot betenni.
Nem jo a statusbar logo csere sem.
Nem mukodnek a horizontal quick settings indito kapcsoloi, pontosabban azok visszajelzesei, igy pl. nem lehet tudni, hogy a fenyero eppen hanyas allapotban, vagy eppen automatan van-e, es ez igaz azosszes kapcsolora. Hogy meg egy peldat irjak: a hangprofil aktualis allapotat sem mutatja.
Sajnos itt a lehuzhato redonyon nem mukodik a csuszkas fenyero szabalyozas sem.
Hala istennek a sense 4 idojaras "ikonok" viszont igen.
Szoval osszessegeben jo is meg nem is.... -
HUTCHDB
nagyúr
nekem ez az elementalx kernel nem nagyon tetszik.
valahogy olyan erzetem van, mintha csak erobol dolgozna az egesz telefon, es ebbol adodoan itt -ott meg is akad, nincs olyan sima, mint a gyari kernellel. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
csacsi67 #19442 üzenetére
nem, semmi köze nem volt a romhoz, vagy a recoveryhez.
így oldódott meg a helyzet:éppen most végeztem.
sikerrel jártam, s-off!a megoldás (hiba) NÁLAM a következő volt:
az asztali gépről (win 7) minden htc-s drivert, stb., stb, dolgot letöröltem.
a htc oldaláról az utolsó drivert feltettem, amivel ugye felment a sync is.
ezt uninstalláltam.
nem tudom hogyan, de valamiért intézőből akartam megnézni, hogy mi a helyzet.
és lám, ott volt egy HTC SYNC PARANCSIKON....????!!!!
de hogy ez micsoda, vagy honnan jött ide, fogalmam sincs.
töröltem, majd a lomtárat is.
PC újraindít.
és lám a készüléket látta a PC, minden adva volt az s-off-hoz.javasolnék valamit, (ha nem veszed tolakodásnak) mert nekem sem volt egyértelmű, talán később más user-nek is jól jöhet:
- a megadott rumrunner oldalról az universal verziót érdemes választani
- a rumrunner futtatásakor a készüléket NEM KELL FASTBOOTBA tenni, sima bekapcsolt állapotban kell rádugni usb-re, és úgy indítani a soju.exe-t. (erről nem volt szó a leírásban)
-a művelet KÖZEL 15-17 PERCET VESZ igénybe, ami igen szokatlan, még a tapasztalt romolók számára is.szóval sikerrel jártam!
Nagyon köszönöm a leírásodat, nagyon sokat segített!
Ezer hála érte!VISZONT továbbra sem tudok kernelt cserélni.
lefut a telepítés, de fekete képernyővel leáll a telefon.
újraindítást követően viszont az adatok között továbbra is gyári kernel fogad.... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
csacsi67 #19428 üzenetére
nem értem miért nem látja a telefont bekapcsolt állapotban az sdk.
parancssort nem tudok futtatni bekapcsolt állapotban, mert nem ismeri fel a telefont.
fastbootban működik minden.
a htc sync -et már telepítettem, majd uninstalláltam, máshonnan töltöttem le drivert, stb., stb, de nem vagyok előrébb...melyik képre gondolsz pontosan?
wipe-ra? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
csacsi67 #19425 üzenetére
közben úgy néz ki megoldódott, most van folyamatban egy restore.
az istennek nem tudok rávarázsolni egy gyári romot a telefonomra...
pedig innen töltöttem le a cid-emnek megfelelő romot, de sajnos hiába fut végig a telepítés htc logónál megáll a telefon.szerk:
még az jutott az eszembe, hogy a gyári rom feltételéhez nem kell zárni a bootloadert?
nem amiatt nem sikerül a flash? -
HUTCHDB
nagyúr
van esetleg valaki aki ért a parancsoros flash-hez?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Gulyopapa #19410 üzenetére
igaz, nem szokásod a "válasz" gombra kattintás, hogy lássa az ember, hogy mire reagáltál, de a megjegyzésedből arra következtetek, hogy az én írományomra "kaptad fel a vizet".
nem értek veled egyet!
vannak olyan élethelyzetek, amikor igen is fontos, hogy mennyit bír a telefon, vagyis a te szavaiddal élve mennyi a merülési idő.
pl. munkámból adódóan van amikor reggel még azt sem tudom, hogy irodában fogok lenni, vagy éppen Pécsre, vagy Szegedre kell mennem autóval.
sőt olyan is előfordult már, hogy gyalogosan kellett 12-14 órát mászkálnom úgy, hogy egyik helyről mentem a másikra navigációval Budapesten....tehát nem az északi sarkon!
és sorolhatnám az egyéb helyzeteket, pl. a teljes napos értekezleteket, töltő használhatóságának lehetősége nélkül állandó e-mail-es levelezéssel, sms-ezésekkel.szóval vannak olyanok, mint pl. én, akinek igen is fontos, hogy 3 órát, vagy 5 órát bír a telefon aktív használatkor.
tudom van külső töltő, meg dugalj, meg autós töltő, de NEM mindenhol, nem minden helyzetben.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
drpele #19401 üzenetére
Koszonom!
Szoval 4.4 alatt ilyen funkcio nincs, sajnos:A nagyitasi funkcio amit lehet latni a menuben, az pedig ez:
Igen, ios-nel ez a "felulre ugras" jo dolog, itt ilyen a gyari bongeszoben nincs.
Iphone-nal erre nagyobb szukseg is van, mivel a bongeszoben a le-fel scrollaz borzaszto lassu, igazabol lapozasnak is leherne nevezni.
Itt viszont egy nagyobb "suhintassal" azonnal "felgordul" a lap tetejere. -
HUTCHDB
nagyúr
Hat nem tudom, nekem olyan 5 ora koruli kijelzoido volt...mondjuk pontosan nem tudom, mert tobb flash, nandroid mentes es visszaallitas volt.
Az tunt fel, hogy a kijelzo fenyero kezeles nagyon jo, olyan sotetre veszi le, ha nincs kulso feny, hogy eloszor el sem hittem.
Szoval nekem nagyon jonak tunik.
Holnap mar remelem nem cseszletem ennyire, igy egy mert eredmenyem lesz.Valaki megnezne nekem, hogy a szovegnagyito (horgony) 4.3- as renszerben hol van a beallitasokon belul?
Koszonom elore is!(#19395) Xaels!
Hat igen, az kb 3-3,5 orat tudott kepernyoidoben, de en a korabbi one hasznalatomra visszagondolva valahogy merulosebb rendszerre emlekszem. -
HUTCHDB
nagyúr
Masnal is nagyon jo az uzemido 4.4-nel?
One X-rol jovok, de ahogy visszaemlekszem a One idokre, azert ennyire jo uzemido nem volt JB-n. -
-
HUTCHDB
nagyúr
Probalok kernelt cserelni a revolution hd 41.0-as (4.4) romon.
Sajnos, az istennek nem sikerul.
A kernel installalas elott szepen az aroma telepitoben vegig lepegetek, aztan miutan az installra bokok, egyszeruen ujraindul a telefon.
Ezt mar megcsinaltam vagy 4x, 5x, es barmelyik kernelt probalom, ez lesz a "vege".
Valakinek otlete? -
HUTCHDB
nagyúr
Keresek egy funkciot, ami nekem nagyon hianyzik.
Iras (gepeles) kozben, ha valamit elrontottam, akkor hasznaltam egy un. szovegnagyitot, ami a kis kek nyilacskara (nevezzuk kurzornak) hosszabban ranyomva jelent meg.
Sajnos ezt a lehetoseget most nem talalom. (valami "horgony" elnevezese volt ennek a beallitasok kozott)
Ez kikerult a 4.4-es romokbol, vagy benazok? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
enginev3.0 #19369 üzenetére
Nalam mar nem johet szoba a samu....
Egyebkent nagyon orulok a telefonnak, hox-rol valtottam ismet vissza, es azert csak jobb ez a telefon.
Raadasul egybol a kitkat-et tettem fel, igy meg aztan tenyleg latvanyosabb a kulonbseg.
Nyaron volt one-om, akkor fajo szivvel csereltem le one x-re, de ez alatt a fel ev alatt meg jobbak lettek a romok, meg gyorsabbak, meg simabb a mukodes.
Raadasul van rom, kernel valasztek boven, ami nekem kulon orom!
Szoval most happy vagyok! -
HUTCHDB
nagyúr
üdv urak, kellemes ünnepeket kívánok!
a Jézuska hozott ma nekem egy ilyen készüléket, így visszatérek ehhez a topikhoz.a készülékre azonnal feltettem az android revolution 4.4-es verzióját, a romban lévő kernelt nem cseréltem le.
egyenlőre megnézem ezzel milyen lesz. -
HUTCHDB
nagyúr
ha valaki készülékeladáson gondolkodik, nyugodtan keressen meg privátban....
-
HUTCHDB
nagyúr
jol tudom, hogy csak az 1.44-es hboot verziohoz van s-off?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Avicularia #19252 üzenetére
valami remlett, hogy volt itt szo errol...
akkor ez nem egyszeru hiba.
koszi az infot! -
HUTCHDB
nagyúr
kerdeztem mar, de mivel nem jott valsz, ismet probalkozom:
fordult mar elo valakinel, hogy nem fokuszalt a kamera?
ha igen, milyen megoldas segitett? -
HUTCHDB
nagyúr
van itt valaki aki angolul annyira jól beszél, hogy a htc angol ügyfélszolgálatosával egyeztetne nekem valamit?
beszélek én is, de annyira nem, hogy meg tudjam beszélni a dolgokat......
esetleg aki tudna segíteni, megkereshetne privátban!
nagyon köszi!MÁS:
előfordult másnál az a hiba, hogy nem fókuszál a kamera? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
spawn21 #19210 üzenetére
nem az a gond, hanem az, hogy nincsenek meg a papirjai, viszont megy vodas, t-s kartyaval is.
az elado szerint fuggetlen, de akitol o vette, azzal nem tudja felvenni a kapcsolatot, mert resetelte a telefont, es az elado szama a cserebe adott telefonban maradt...
ezert erdekelne, hogy van -e fuggetlenul megjelent szolgaltatos keszulek.... -
HUTCHDB
nagyúr
sracok!
sos-ben kerdeznem, hogy volt olyan szolgaltato, ahol fuggetlenul arultak a telefont?
nem igazan szeretnek belefutni egy letiltasba.... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
enginev3.0 #19146 üzenetére
a G2 smooth-sagban nem eri el a one-t.
kb. samsung s4 akadasok, laggok.... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Gulyopapa #19043 üzenetére
mindkettőtöknek igaza van!
kell az optimalizálás, és az összességben jó érzés, de Avicularia-nak is igaza van annyiban, hogy megint a 2013-as év hardvere kerül bele, holott max. 10 $-ral kerülne többe az, ami önmagában is csúcs lenne.
ez igazából presztizs kérdése is, ráadásul, aki mondjuk 2 évre tervez, annak igen is fontos, hogy időt állóbb, játékok terén pedig erősebb (ami később igen is fontos lehet) terméke legyen. -
HUTCHDB
nagyúr
hat ezt rossz olvasni...
igazabol nekem a mai palettabol csak a one, az ami "ertelmes" telefon.
ES NEM VAGYOK ELFOGULT!
probaltam mar mindent...
sajnos tokeletes telefon nincs, es ugye en abbol a szempontbol alakitom a nezetemet, hogy amit en hasznalok, abbol a szempontbol melyik a legkevesbe idegesito.
ha mar szoba jott mas op. rendszeru telefon (aminek a nevet nem irom le, mert da-da lesz) akkor arra azt mondom, hogy kb. fel napig jo az erzet, aztan minden lassu lesz, animaciok kezdenek idegesiteni, melette az, hogy allandoan bele kell nagyitgatni mindenbe, es ez nincs, meg az nincs benne, vegyek ilyen kulso app-ot, meg olyat, de az meg pont mast nem tud....
nyilvan vannak opyan dolgok, amiben profi... pl. kamera, vagy pl. minimalis lagg, akadas sincs a GOOGLE altal keszitett chrome bongeszoben, vagy pl. a GOOGLE altali youtube scrollozasanal sem...(ezt soha nem ertettem, hogy miert van, hogy a sajat telefonjain meg nem perfect...)ettol fuggetlenul mindenkinek erdemes probalgatni a keszulekeket, mert kienek ez, kinek az a fontos es lenyeges dolog.
-
HUTCHDB
nagyúr
az miért van, hogy az android revolution-ban nincs magyar nyelv, holott elvileg multilang?
-
HUTCHDB
nagyúr
srácok!
sógorom vett egy one-t, ami nyitott, így bármilyen romot rá lehet tenni.
szeretné, ha frissíteném neki a 4.2-es rendszert.pár hónapja nem követem a topic-ot, így pici help kellene nekem....
mi a legstabilabb 4.3 főzött rom? HD revolution jó?
vagy a venom?
külön kernel cserét ajánlatok esetleg?
a 4.3-as romot tehetem a 4.2-es rendszerre? (HBOOT ?) -
HUTCHDB
nagyúr
Sracok!
Az also dock reszt a gyari romban atlatszova lehet tenni? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
csacsi67 #14506 üzenetére
van 2 hox a csaladban, mindketto nyitott. (mint ismert a tegras verzional csak dev johet szoba)
a lenyeg az egyik kijelzoje besargult es bevittem Budaorsre a szerizbe.
elotte gyari allapotra tettem, csak a hbootnal jelezte a "relocked" -det.
garanciaban csereltek a kijelzot, az akkut, a hangero gombokat es a hangszorot is.
en sajat tapasztalatomnak hiszek, es az e teren igen pozitiv.
ha egy teljesen gyari allapotra visszaallitott one eseteben kimutathato nyoma nincs a nyitasnak, (hboot verzio is rendben van es locked felirat van) raadasul meg egy gyari ota-s frissitesen is atesett kizartnak tartom azt, hogy azt mondana a szerviz, hogy nem javitom mert, a mi nyilvantartasunk szerint xy napon nyitva volt a bootloader.
es ezt hogyan igazolja?
mindegy nem vonom ketsegbe az allitasaidat, es nem akarok vitazni, de pl. a samsung romolasrol is szajrol szajra ment az, hogy a szerviz latja visszaalitas utan is, hogy hanyszor ugrott a beepitett szamlalo, vagyis, hanyszor volt fozott rom felteve (pontosabban odinos kernelcsere).
tenyszeruen cafolta ezt a szervizes mind nekem anno szemelyesen, mind pedig egy itteni forumtars, aki a telemaxnal dolgozik telefon javitokent.
ettol fuggetlenul mindenki azt csinal a telefonjaval, amit akar! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
csacsi67 #14453 üzenetére
ezt azért megnézném, hogy a HTC egyenként vizsgálja, hogy az adott telefon bootloadere nyitva van-e vagy sem....
a másik dolog, hogy ezt hogyan teszi?
a harmadik dolog pedig szerintem az, hogy a garancia megvonását igazolnia kell, hiszen az akár polgári pert is vonhat maga után.
az s-off -olt készüléknél ezt kizárt, hogy meg tudná "mutatni", hiszen ezen módszernek semmi köze nincs a HTC-hez, ellentétben a htc dev-es nyitás esetén.
annál spec. igazolható a bootloader nyitás, de a garancia ebben az esetben sem vonható meg automatikusan, hiszen szintén jogi kérdés az, hogy egy szoftveres "manipulálás" miként hathat ki pl. egy kijelző sárgulásra... -
HUTCHDB
nagyúr
[link]
erdekes ar!
ennyit nagyon meger...mondjuk vannak benne erdekes ellentmondasok (kuldom, nem kuldom, 16-os ,32-es...)
mondjuk a tobbi hirdetese is igen "akcios".... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
barcsajani #11406 üzenetére
Ne foglalkozz vele!
En a papirjainak sem hinnek, az is lehet akar hamisitvany is!
Olcso husnak hig a leve! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
barcsajani #11311 üzenetére
de ez most már 100 ezer!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
MerLinh #11263 üzenetére
nem lehet.
vagy teljes áron veszed meg, vagy a felajánlott konstrukcióval részletre.
ezen utóbbit tudod egy összegben kiegyenlíteni a futamidőn belül bármikor, de a havi részletet nem tudod változtatni sem kevesebbre, sem többre.szerk:
még azt is kihagytam, hogy a befizetendő első összeget sem tudod variálni... -
HUTCHDB
nagyúr
egyszerűen cseréld le a billentyűzetet...
pl erre.
ebben van pl. iphone skin is.(#10805) spawn21 !
ne add el!
hidd el a kamerán kívül másban nincs most jobb a piacon!"Hát én nem játék miatt vettem, elhiheted. Arra ott a konzol. Ha suliba jársz, meg értem a játék mániád. De amúgy szerintem ez nem játékra van elsősorban.
"
1993-ban végeztem az egyetemet...vagy nem nekem akartad írni -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
spawn21 #10800 üzenetére
nem hiszem, de úgy látom az elég fontos a kollégánál...
amit észreveszek, sokan nehezen váltanak más platformról, csak nem tudom mi lesz, lenne visszaváltáskor...éppen ma frissítettem le a vevőmnek a volt one-omat... hát én nem tudom, de annyira jó telefon, hogy az nem igaz....most az elmúlt napokban i5-öt használtam... nem tudok mást írni, mint néhány napja i4s-ről írtam.
NEM AKAROK VITÁT indítani, és szócséplésekbe, magyarázkodásokba belemenni, SZÁMOMRA nem egy kategória..., higgy nekem, nem szabad fellángolásból kiugrani ebből a telefonból! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
csacsi67 #10574 üzenetére
az i5 sem hoz érdemi változást az általam felhozott problémákra..., mondhatni "egykutya"!
köszönöm!de az egész hsz-nek nem ez volt a lényege, nem a one-t akarom védeni, vagy az iphone-t bántani...
ne is vitatkozzunk ezen.
én úgy álltam a cseréhez, hogy most akkor új szemléletben kezdek bele, de nem jött össze. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
N4ri87 #10572 üzenetére
remélem nem kapok "dá-dát" moderátortól...nem szalad senki jelenteni, hogy itt meg az i-t piszkálják....
első reakcióm kb. 2 órával a csere után:
"nagyon lassu, akadozos, kicsi es borzasztoan hamar merul....
nagy kar volt eladni a htc-t, ehhez kepest az egy raketa es egy eromu....
szoval sirni tudnek...."de nézzük a konkrétumokat:
sikerült 2 nap alatt már megunni...
one sokkal gyorsabb mindenben, bármit kell nyitni, akár egy böngésző, akár játék, bármi.
az ios egy animáció mögé bújó lassú valami, 2 óra múlva kerestem olyan programot, ami az animációt gyorsítaná, mert engem nagyon idegesített. mondhatni úgy is, hogy így könnyű simának lenni, ha az egész egy lassított felvétel....
egy rohadt zenét alig tudtam feltenni. (flac)
sorozatot nem tudtam nézni, nem megy rajta semmi film normálisan. (hd)
az automata fényerő katasztrófális!
állandóan minimumon volt képernyő feloldáskor, alig láttam valamit, és nincs rá megoldás, csak ha kb felére veszed, de akkor meg sötétben üti ki a szemed...
a one hangja kategóriákkal jobb, mind a külső hangszóró, mind pedig fülessel.
az egész telefon egy játéktelefonnak tűnik a one mellett.
kijelző kicsi, nevetséges a mai világban, mint ha a kicsi lányom samsung "hellokittis" telefonját fognám a kezemben.
az iphone folyamatosan dobálta a jelet, autópályán (M3) szinte lehetetlen netezni, sőt még telefonálásnál is szakadozik.
az akkumulátor nevetséges.
pontosan fordítva működik, mint itt az androidon.
ha nem nyúlok hozzá, akkor szinte 0 %-ot merül, képes lenne szerintem 3-4 napot is elmenni.
DE ahogy elkezdem használni, iszonyatosan gyorsan merül.
1 napot néztem meg, 2 óra 50 perc kijelző használat merítette le...na most ha megnézzük, hogy a kijlező mérete, kb. fele (területű) akkor kérdezem én mi merül gyorsan?
ebből is látszik, hogy azok, akik nem okostelefonként használják, azoknak isten a telefon...de nekem nem az!
a kamerája viszont nagyon jó!hirtelen ennyi jut eszembe...
OFF az OFF-ban:
de hogy egy kis jóságot is vigyek a kommentbe....ha valaki szereti a disco zenét, akkor ajánlom meghallgatásra:ezt! -
HUTCHDB
nagyúr
most nézem a t-s oldalt, visszavitték a készülék árát a normális helyre.
már bánom, hogy eladtam, 2 nap elég volt az i-ből....nem kell ez nekem sem 6-os, sem 7-es verzióval....
ma már túl is adtam rajta...
szóval aki eladáson töri a fejét...gondolja át 10x, mert a másik oldal elég sötét....szerintem! -
HUTCHDB
nagyúr
sracok!
sms-eket hogyan tudom a sim kartyara menteni?
csak biztonsagi mentes van, de nekem kifejezetten a sim-re kellene ravarazsolnom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest