- Google Pixel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi67
addikt
válasz
Gulyopapa #14343 üzenetére
Most néztem meg mit használtál eddig.
Nehéz kérdés én leirtam amit tapasztaltam mind2 készülekkel.Mondom kamera meg zenét nem használtam egyiken sem.
Ugy fejezném ki magam ,hogy mind két telefon nagyon jó ,ugy fut rajtuk az oprendszer mint kés avajban talán az i5 egy kicsit folyamatosabb nincsnek benne apró mikró lagok amit a HTC-nél felelhetö de ez betudható a rosszul megirt programoknak is amit a google beenged az áruházba.Irok neked erre egy példát pl a hir24 app htc-én lasitott felvétel mig a szifonon pörög.
-
mondomén
őstag
válasz
Gulyopapa #14345 üzenetére
Hát igen, elég megosztó lett. De én azt tapasztaltam, hogy pár nap használat után sokaknak megváltozott a véleménye róla. (egyébként sok múlik azon milyen hátteret választasz) Szóval elég jó rendszer lett, funkcionalitását tekintve (még kicsit bugos, de 1-2 frissítés után nem lesz az). Nyomkodd meg mindenképp!
-
enginev3.0
félisten
válasz
Gulyopapa #14345 üzenetére
Neked kell dönteni mire van szükséged
Nagyobb kijelző - One
Talán gyorsabb rendszer - i5
Több lehetőség sw-ben - One
Jobb kamera - i5
Legjobb hang - One
Jobb (?) akksi idő - i5Én ebben a kategóriában, ahol már nem egy s4 mini vagy One között kell választani, azt szoktam mondani hogy kinézet alapján döntsön az ember, és melyik felé húz a szíve
Személy szerint ha most nem egy One-t vettem volna, hanem csak egy One S-t, úgy sem lettem volna "felhőtlen boldog" ilyen téren, mert One-t szerettem volna szívem szerint
-
mondomén
őstag
válasz
Gulyopapa #14337 üzenetére
Ne hallgass rá. Lehet sms-t is írni, plusz nem 25-szörös árért tudsz telefonálni vele.
Nem volt még a kezemben One, de megpróbálok segíteni. Szóval tekintve, hogy most mit használsz, nem hiszem, hogy zavarna az ios. Ha megvagy a mostani rendszerrel elégedve, akkor nem fognak zavarni az ios korlátjai sem. Ha pedig a mostaninál nagyobb szabadságra vágysz, akkor egyértelmű droid. Plusz mókolni sem feltétlen kell, sőt... Építési minőségre a két telefon szerintem nagyjából egálban van. Hw szinten a kijelző, kamera páros sokat segíthet a döntésben. Kell e a nagyobb kijelző, illetve melyik kamera csinál jobb képeket szerinted... Még annyi, hogy az i5 2 évig biztos támogatott lesz, szóval megkapja az ios 9-et. One nem tudom meddig, azt majd más írja. -
csacsi67
addikt
válasz
Gulyopapa #14337 üzenetére
Röviden tömören HTC kijelzöje jobb mint az i5, akksi idöbe a a szifon veri de ez betudható a nagyobb kijelzönek, szerintem a droid még gyári alaprendszeren is könnyebb kezelhetöséget biztosit mint egy zárt i5.Fényképezö rész soha nem érdekelt se a zene hallgatás.Egy ami fájó pont nekem a doroidban ez nem csak a HTC -re vonatkozik, ha alvó állapotba megy a wifi és kapsz valami értesitést ,mondjuk nincs bekapcsolva a mobilneted addig nem kapod meg az értesitést még fel nem ébreszted a telefont.Ez szerintem az aksi idöre is nagyban kihatással van.
Gyorsaságban talán 1 fokkal a szifon jobb de a szifonban nincsenek ezek a gesztusok mint a HTC-be ez betudható annak.Ha most kéne választanom a HTC-t választanám a 3 db i5 után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Autós topik
- Videó stream letöltése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest