- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
Huhh...
Nekiálltam itthon egyedül pálinkázni!
Lehet Ti nem örültök ennek a hírnek,
de én annál inkább!Szép napot nektek!
(enyém már alakul! ) -
Nuada herceg
őstag
-
Nuada herceg
őstag
Azon gondolkodom, hogy....
Na, ki találja ki?
Vagy kutyát nem érdekel?Megyek WoT-ozni, gyertek Ti is.
Hagyjátok kicsit kihűlni azt a telefont! -
Nuada herceg
őstag
válasz
afonyaDS #22152 üzenetére
Majd megunja egyszer és abbahagyja.
De miért nem akarod frissíteni?
Jó, a külső hangszórók kicsit gyengébbek lettek,
de egyébként az üzemidő sokat javult, és az igen fontos szempont
szerintem. Aksit is kíméli, meg neked is jobb.Sőt, állítólag még antutuban is többet gurít 1 ezressel
-
Nuada herceg
őstag
válasz
spawn21 #22126 üzenetére
Én csak néha ébredéskor meghallgatok 1-2 számot, vagy esetleg a budin ülve.
Mármint telefon hangszóróján, nem fülessel.Amúgy nem nyomatom így. De viszont tényleg zavar, hallván hogy milyen most,
tudván hogy milyen volt...De hát csak ezért nem adom el nyilván.
(#22132) kemcso
Beats nélkül a telefon hangszórója nagyon gagyin szól.
Próbáld csak ki.
Gondolom bekapcsolt Beats-el értette. -
Nuada herceg
őstag
válasz
spawn21 #22121 üzenetére
Csak hogy ez nem úgy működik.
Nekünk úgy adták el a telefont, hogy BoomSound.
És hallottuk is mire képes.Ez olyan mintha az internet szolgáltatód 50 megabites netet adna,
mert annyira fizettél elő, de egy idő után leveszi 30-ra.Na jó, nem pont olyan, de hasonló.
Ezt a kombót, amit írtál, bármilyen telóval meg lehet csinálni, ahhoz nem kell HTC One.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
takibacsi_11 #22115 üzenetére
Én nem vettem észre, bár olyan sokat nem használtam.
1-2 skype hívás, a másik oldalról nem jelezték hogy esetleg így lenne.. -
Nuada herceg
őstag
-
Nuada herceg
őstag
Akkor úgy néz ki én dezinformáltam a többieket!
Elnézést, nem szándékos volt! -
Nuada herceg
őstag
válasz
takibacsi_11 #21980 üzenetére
Előzőeken lehetett állítani?
Én csak a sense 5-öt és 5.5-öt ismerem,
azokon nem lehet bolygatni ezeket. -
Nuada herceg
őstag
válasz
takibacsi_11 #21978 üzenetére
azokat nem lehet.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
takibacsi_11 #21928 üzenetére
igen
igen -
Nuada herceg
őstag
válasz
Zirowe #21863 üzenetére
Óóóóóó.
Nővéremnél voltam, ott próbálgattam, már nem tudom kipróbálni. Na majd jövő héten.Egyébként valami panasonic viera V5 series, ezt írta ki a TV. A DLNA működik vele,
de azzal meg csak azokat a videókat bírtam streamelni, amit maga a telefon galériája lejátszik.Na majd kipróbálom ezt. Jó tudni. Tök jó fícsör!
Köszönöm a segítséget!
-
Nuada herceg
őstag
Mirakuru
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Silversting #21800 üzenetére
Valakinek volt itt ilyen problémája.
Nem tudom sikerült e megoldást találni..
Majd a hozzá értők nyilatkoznak. -
Nuada herceg
őstag
Jah láttam én is a képet a hírben...
De ez így kaka. Én azt hittem, hogy csiszolnak a dizájnon és még csak szebb lesz az új teló.
De ezen semmit nem változtattak, inkább csak rontottak rajta.
Fúrtak még rá két lyukat és annyi. De azokat is szar helyre!Tényleg szarul néz ki, meg gagyi. Így ennek sem lesz sikere, ami még lejjebb löki őket.
Bár én azt mondom, hogy ez szerintem még mindig csak 1 photoshop kép,
várjuk meg a márciusi premiert és majd meglátjuk...Mindegy, ha felső nem is kamera lesz, hanem ujjlenyomat olvasó, az akkor sem mutat jól.
-
Nuada herceg
őstag
Ja van olyan is? Én ezt kajak nem tudtam,
csak így mondom ha búúm szound, akkor legyen búúm bass.
Amúgy ha kiegészítő, lehet azért vették ki a mélyet a profilból, hogy
vegyük meg a basszust külön kiegészítőként. -
Nuada herceg
őstag
hooool van a búúúmbássz a telefonomból?
mert boom szánd van, de búmmbassz nincsKéne vissza az a bícc részesedés..
-
Nuada herceg
őstag
Előzőleg volt vita a szervíz minőségére.
Fél éve lassan én is aktív tagja vagyok ennek a topiknak, amióta van one-om.És szerintem is elég sok kritikát kapott a szerviz. Többek véleménye az volt, hogy szar.
Emlékszem kép is volt feltöltve, hogy össze vissza volt barmolva, feszegetve a telefon, a műanyag szétjuggalva, tiszta forgács és a többi. Szóval nekem is inkább az jött le, hogy szar a szerviz.
És erre mondják, hogy tisztelet a kivételnek, vagy a kivétel erősíti a szabályt.
Utolsó 2-3 szerviz pozitív tapasztalat volt az adott tagoknak, akik javíttatták a telefonjukat.
Szóval én sem merem szervizbe küldeni, amíg nem lesz komolyabb baja. De ne is legyen.Kicsit más:
Az a hangerő, külső hangszórók "minősége" valóban érezhetően rosszabb.
Most kipróbáltam én is, tesztelgettem, hangosabban is hallgattam zenét, és tényleg nem olyan. A mély szinte eltűnt! :SHát ezt sem értem. Lehet hogy sok ember széthajtotta a kis hangszórókat, és elromlott, azért recsegett, de aki tud rá vigyázni, vagy ésszel hallgatni, annak miért kell szenvednie a többiek miatt?
Mert volt fentebb 1 olyan felvetés, hogy a sűrű hangszóró hiba miatt, recsegés miatt lett visszább véve a mély. Én most erre alapoztam a teóriámat.Hiszen úgy vettem a telefont, hogy BoomSound! Kibassza az ablakot és a többi. Akkor most 1 újabb vagány fícsör eltűnt?
Vagy csak kivásárolta magát a bícc, és most a HTC úgy gondolta ők jobb hangprofilt tudnak?
nem sikerült. -
Nuada herceg
őstag
válasz
spawn21 #21368 üzenetére
Akkor szerencséd van..
Mondjuk én meg leszarom. Mármint nem a Te telódat.
Hanem azt hogy lilul. Lassan már nappal sem lövök képet, sem videót.
Én már nem javíttatom, majd a következő , One+ nál érzékenyebb leszek a hibákra.On:
A Kanadaiaknál miért nyóccázezer megbájt, és miért nem 300?
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Zirowe #21327 üzenetére
Én úgy figyeltem meg, hogy a neten megy.
Régebben csak a wifin keresztül ment.De mikor másolok fel valamit, elég lassú, és kikapcsolom a feltöltést, akkor gyorsabb lesz. A feltöltésem pedig csak 5 Mbit, a wifi hálózat meg 100 mbit körül van, szóval nem kéne hogy észrevehető legyen a feltöltés.
Meg elég lassan másol fel pár száz megás fájlokat. Na mindegy, nem tudom igazából. -
Nuada herceg
őstag
válasz
Zirowe #21309 üzenetére
Álltalában úgy szoktam, ha zenékről van szó..
De filmeknél sokáig másol. Vagyis én az AirDroid-ot ismerem,
ahol ugyanis neten keresztül tudok másolni a feltöltési sebességemmel. (ami 5 mega)
Úgy meg azért sok 1-2 hd filmet felmásolni...(#21310) jános:
Nem a teljes feltöltésről van szó. Pont az az előnyös.
Én ara gondoltam, ha csak 10-15 percre van rádugva a teló és pár százalékot tölt.. -
Nuada herceg
őstag
válasz
Laca1212 #21304 üzenetére
Ezek hol vannak pontosan? Mindjárt rákeresek, gondolom a beállításokban.
Nem tudom nekem ki vannak e lőve, de sok szükségem nincs rájuk szerintem.
Bár az akku időm jobb mint volt, szóval gyanítom hogy ki van kapcsolva.ON:
Mikor néha klippet vagy filmet másolok a telóra, és összedugom USB-vel,
akkor ugye alap, hogy mindig tölt valamennyit a telón. De pont ezért nem szeretem
sűrűn összekötni.. Nem ront az az aksin? Régen úgy tanultam, hogy a féltöltés semminek
sem jó. Tudom, hogy ezeknél az aksiknál már nem nagyon számít.
De akkor is, gondolom az az 5-10 százalék amit tol rajta, csak többet ront az aksin, mint
amennyit nyernék vele... -
Nuada herceg
őstag
válasz
shadowcam #21297 üzenetére
Jaja, ezt a frissítést érdemes volt várni, telepíteni.
Az akkumulátor idő nagyon nagy pozitívum számomra. A szövegbuborék is tetszik,
de a szövegnek a szürke háttere valahogy nem oda illő... :/A hangszórók szolnak hangosabban, vagy 1 füles bedugva?
Én a zenén nem veszek észre nagy különbségen, mármint a hangszórók hangerején.
Bár fél hangerőnél feljebb igán ritkán tekerem, fullon meg lehet még nem is volt,
max kipróbálva.Lejjebb javasolták a swiftkey-t, én is azt használom. Megérte a pénzét, ég és föld a 2 billentyűzet,
a szviftel olyan mintha pc-n gépelnék. Könnyebb, jobb, gyorsabb. -
Nuada herceg
őstag
A hosszabb akku idő nálam is jelentkezik. De nem csak készenléti állapotban, hanem plusz kijelző idővel. Ez már elég pozitívum nekem, több nem is kell a kit kat től.
-
Nuada herceg
őstag
-
Nuada herceg
őstag
-
Nuada herceg
őstag
válasz
enginev3.0 #21116 üzenetére
Mert már megírták 1 hete
-
Nuada herceg
őstag
Amúgy nem a 4.4-ben kellene már lennie annak az opciónak,
hogy nem csak képernyőképet tud csinálni, hanem videót is?Valami ilyesmi rémlik, mintha ezt olvastam volna a 4.4-ről
-
Nuada herceg
őstag
Pont néztem, hogy mekkora pörgés van a fórumban,
hogy volt ma már vagy ötven akárhány hozzászólás.
De nem is gondoltam volna, hogy frissítés van.Eddigi frissítéseknél soha nem csináltam gyári visszaállítást,
de most úgy gondolom fogok...
Fel dobja majd valahol a telepítés után? Vagy nekem kell majd,
ha befejeződött a telepítés manuálisan? -
Nuada herceg
őstag
Blinkfeeden egyre több hír van az M8-ról,
azt írják "úgy néz ki" elhagyja a HTC is a fizikai gombokat,
és virtuális gombok lesznek.. Én ennek nem örülök.. -
Nuada herceg
őstag
válasz
migabi24 #20954 üzenetére
Jah a valódi gold bevonattal szerintem elég szarul néz ki...
Ott annyi pozitívum van, hogy tudja az ember, hogy arany...
De nekem akkor sem kéne. Az a pezsgő színű, amiről beszéltek viszont
szerintem nagyon vagány. Tetszetős. De én elfogadnék még pirosat vagy kéket is. -
Nuada herceg
őstag
Azért akárki akármit is mond, én nagyon sajnálom, hogy kivált a Beats a HTC-ből.
Még ha nem is a legjobb cuccokat, vagy minőségibb cuccokat gyártó cég, de divatos,
és feltörőben van, sokat dobhatott volna még a cégen a jövőben..Amúgy nem engedi a Beats Musicot telepíteni a One-ra, azt mondja nem kompatibilis...
Hát az meg mi? De S4-en persze ott virít. Ezt nem értem.
Kiközösítették a HTC-t vagymi? -
Nuada herceg
őstag
válasz
FeRRaR1 #20786 üzenetére
honnan van neked olyan?
1 kicsi off:
Van akinek itt kiírja az avatarja alatt, hogy PH akármi, félisten, meg a többi..
Azt úgy hogy lehet? ha én átmegyek a prohardverre, akkor nekem is kiírja a fórumban, hogy mobilaréna?
Láttam hardveraprós kiírást is. Tökre teccenek ezek a cuccok. Meg logout blog meg a többi.Ha valakinek van 1 kis ideje, kedve, írja már le, hogy ez mi és hogy működik?
-
Nuada herceg
őstag
válasz
enginev3.0 #20683 üzenetére
Itt sem.
-
Nuada herceg
őstag
Faszom ebbe a Kingdom Rush és Kingdom Rush Frontier's - be.. Mióta meg vettem, azóta napi 2 szer töltöm a telefont...
-
Nuada herceg
őstag
válasz
NandorHUN #20651 üzenetére
Én is gondolkodtam a G2 váltáson.
De ami ott vonz az csipán az 5,2-es kijelzőméret, meg a vékony káva.Az összes többi már hiányozna a One-ból. A fém ház, a sztereó hangszórók, meg a Sense.
Én is az anyaghasználatra hallottam panaszt, meg az összeszerelésre. Állítólag recseg, ropog...
De hát nem fogtam 1et sem a kezemben, szóval majd olyannal beszélj, aki tapasztaltból tud érdemben hozzászólni.Igen, a kamera... Hát az mindegyikben jobb, mint ebben
-
Nuada herceg
őstag
Egyébként az miért lehet, hogy:
Telefonon kipróbáltam még régen, hogy lejátsza e a flac minőségű zenéket, és hát meglepődésemre a gyári lejátszó támogatta is a formátumot. Azóta csak olyan zenéket pakoltam rá. Mármint flac formátumút.
Most letöltöttem úgy értettem megvettem, egy válogatás albumot, 2013-as zenékből, veszteségmentes minőségben természetesen, rámásoltam a telefonra, de nem játsza le azokat a számokat. Egyet sem arról az albumról, csak a régieket, amik már a telón voltak. Az miért lehet? Flac, flac között is van különbség?
A gép persze gond nélkül játsza, szóval nem hibásak a zenefájlok.
-
Nuada herceg
őstag
Bántja a szemem, írjatok már rendes színnel!
Ide úgy is csak azok írogatnak szinte (Mi), akiknek van vánjuk...
Szóval ez 1 csoport, közösség és feketével írjatok! -
Nuada herceg
őstag
Avada Kedavra
Come to die, Harry Potter!
-
Nuada herceg
őstag
válasz
enginev3.0 #20449 üzenetére
Jah ezen úgy nekem is megakadt a szemem a hírben olvasva...
Xaels
Hát valamit értettem belőle, valamit meg aztán nem.
De a lényeg szerintem átjött.
Én amúgy borzasztóan várom már az M8-at, ha olyan lesz, beruházok 1re.
Fél évig nem ebédelek, kibírom.HUTCHDB
Pont 1 másik fórumba írtam, hogy én a One előtt nem is ismertem a HTC-t, de tényleg.
Sem a portfólióját, sem a történetét, semmit.
A One vezetett el ehhez a márkához. Tehát én sem HTC fan vagyok, vagyis most már az,
mert megalkották ezt a csodát. Remélem lesz még 1-2 ilyen telefon, mielőtt becsődölnek.
De engem is egyből a szamszungra akartak rábeszélni a T-Mobilnál. Mondtam is egyből, hogy nekem ez kell,
feleslegesen ne jártassa a száját. Nem is értem, miért kell befolyásolni a vásárlót. Ha valaki kérdezi az eladó véleményét, akkor oké. -
Nuada herceg
őstag
Persze ez csak találgatás, meg pletyka, de akkor is 1 hírnek mondható.
Unalmas, hogy itt a mobilarénán csak a szamszungról vannak pletykahírek,
más gyártótól nemigazán... -
Nuada herceg
őstag
válasz
Nightfall75 #20436 üzenetére
Én korábbra emlékeztem.... Addig várni..
De én is úgy gondolom, mint Xaels, hogy idén nem költekeznek annyira, spórolás
végett nem csinálnak ennek az 1 telefonnak külön felhajtást.
És mikor lesz az az MWC
És amúgy is, mi az az MWC? -
Nuada herceg
őstag
Na akkor már én is tippelek, aztán meg lehet rakni a téteket is.
Szerintem 2 Giga ram marad, az nem megy feljebb.
Processzor nem sokat változik. Vagy Snapi 800, vagy 805.
bár grafikus teljesítményben a 600hoz képes a 800 is nagy változás
Kijelző 5 col, bízom benne, hogy a méret nagyjából marad, csak a káva keskenyedik.
Kamera... Szerintem 300%, hogy nem marad a 4mp. Ultrapixel, de 6 vagy 8 mp.
A hardveres gomboktól félek, hogy eltűnnek. :/ Pedig nekem fontos.Hardveres szintet kb. ennyi szerintem.
Dizájn az marad a régi. Az oldalak szerintem lekerekítettek lesznek, nem egyenes mint most,
ahol a műanyag van, hanem ívelt végig. Ja szerintem műanyag nem is lesz az oldalában.
Majd valahogy máshogy oldják meg a rádiójel kijutását.Na ennyi, én nagyon várom már. Ha olyan lesz, lecserélem a One-t.
Nem tud valaki valami időpontot a bejelentésről?
-
Nuada herceg
őstag
válasz
spawn21 #20407 üzenetére
Én is egyszer ejtettem le. Vagyis bátyám fricskázta arrébb az ágyról, mikor itt volt.
A telefon meg olyan szépen csúszott, hogy le is esett a padlóra. :S
Nem magasról, 25-30 cm. A szívem is megállt.
De szerencsére tényleg semmi nem látszik rajta, a
Beats felirat meg nekem sem kopik... Szinte már idegesít, lassan nekiállok körömmel kapargatni! -
Nuada herceg
őstag
A kék és piros nekem nagyon tetszik!
-
Nuada herceg
őstag
válasz
enginev3.0 #20363 üzenetére
JAh Karácsonyról tényleg nem volt szó.
De Január végéről igen.
Mit lehet tudni? Januárban már nem lesz? -
Nuada herceg
őstag
válasz
Vivira #20347 üzenetére
Én tavaly augusztusban vettem a one-t. Azóta semmi de semmi hibát nem tapasztaltam vele.
Jah kivéve ezt az éjszakai tök sötétben lilulást a kameránál.De külsőre belsőre nagyon rendben van. Nekem azóta is tart a szerelem,
hihetetlen telefon.Szervizről tapasztalatból nem tudok nyilatkozni, mivel nem volt vele gondom, ahogy említettem.
Állítólag az első szériákkal voltak sűrűbb hibák, a későbbiekben belejöttek a telefon gyártásába.HUTCHDB:
4. One? Ezért megy csődbe szegény HTC.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
szekra #20334 üzenetére
Komoly! Pedig azt hittem 1 kis trollkodás következik..
De hát ha tényleg fénykép, akkor szomorú vagyok...Ritka90:
Én nem full sötétben fényképeztem, a képeken látható is,
hogy a monitor pirít mint az állat. Szóval nem volt vak sötétség.A vaku meg csak 1,5-2 méterre jó. Ha kicsit távolabbi dolgot akarok fotózni
estefelé, akkor megint ott vagyok, ahol vagyok.Egyébként viszont gecire nem érdekel, szeretem a lila színt.
1 színszűrővel leszedem róla, ha épp így fotóznék, ahogy nem szoktam... -
Nuada herceg
őstag
Este lőttem pár képet a telóval az ágyból.
Vaku nélkül, automatán így sikerültek a képek. -
Nuada herceg
őstag
120. Körül volt a fórum a listán...
Írok már, h előrébb jöjjön, megint a topban legyünk..
Ez egy kibaszott verseny...
Nem mehet a busz 50 alá, mert felrobban! -
Nuada herceg
őstag
Jah, én félek tőle, hogy nem sokáig. :/
Kár egy ilyen gyártóért.. Na ne temessem még őket.
De Ők ráálltak a prémiumra, mint mondjuk az Iphone, de a jó nép meg nem igazán
fogadta el. Árból nem engednek, ezt már bizonyították, szóval szerintem lassan elsüllyednek.Valaki kérdezte feljebb, hogy tervezzük e lecserélni a mostanit, ha kijön a emmnyóc:
Hát én nem terveztem. A mostani one-t terveztem. Megjelenésétől kezdve, ahogy megnézetem
a MA tv-t. Meg a bemutatót Londonban... (nem élőben, hanem a videót)
Engem is elragadott a hév. Akkor eldöntöttem, hogy ilyen telóm lesz.Igaz várni kellett rá vagy 6 hónapot, mert nem mertem megvenni szolgáltatónál, mert
mentem ki külföldre. Aztán kint nem mertem megvenni, mert hogy jövök haza, akkor
már csak itthon legyen a garancia és a többi. De aztán megszületett.
Itt virít mellettem az ágyon.<3
Jajj, kicsit elkanyarodtam. Szóval nem terveztem lecserélni, de egyre jobban hajlok rá.
De csak ha akkorát fog ütni! Ha tényleg csak 1 kicsit csinosított, de nagyjából marad a one, akkor nem.
Főleg ah 4mp kamera lesz. 6 jobb lenne, de főleg a 8. -
Nuada herceg
őstag
válasz
osztraksajt #20279 üzenetére
Például az arcokon tökre lehetett látni, hogy olyan elmosódott.
De nem úgy elmosódott, hogy nem sikerült a kép, hanem látszik hogy
egyszerűen nincs ott elég adat... Nem akarok magyarázkodni, sem hülyeséget irkálni,
de most Te sem teljesen valós dolgot állítasz.Az én monitorom is Full HD-s, mint általában. Mégis egy UHD videó sokkal de sokkal szebben néz ki rajta, mint 1 Full HD videó. Pedig több képpontot nem tud megjeleníteni a monitor, csak a full hd felbontását.
Próbáld ki! Youtube-on írd be, hogy 4k video. És nézz meg párat 1080p-ben, és 2160p-ben.
Sokkal szebb a második, sokkal élesebb, tisztábban kivehetők az élek.HUTCHDB:
Igen én is ezt olvastam, hallottam. De a kamera kapta a legtöbb kritikát.
Csak nem lehetnek akkor "akármik", hogy elkövetik ugyan ezt a hibát megint.
Szerintem nekik ez már az utolsó dobásaik között van... Bízom a legjobbakban. -
Nuada herceg
őstag
Nah..
Csak a kameráról, 4 mp-ről 1-2 szót.
Szilveszterkor csináltam képeket az este elején, még elő mertem venni a telefont.
Vissza is nézegettük ott a készült képeket rögtön, és hát nagyon tetszett mindenkinek,
dicsérték, hogy milyen szép képeket csinál a telefon.Én rögtön tudtam, hogy ez most nem a
kamera érdeme, hanem a gyönyörű kijelzőé. Full hd, szép színekkel, éles, de még is piciben. Szóval
persze hogy jól mutattak a képek a kijelzőn.De tegnap voltam nővéremnél. Nem tudom mekkora TV-je van, de tényleg hatalmas.
Panasonic Viera akárhanyas a típusa, 1 éves tv. Na a lényeg, hogy mondom kipróbálom akkor már a DLNA-t
a telefonnal. Hát működött is, de nem úgy, ahogy én gondoltam, annyira nem tetszett.
De ez más téma...A lényeg, hogy hát ott a tv-n elég cudarul mutattak a képek. :/
Ott nagyban azért előjött, hogy 4mp. Nekem itthon 24 colos monitorom van, ugye még azon is úgy
ahogy mutatnak a képek. De ott már látszódott, hogy ez valóban 1 gyenge pontja a telefonnak.Na most ezzel természetesen nem fikázom a telóm, mert szerelmes vagyok belé.
Meg hát mindenki ezt szajkózza. Remélem a következőbe azért egy 8mp-t belebasznak,
lehet ultra pixel is. -
Nuada herceg
őstag
Na irány a szomszéd, disznóvágásra...
Jajj de nem hiányzik ez nekem.Csak szólni szeretnék, hogy úgy is egész nap sörözés,
meg pálinkázás lesz, szóval ha este megjelenek, és nagy hülyeségeket
fogok irkálni, akkor már előre is bocsánatot kérek! Szeretek mindenkit! -
Nuada herceg
őstag
Arra lettem figyelmes, hogy az MX playerrel, a full hd filmek beszaggatnak, lelassulnak.
Régebben mintha nem lett volna ilyen. Emlékszem még a killa sample is ment akadás nélkül.
Most meg fél perc után lelassul a kép, a hang megy rendesen, aztán annyi. Majd utána "szalad" a kép.Na elég hülyén tudtam elmagyarázni, de a lényeg, hogy valami nem fasza.
Másnál van hasonló gond? Ennek a hardvernek nem kéne hogy gondot okozzon.Másik lejátszóval nem próbáltam, lehet az MX playerrel lenne valami kaka?
-
Nuada herceg
őstag
válasz
enginev3.0 #20148 üzenetére
Ennyi. Sok embernek agya nincs hozzá. Az a lényeg, h a leggyorsabb hardver legyen benne, h az antutu magas pontot adjon, és kész. Aztán h a telefon már hogy laggol, meg milyen élmény használni, az nem számít..
Pedig az s4 Ben még magasabb órajelen is futnak a magok... És tessék. -
Nuada herceg
őstag
válasz
GALARDO #20051 üzenetére
Hát elég ocsmány. A gold színű még jobban is néz ki.
De ha lehetne választani, akkor már csak a goldot választanám.
Bár nem használatra, már melegíteném is az üstöt...1 kis off:
Láttátok a szamszung új kezelőfelületét?
Hát az már nem is táccs víz, hanem Ios 7.
Beszarás, micsoda koppintás. Azok semmire nem képesek,
csak utánozni? -
Nuada herceg
őstag
Ez ugyan olyan, mint az új padfone mini.. Kinézetre.
Nekem még majdnem hogy tetszene is, de a hardverrel eléggé mellé szúrtak.
Nem szívlelem ezeket az intel atom procikat, meg 11 giga ram...
Bár mondjuk ha nem a felső kategóriába szánták, és jó ára lesz,
akkor lehet viszik, mint a cukrot. -
Nuada herceg
őstag
Na, hogy én is hozzászóljak már valami okosat.
Tudom nem fog menni, de had erőlködjek már.Ez egy One topic. Szóval itt minden elfér, ami a telefonnal kapcsolatos.
Néha még az is, aminek semmi köze a telefonhoz, de még csak az elektronikához semSzóval ha pozitívum pozitívum, ha negatívum, negatívum.
A romolás engem egyáltalán nem érdekel, gyári rom, de még gyári
launcher is van rajta... Attól függetlenül viszont had beszélgessék csak itt meg a dolgokat, hátha kicsit többet fogok érteni hozzá én is...
Én imádom ezt a telefont. Van rajta vagy 8 Bud Spencer & Terence Hill film...
Mindig kakkantás közben szoktam nézni.Tetszik az előlapi sztereó hangszóró.
A főnököm mindig mikor meglátja ezt a telefont, (amikor valamit nézünk rajta, időjárás,útvonal, hogy mi hány kilométer) mindig azt mondja, hogy jujj de szép ez a telefon. De mindig, amikor előveszem és meglátja.
Akárki akármit is mond rá, most jöhet a kamera lehúzása, vagy egyéb kritika, de ez a tavalyi év telefonja.
Nincs nála jobb! De még csak szebb sincs!Idén, hogy jön az M8, én abban bízom, hogy 5 colos kijelzőmérete lesz (ami ugye állítólag úgy is lesz), de remélem a telefon mérete nem nő, csak vékonyodnak az oldalsó kávák. Meg a kamera ne 4 mp legyen, hanem minimum 6, és máris kész a csoda.
A Beats Audiot viszont sajnálom, hogy eltűnt a cégből...
Aki szerette, aki nem, de az 1 menő dolog volt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LEGO klub
- Airsoft
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest