- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3nsitivity
addikt
válasz
jozso1989 #29211 üzenetére
A játék nem ugyan az mint a szemed működése..
Valamint a szövegértésedben hibákat vélek felfedezni..
" Mert az emberi szem ezt még képes feldolgozni. "
Szemmel látva más.. maga a látás folyamatos, az idegsejtek nem adnak folyamatosan jelet. Ha a retinában egy receptor ingerelünk, ergo látsz valami változást akkor ez kisül, és a jelet küld az agynak. Ha a jel elküldése és megérkezése között történt változás akkor azt nem dolgozza fel. Ezért van pl, hogy az autón a kereket gyakran úgy látod, hogy áll.
Nem azt mondtam, hogy nincs különbség hanem azt, hogy nem 60 FPS-el lát a szemed. Hanem 24 fölöttel.
Igen a 60 is 24 fölött van de mindent amit 24 FPS fölött látsz az mozgókép.
Ezért szokott az átlag videó 25-30 FPS-el készülni.A játékokat meg ne keverd ide mert teljesen más a dolog.
-
s3nsitivity
addikt
Nem tudom, nekem valahogy hihetetlen, hogy a 400-as sanpi ennyivel kevesebbet zabálni.
(#29207) jozso1989
24 FPS amit még az emberi szem kiszúr mint álló kép, így videók 25-30 FPS-el szoktak készülni.
A 60 FPS ritka mindenben és ezért lesz sokkal élethűbb. Mert az emberi szem ezt még képes feldolgozni. -
s3nsitivity
addikt
Hát nem tudom nem használtam még de ugye a HTC-k az slcd miatt darálják az aksit. Most ha minnél nagyobb a megjelenítő annál nagyobb az energia felvétele. Lehet a pixel szám kevesebb de az csak a teljesítményben látszana meg. Nem mondom, hogy vészes de rosszabb mint az M7 nek pedig nekünk se valami fényes az üzemidőnk.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Gino20 #29181 üzenetére
A desi közép kategória míg az M7 még ma is felső.
Desi ellen szól, hogy az 5,5” -os slcdt egy 2600 mA órás aksival párosítva nem épp üzemidő bajnok telefont kapunk. A 400-as(MSM8928) soc egyértelmű közép kategória még ha tesztekből ez nem is jön le de real life preformanceon meglátszik.
A felbontás se olyan jó hiába nagyobb(szvsz már túl nagy is, a Note 2 ben is utáltam, higy dög nagy).
Viszont nagyon nagy plusz a gariért.
Innen neked kell értékelned mi jelent neked többet. -
s3nsitivity
addikt
Azért a vasaló meg a töltő másképp működik.
Elektronikában ekkora hézagokkal nem beszélünk.
Próbáld ki, teszteld le. A töltő leadja arra lett tervezve, a készülékek viszont fel is veszik. Bizonyára nem a csillagos ég a határ és valahol megfogja de a 2 A-t még simán felrántja a One. -
s3nsitivity
addikt
Minden mobil készülék 5 voltot ad le.
És most magad ellen beszéltél.
Egyébként felveszi a többet is, ezért szokták mondani, hogy ha gyorsan kell feltölteni valamit akkor rakd rá egy nagyobb amperes töltőre. pl én szoktam használni az N7-em 5V/2A töltőjét ami érezhetően gyorsabb mint a HTC gyári.
A lényeg ami lényeg, egyáltalán nem mindegy, hogy mivel töltjük a készülékünket. -
s3nsitivity
addikt
Mindegyik töltő 5 voltot ad le de változó ampert. Általában 700 mA és 2.5 A között adják le készüléktől függően.
Persze az 1 A a szokásos a 2 A környékiek meg már tablet töltők.
De lényeg ami lényeg, nem mindegy, hogy milyen töltővel töltjük.Meg ha már OHM törvénye( R = U/I -> ohm = V/A).. tehát egy vezető ellenállása 1 ohm, ha benne 1 volt feszültség 1 amper erősségű áramot hoz létre. Így nem tudom mi alapján logikáztad ki, hogy a volt az ami nem mindegy.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
enginev3.0 #29136 üzenetére
Nálam csakis beta Chrome.
A sima nem nyeri el tetszésem de a béta már igen. -
s3nsitivity
addikt
válasz
jozso1989 #29115 üzenetére
Hát ott azért a HW is elég gyengus.
Na de azt tegyük hozzá, hogy amilyen hw-ket alápakol a többi gyártó szégyen, hogy nem bírnak összehozni egy normálisan optimalizált UI-t..
Viszont egy CM-el szaladnak mint az állat.Megvárom az őszt aztán kiderül mi lesz de vélhetőleg jön egy értelmes nexus.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
enginev3.0 #29110 üzenetére
Kétlem, elvileg a tab lesz az csak.
De még semmi hír a nexus telefonról.
Ha HTC lenne biztosan azt választanám, így is beszerzek majd egyet a tabletből is szerintem. -
s3nsitivity
addikt
Nem emlékszem, hogy ki ajánlotta még anno a YooBao Magic Cube II -t.
De beszereztem egy 13000 mA órásat és hát nagy köszi, igen király dolog.
Edibe 10.000 jó magyar forint volt ingyenes szállítással, szerintem megérte. -
s3nsitivity
addikt
válasz
Steve1207 #29093 üzenetére
Akkor csinálják olyanra ami tényleg vízálló.
Mágneses töltés, QI töltés, Ajándék dokker amivel lehet fájlokat mozgatni, ajándék bt füles, hogy ne kelljen nyitni a jack takarót se. Jó azért ez már igen prémium lenne de hát akkor is.. ha valami vízálló akkor vállaljanak arra részére is garit és találjanak ki valami módot, amivel lehet csekkolni, hogy mitől ment szét.Nekem van egy vízálló, szintén sony bt fülesem. Az sokszor kapott már vizet és semmi baja, bár teljesen más kategória az tény csak azt akarom vele mondani, hogy megtudják ők oldani, akkor minden készülék olyan legyen ne lehessen az, hogy a vásárló belenyúl és lehet olyat kap ami nem bírja a vizet.
Szerintem.. -
s3nsitivity
addikt
Én adok neki keményen, ha azt mondom, hogy naponta legalább kétszer leesik akkor azzal kicsit szerénykedek.
Hol a macska löki le hol beleakadok a töltőbe és lerántom de gyakran előferdül, hogy csak simén béna vagyok és földet fog.
A beats logo le van kopva, 2 minimális sérülés a hangszóró körül meg az usb-nél egy kis ütődés.
Első szériás készülék, régóta van nyúzva de még mindig gyönyörű ezekkel együtt is. -
s3nsitivity
addikt
válasz
jozso1989 #28909 üzenetére
Én most raktam fel a töltőre 3 nap után. Ennyi erővel ez is huu de jó teljesítmény.
Azt leszámítva, hogy nagyjából a 3 napban a kijelző 1 órát ment. Igaz végig wifin volt de a használat akkor is kevés, ha rendesen használom akkor 6-7 óra alatt csutkára is lemerül.(#28910) porkiy
Már a launcher neve is blinkfeed lett. Szerintem maga a BF mint oldal ki sem lőhető simán.
-
-
-
s3nsitivity
addikt
válasz
enginev3.0 #28869 üzenetére
Jaaa ezt már láttam elevaten is.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
SeatLeon08 #28826 üzenetére
Csak úgy eldobja vagy ugyan azon a helyen dobta el?
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Zirowe #28812 üzenetére
Látszik a képzavar.
Szigorúan véve minden amit nem a gugli ad ki az fork.
Nyílt forráskódnál fork az újra írást is jelenti.
Tezsem azt az Ubuntu a Debian forkja még ha anno ugyan azok is voltak csak ráhúzott magábak először a canonical egy UI-t és máris fork lett mert egy saját csapat saját erőforrásból írta újra a rendszert.
Tehát szigorúan véve még a vanilla UI-s droidok is forkoltak amíg nem a gugli csapatja dobja rá a cuccot hanem a gyártó.(#28813) Steve1207
Engem lassan már csak a Sense-es appok érdekelnek és ezekre is gondoltam.
Pl galéria. De valamelyik nap linkeltem egy blinkfeedet nexus 4-en.
-
-
s3nsitivity
addikt
-
s3nsitivity
addikt
-
s3nsitivity
addikt
Kíváncsi leszek erre a Material Designe-ra milyen Sense-t húznak.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Nuada herceg #28762 üzenetére
Ingyen nyaralás, kell ennél több?!
Kapcsold be a GPS-t várd meg amíg beáll a helyzeted aztán kapcsold ki majd próbáld a hálóról lekérni a helyzeted.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Nuada herceg #28756 üzenetére
Indíts már egy mapsot ,hogy az is meghülyült-e.
Lehet csak összekeveredett valami a mobiladatról való lekérdezésnél. -
s3nsitivity
addikt
válasz
enginev3.0 #28744 üzenetére
Én se használok sose drága füleseket, egy Sony MDR-EX50LP -t használok már régóta és teljesen korrekt. Na meg az ára is felhasználó barát volt.
De egyszer már én is kipróbálnék valami nagyot. -
s3nsitivity
addikt
Hát de ezért van a deep sleep.
Én kifejezetten az adatkapcsolatra értettem, hogy vannak olyan funkciók amik midnig igényelni fogják az erőforrást.
Na meg az onedemand grovenor ami ha jól tudom a gyári teljesen jól kezeli a cpu sebességét.
Én csak akkor szoktam ráadni a power savet mikor már 40% alatt van addig meg menjen minden olyan sebességgel ahogy kell neki.
De pl ne az legyen, hogy nem kapok meg egy mailt ga fél órája a zsebembe van mert annyira bealudt a teló.(#28712) dani3l
Én is épp most akarok beszerezni egyet.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Steve1207 #28692 üzenetére
Na most tudtam hosszabban is írni.. a fránya szerkesztési idő.
Szóval a FireWaternek amúgy oly mindegy a hboot
Annyi a lényege, hogy rootolt készüléken kell végezni.
Ami ugye KK base romokon Dev.es unlock nélkül nem lehetséges és temproot se megy még." Pre-requisites for normal method:
...
Your device must be HTCDEV unlocked and rooted or have a working temproot/root.
... "" Temproot method: This will typically only work on M7 and older devices with android version 4.3 or lower. Do NOT seek support if this temproot does not work for you. "
-
-
s3nsitivity
addikt
Érdekes dolgot találtam..
[link]
Sőt nagyjából már minden portolva van.. megtört a jég az app support miatt.
Valamit valamiért, így legalább non HTC-s készüléken is bele lehet kóstolni -
s3nsitivity
addikt
Most tűnt fel, hogy már van fent Vomer-nek 6.06.401.1 -es firmwareje! [link]
Nem wipeol semmit, nem bukik se az unlock se az S-OFF!
-
s3nsitivity
addikt
Tudja valaki, hogy a HTCDev-es bin fájlt újra lehet -e kérni?
Ha kijön a 80-as ARHD felraknám az új frimet is előtte csak nincs meg a binfájlom mert nem én nyitottam anno.
Vagy esetleg más unlock módszert tudtok? -
s3nsitivity
addikt
válasz
enginev3.0 #28628 üzenetére
Na jó, te nyertél.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Nightfall75 #28588 üzenetére
Nem legújabb.
Tegnap kidobta a Gugli a 4.4.4-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 Kék 128GB
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest