-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
-
zack
nagyúr
válasz
S e t h #9750 üzenetére
Nekem számított. Amit beírtam árakat arra még rájön +5k és magyar garit kapsz bolti helyett.
mod:
Egyébként nem értem. Ez az árazásos téma akárhányszor felmerül, valaki mindig úgy érzi az S4 topikból, hogy védenie kell a mundér becsületét. Ellenkező esetben kíváncsi lennék innen ki menne át oda...
-
-
zack
nagyúr
válasz
NandorHUN #9743 üzenetére
2 megoldás van. Vagy visszatérsz a Sense-re, vagy fogod, megveszed a Beautiful Widgets Pro-t és olyan widgetet csinálsz magadnak amilyet akarsz, de az app drawer-ben ez sem lesz.
-
zack
nagyúr
válasz
NandorHUN #9739 üzenetére
Jah...Akkor tedd hozzá hol találkoztál vele. Sosem használtam Sense-et, így azt sem tudom kitalálni mire gondolhattál. Ez ilyet nem tud. De talán jobb is. Az időjárás, és az óra nem app drawer-be való hanem lock screen-re és home screen-re.
(#9740) adam.zoltvai
Nem egyszerű művelet. Tudtommal ki kell nyitni hozzá a bootloader-t ehhez pedig ugye S-OFF kell.
Segítenék, de én is csak egyszer csináltam telefonos segítséggel. Azért úgy nem biztos hogy neki mernék állni, hogy az én instrukcióimat követed. -
zack
nagyúr
válasz
NandorHUN #9736 üzenetére
Még most sem értem. Az app drawer-ben a telepített alkalmazások listája van. Minek kell oda widget? Vagy hogy? Onnan szokás progit kihúzni a home screen-re, vagy a widgetek közül kirakni valamit a home screen-re.
De hogy te milyen widgetet akarsz az app drawer-be, és miért nem elég home screen-nek az az alapból az a 6 oldal amit még ki is bővíthetsz, szerintem te magad se tudod. -
zack
nagyúr
Most nézem...Már csak 19k a különbség a Note2 és az S4 között. Még a végén 1 árban lesznek rövidesen...
S4 és One között viszont nőtt a különbség 18k-ra. -
zack
nagyúr
Igazából már minden ki lett próbálva azon a szerencsétlen telefonon. Semmi sem segít. Valami "X Akta" miatt merül, és az energiatakarékos funkció sem működik. Úgy gondolom fórum szinten ennél többet nem tudunk tenni, mert jó pár napja fő téma, és senki sem tudott még jó tanácsot adni neki. Egy bizonyos pontig segít a fórum, de utána szerviz...Ezen a ponton pedig már bőven túl vagyunk szerintem.
-
zack
nagyúr
Ezt a bejegyzést linkeli mindenki a PH-n aki meg akarja cáfolni a hasznosságát..
Nálam bevált, sosem volt még %-os kijelzés gondom. Persze ez nem arra van, amire sokan gondolnak, hogy megcsinálják, és 1 nappal többet fog bírni az aksi.(#9717) Ed Parker
Még mindig azt mondom, hogy gari.
-
zack
nagyúr
válasz
Ed Parker #9706 üzenetére
3ó17p kijelzővel ilyen paraméterekkel 22 órát kellene mennie készenlétben. Vidd el, és gariban cseréltess aksit, valószínű hogy gyári hibás. Más megoldás nincs. Kár ezen tovább rugózni.
(#9707) g0n21
Szerintem nincs a földön olyan ember még egy, aki így használná.
Persze van hogy 1-1 játék miatt elkapja az embert a gépszíj, de ilyen azért nem hinném hogy sűrűn előfordulna. El sem tudom képzelni hogy lehet non-stop kijelzővel használni, és leginkább azt, hogy mire.
-
zack
nagyúr
válasz
Ed Parker #9701 üzenetére
Akkor minek megy 5 órát a BT?
Most vagy feleslegesen hagyod bekapcsolva, vagy nem 1 órát használod.
Ott van fehéren feketén. Lényegében töltéstől merülésig ment a BT folyamatosan. BT 5ó24p készenlét 5ó51p.
Valami nagyon nem gömbölyű itt nekem.(#9700) dani3l
Van "Manage WiFi" funkció a beállításokban.
-
zack
nagyúr
válasz
#71028224 #9696 üzenetére
Ha nincs rootolva, akkor ezeket nem tudod megcsinálni.
Aksi kérdés: A hsz 2. fele -
zack
nagyúr
válasz
#71028224 #9689 üzenetére
Battery Calibration progi letölt, elindít (Root kell hozzá) majd telcsit töltőre rak, megvár míg 100%-ra tölt, ezután rákattint a "Calibration" gombra, és legvégül töltőről lehúz...
Ez meg fogja oldani az anomáliákat. Akinek van custom CWM, pont azt csinálja ez is mint a "wipe battery stats", tehát törli a valószínűleg hibás batterystats.bin fájlt, és a "calibration" funkcióval új, helyes értéket fog kalibrálni ill létrehozni.(#9691) Szakiii
Látom annyira nem követed figyelmesen a fórumot. 1-2 napja írtam erről. Nem tudod lemeríteni. Ha érdekel, még 1x nem írom le, keress rá a keresőben. Talán Ed Parker-nek címeztem és szerkesztett hsz.
-
zack
nagyúr
Ezt jó tudni.
Bár nem ez a két gyártó számít úgy igazán az Androidos piacon, és amikor Androidos telefont említ valaki, nem is ezekre gondol szerintem. Sony, Samu, LG elsősorban.
(#9684) SzlobiG
2GB RAM-nak van hozzá köze, de alapvetően nem ezen múlik a gyorsaság és a folyékonyság. Használtam 2GB Samukat, mégse tudta egyik sem ezt a szintet hozni szoftveresen. Az egyik fő kulcsa lehet ennek, a driverek jobb optimalizálása.
-
zack
nagyúr
"nincs olyan ébresztő program, ami a telefon kikapcsolt állapotában is működik? Éjszakára nem szeretem bekapcsolva hagyni a telefont, és úgy hallom az Android nem tud gyárilag ilyet, hogy felébreszti a telefont."
Nem tud ilyet. Jól hallottad. Bár nem tudom ez miért is nélkülözhetetlen funkció.
Az alattam szóló által már említett megoldást szokták használni ilyen esetekben.(#9679) mumk1
Melyik ébreszt kikapcsolva?
-
zack
nagyúr
htc-one-s-android-4-2-2-update-and-sense-5-hopes-raised
Kizárt, hogy ne kapja meg.
-
zack
nagyúr
válasz
penell1234 #9672 üzenetére
Ez a telefon, vagy ROM nem kompatibilis a programmal, továbbiakban pedig kérj információt a fejlesztőtől.
Linkeltem programot. Az miért nem jó hogy megnézd? -
zack
nagyúr
válasz
HUTCHDB #9658 üzenetére
Én is QuickPic-et használok.
Szinte az első dolgom egy ROM felrakás után, hogy alapértelmezett dupla koppintásra beállítom, a gyári galériát meg fagyasztom, vagy törlöm le.
Aki régi Androidos, annak mindenre van jobb alternatívája.
Talán akkor kezdődött a QuickPic-es pályafutásom, amikor nem tudtam sehogy megoldani, a mappák elrejtését a galériában. QuickPic megoldotta, és maradt is. -
zack
nagyúr
válasz
HUTCHDB #9653 üzenetére
Megtoldom még annyival, hogy a One az első Androidos telefonom, ahol nem igazán van szükség a RAM pucolásra. Tisztában vagyok az Android működésével, de talán most látszik, hogy ez a része nem Android függő, hanem csak és kizárólag optimalizálás. Valahogy itt a RAM menedzsment patentul működik a háttérben. Samsungnál ezt valahogy nem tudják a mai napig megvalósítani. Nem egyszer volt, 300MB környékén a látható szabad RAM, ami elvileg nem jelent semmit, mert a rendszer előtölt magának a gyorsabb működés és a multitask miatt, de mégsem volt olyan folyamatos a működése ilyenkor, mint 6-7-800MB RAM esetén. Itt viszont eddig ennek semmi jele.
-
zack
nagyúr
válasz
Ed Parker #9589 üzenetére
És te ebből mit látsz?
Mert én azt, hogy valami progi ébren tartja a telót, nem engedi deep sleep - be. Mi következik ebből? Hogy nem a telefonod a kaki, hanem valamelyik progi okozza.
Szóval eddig úgy fest a köpködésed oka egy valószínűleg általad telepített program okozza. Azt már meg se merem kérdezni hogy marketes progikat használsz vagy innen-onnan beszerzett forrásból. -
zack
nagyúr
válasz
NandorHUN #9537 üzenetére
Nem a "tetszik, nem tetszik"-en van a hangsúly. Hanem melyik mit tud kihozni a telefonból és egy jobb fülesből. A kezelés meg a kinézet nem érdekel. De eddig a Neutron szól a legjobban a Marketes progik közül.
Persze ettől még lehet mást használni, csak küllem alapján nem érdemes választani. -
zack
nagyúr
válasz
Red Bull fan #9519 üzenetére
Neutron Music Player.
-
zack
nagyúr
válasz
Cyberpunk #9461 üzenetére
Annyira nem, bár biztos vannak kirívóan sokat működő hiba nélküli példányok. Fogyasztói társadalomban élünk, ez nem elrugaszkodott vélemény volt. Több gyakorlati példa is bizonyítja ezt. Anno volt 4 év garis Videoton tévénk, ami 4 év 3 hetesen javíthatatlan lett...Lehet hogy véletlen, de az évek folyamán több ehhez hasonló szitum is volt, amit az i4 esetén is írtam, de az ismerősök körében is volt bőven hasonló eset.
Eleve egy mikrokapcsolóknak van bizonyos élettartama (i4 esete), amit pontosan be tud határolni a gyártó hány gombnyomást bírjon ki kb. -
zack
nagyúr
válasz
Avicularia #9452 üzenetére
Na igen. De nem ez a probléma gyökere. Hanem az, hogy mérnöki pontossággal ki van számolva ez, mert igen sok iPhone hibásodik meg gari idő lejárta után. Xarna a júzer arra hogy 1 év, ha olyan időtálló lenne a konstrukció, hogy 1 év problémamentes használat után még 2 évig problémamentesen fogja használni. Ez az egyik fele. A másik az, hogy egyből készülékcsere, nincs javítás. Készülékcserénél pedig refurbished (javított) példányt küldenek vissza garanciában. Nem tudom változott e már, de i4-nél még így volt. Hatalmas korrektség nem? Mondjuk bexarik a home gomb, ami 5-7k javítási költség, vissza gariba, majd e miatt a probléma miatt kapsz egy ki tudja milyen hibával javított refurbished példányt. Tehát egy apró hiba miatt az általad féltett újként vásárolt telefonért egy ki tudja mennyit használt, és milyen hibával javítottat kapsz vissza.
(#9453) csacsi67
Mehetne az 1-es hsz-be is!
-
zack
nagyúr
válasz
Ed Parker #9427 üzenetére
Kicsit kevered a dolgokat.
Amióta itt vagy szidod ezt a szerencsétlen One-t ha kell ha nem. Tetézed a zsigerből utálatodat, az aláírásoddal, és az ilyen "lóf@szból furulya" elszólásaiddal. Rajtad kívül nincs itt olyan a topikban, de még PFC-n sem, akinek ennyi (valószínűleg kreált) gondja és problémája lenne a One-nal.
Az hogy nekem elketyeg ennyit, nem kirívó. Érdekes, Torrente kollégának, aki szintén konyít az Androidhoz valamicskét, szintén semmi gondja vele, és tudtommal elégedett, ahogy ezt a topik tagok többsége is elmondhatja magáról. Nem azzal van gond, hogy leírod mi nem jó, vagy mi nem tetszik, hanem mást sem tudsz csak fikázni, és adott problémát szajkózod folyamatosan. Lehet kifogtál egy hibás példányt, ezt innen nehéz lenne megmondani fórumon keresztül, pláne úgy, hogy elfogult "alma fan" vagy, és ami másképpen működik, az már eleve nem lehet jó, mert te csak használni akarod.Szerintem mindenki "csak" használja, semmi ördöngősség nincs ebben, nem kell agyon hackelni a telefont hogy jó legyen. Se ezt, se az S4-et, se a Note2-öt, pedig a Note2 az i5-tel egy idős. Elmúltak már azok az idők, amikor csak úgy volt jó az Android, ha agyon hackelted. Mivel használtam már i5-öt, 1 évig i4 32GB-ot is, kijelenthetem objektívan, hogy a Jelly Bean már simán hozza az iOS szintjét, ami az elődöknek nem sikerült (Gb, ICS).
A HTC simogatóról meg annyit, vannak hibák elenyésző mennyiségben, mint minden kereskedelmi forgalomban kapható műszaki cikknél, és azért van a fórum, hogy ezekre megoldást találjon a júzer, és ha nincs más, akkor szerviz. De ennek mi köze az Androidhoz? Mi köze a One-hoz? Tudtommal a te i5-öd is szervizben van...Akkor most ezért kaki az iOS és az i5? Ja hogy nem. Értem. Csak a One és az Android. Nekem az i4 az 1 éves garanciaidő lejárta utána 1 hónappal kezdte a home gomb a mikrokapcsoló hibát. De ezért még nem lesz ősellenség sem az iPhone, sem az iOS.
Intelligencia kérdése ezek megítélése...A mondatot nem fejezem be. Mindenki tudja hogy folytattam volna.(#9449) Ed Parker
Formázgasd csak. Egyébként nem Li-ion aksi van benne? Nos, biztos ezt se tudod, mert ez sem érdekel, de ezeket nem kell formázni. Kell nekik 3-4-5 teljes feltöltési ciklus, és ezzel el is éri a maximális kapacitását. A Li-ion aksikban nincs memória effektus, bármikor rá lehet tölteni, túltölteni se tudod, mert az elektronika lekapcsolja, ahogy lemeríteni sem tudod teljesen, mert bár 1% után biztonsági okokból kikapcsol, az aksiban még marad ilyenkor szufla, azt elkerülve hogy tönkremenjen az egyetlen dologtól, a teljes lemerüléstől. A NiMh aksikat és a NiCad aksikat kellett a régi időkben formázni, és kifejezetten káros volt a rátölteni lemerülés előtt a memória effektus miatt.
Gondoltam leírom, mert ennek éppen annyi köze van a One-hoz mint az i5-höz. Ha ilyen alapvető dolgok nem érdekelnek, és nem olvasol róluk, akkor miért is várjuk azt, hogy beleásod magad az Androidba... -
zack
nagyúr
válasz
Ed Parker #9407 üzenetére
"Lóf@szból furulya"?
Az hogy kifogtál egy hibás darabot, esetleg lusta vagy formázni, vagy csak pusztán jóleső érzéssel tölt el, fikázni egy remek készüléket, amíg megkapod a csere i5-öt, nem igazán tudom eldönteni. Ez utóbbi biztos benne van. Jössz itt ezzel a napi 2x töltéssel...Érdekes módon nálam tegnap is 17 órát ment el, de úgy hogy kapott rendesen. 2,5 órát telefonáltam és folyamatosan online voltam.
Szóval folyton a "szegénységi bizonyítványodat" magyarázod, nem akarod te ezt érteni, nem akarsz te ebbe beleszokni, nem akarod megoldani, és rájönni mi mitől lehet, ellenben az önigazolás, miszerint az i5 az isten, és hogy jól döntöttél hogy megvetted, az mindennél fontosabb számodra. Napi szinten másról sem szól a topik, mint hogy teleköpködöd olyan infókkal, amiket már mindenki tud veled kapcsolatban, mert amióta itt vagy ha 50x nem írtad még le hogy ilyen sz@r meg olyan sz@r, és hogy óránként töltőre kell tenned, akkor 1x se.
Én nem istenítek egy telefont se, objektíven kezelem őket hibáikkal együtt, de ez a "lóf@szból furulya" kicsapta a biztosítékot...Őszintén remélem ezek után mindenki helyén fogja kezelni a veled kapcsolatos dolgokat itt a topikban, és a továbbiakban magaddal fogsz itt társalogni. -
zack
nagyúr
válasz
adodaniel #9360 üzenetére
Esetleg még a Vsonic GR-07. Olcsóbbak között pedig elég nagy a választék. Soundmagic, Sunrise (Xcape), Brainwavz. Xears füleseket inkább nem sorolom ide, mert manufaktúrában készíti őket Thomas, aminek számos előnye van, de számos hátránya is. Sok az apró-cseprő hiba, nincs minőség ellenőrzés, az összeszerelési minősége nem megfelelő. Ellenben olcsó, és a tudásához képest jó az ár/érték aránya, ezért szeretik. Garanciában jó, bár ezt is ki kell póstázni, és jó idő mire a csere darab megérkezik.
dani3l
Nem tudtam, hogy ilyened van, nem akartalak megsérteni a véleményemmel, de bizonyos tényeket el kell fogadni az objektivitást szem előtt tartva. 150 dolláros kategóriában nem jó vétel, mélyekben szépen domborít, és van nála jobb alternatíva. De ez függ attól is, kinek milyen a füle, és mennyire szereti a zenére rátelepedő erőteljes "V" karaktert. Persze 20k környékét simán megérheti, ha hasonló árban vetted, de sokaknak volt gondjuk vele minőségileg, és macera a garanciáztatás. Ez egy tipikus amerikai termék, elsősorban amerikaiaknak. Kapott egy nagy hype-ot és a "by Dr.Dre" utótagot keményem megfizettetik a vásárlókkal. Sok neves rapper és egyéb neves zenész közszereplő bevonásával reklámozzák, és jó eladásokat produkálnak elsősorban a tengerentúlon. Ennek a hype-nak pedig nagy a költség vonzata a vételárban. De bárkit akit megkérdezel, és ért a fülesekhez, hasonló véleménnyel lesz a Monsterről mint én. Ez nem fikázás, használd egészséggel, minden portéka annyit ér meg adott esetben amennyit adnak érte, és ha te elégedett vagy az ár/érték arányával, akkor gond egy szál se.
A garit kifejthetnéd viszont...Tudtommal nincs EU-s, vagy magyarországi képviseletük.
A Pro Copper pl az általam is használt IE8-cal versenyez egy ligában ami az árat illeti, de hogy is mondjam... Más kávéház a kettő és kétlem hogy van olyan ember a földön (aki nem botfülű), aki a Pro Copper-t választaná. Ez az összes Monster fülesről elmondható. Ha az MSRP árhoz viszonyítunk és nem az egyéni akciózásokhoz, akkor minden kategóriában van jobb vétel nála.
Az pedig hogy mi a féke és mi nem, sokszor nem eldönthető, mert a fake-et van aki az eredeti árában adja, tehát ár alapján csak a normális shopokban lehet erre következtetni.(#9373) spawn21
A Solo ára itthon 48k, kint 170 dollár. Az hogy te meg tudtad venni alkalmi vételben 130 EUR-ért, ne legyen már ez az referencia ár/érték arány.
-
zack
nagyúr
Semennyire, és ez 100%. 170 dolláros füles. Szerinted reális 4k-ért?De még eredetiben sem éri meg Monster-t venni, mert túl van árazva, és nem igazán minőségiek. Sok a gond velük, Amerikába kell küldeni garanciáztatni, és nem mellékesen még zenei teljesítményben sem brillíroznak. Felejtő.
-
zack
nagyúr
válasz
FragMaster #9335 üzenetére
Linkeltem egy cikket...Kapni fog frissítést a One S. Egyelőre úgy néz ki.
-
zack
nagyúr
válasz
Exelsior #9320 üzenetére
A formával nekem nem volt bajom, nem fagyott, és lag se nagyon volt, de ez jóval simábban működik. Minőségibb kütyü úgy összességében. S2-nél és Note2-nél is gondjaim voltak a hátlap anyagminőségével. Note2-nél pl 1 ponton amikor megfogtam keményen nyekergett a hangerőgombok magasságában, pedig a helyén volt rendesen. S4-nél ilyen gond nem volt, de ami az előnyére vált összeszerelésben és anyagminőségben, annyit fejlődött vissza optimalizáltságban és a szoftverben.
-
zack
nagyúr
Szerintem gyorsabban kitolták a 4.2.2-öt mint S4-nél.
-
zack
nagyúr
Ellenben erről nyugodtan témázhatunk.
Mondjuk ha feltételezzük, hogy tényleg valós, akkor a töltő hibásodhatott meg, és átengedte a 220V-ot.
Azt mondják a negatív reklám is reklám...Hát ez nem az. -
zack
nagyúr
Kár az ilyen emberre és a véleményezésére időt, hsz-t pazarolni. Ez volt az a hsz amire aztán senkinek sem kellett volna reagálnia, hanem egyszerűen elsiklani felette. Ki és miről akarja meggyőzni?
Lövése sincs a rendszerről, még ha Androidos LG-ről jött akkor sem. Van bőven itt olyan, akinek lehet a véleményére reagálni. Ő pont nem az.
Azon kívül meg lehet dupla reg is (több mint valószínű), hogy egy kis vihart kavarjon az amúgy nyugodt topikba. Ez meg sem fordult a fejetekben.
Kissé gyanús hogy az első hsz-e pont ide vezetett, úgy, hogy LG975-ről jött, és oda a reg alapján nem írt még semmit. -
zack
nagyúr
válasz
Ed Parker #9195 üzenetére
Kár hasonlítgatni az iOS-t és az Androidot. A két legsimább működésű telefon a csúcskategóriát figyelembe véve a mai napig a Nexus 4 és a HTC One Android rendszeren belül. Ha ezek simasága sem felel meg, akkor kár erőltetned a droid vonalat, vissza kell térni az iPhone-hoz. Az iOS-nél nincs fregmentálódás, egy típus köré épül a rendszer, tehát az optimalizálás mindenképpen jobb iOS-en. Azt azért hozzáteszem, 1 évig voltam i4 tulaj Androidos korszakom előtt, és i4-ről S2-re váltottam, és nem "köpködtem az Androidot az iOS gördülékenységéhez képest. Miért? Mert már az S2 is baromi jó kütyü volt, és nem volt hiányérzetem, hogy visszaváltsak, és ugye ez még hol van a One-hoz képest.
Nemrég jöttél át, a napokban magyarázták neked a srácok a gyári visszaállítás jelentőségét, egy esetleges új ROM feltételét full wipe után. Persze itt mindenki türelmes, és segítőkész, de nem ártana utánaolvasgatnod az Androidos rendszernek, mielőtt véleményezed egy olyan rendszerhez hasonlítod, amit régóta használsz, és egyszerű mint a faék. Az alapokkal nem árt megismerkedni egy új rendszer használata előtt vagy közvetlen utána. Amikor átjöttem iOS-ről Androidra 1 hétig csak olvasgattam. Érdekelt a rendszer, és mert tudtam, ha megszerzem az alapokat, teljesen más irányból fogom látni a működését, felépítését, és ez nagyban hozzá fog járulni a felhasználói élményhez. Így is lett.
A hozzászólásoddal, hogy te mit tartasz gyengének, és mit nem, addig nem releváns, amíg ezekkel nem vagy tisztában. Pucold le a rendszert, tolj rá egy wipe-ot, esetleg S-OFF-old, nulláról tegyél rá egy új 2.24.401.1-es build-et, és esetleg utána, miután megismerted a rendszert, össze lehet hasonlítani.
Nálam és még jó párunknál minden villám gyorsan hasít, semmi problémát nem tapasztalunk sebesség terén, tehát vagy túl nagyok az elvárásaid, vagy "beléd ivódott" az iOS, és az iPhone, és sosem leszel igazán elégedett. Az hogy mennyi idő alatt merül le, megint nem mérvadó, mert az üzemideje jobb mint bármelyik iPhone-nak. Tegnap 9%.on tettem töltőre, úgy hogy 19ó készenlétet produkált 4ó30p kijelzővel, amiben volt kb 1-1.5 óra GPS is (Endomondo Pro), és mivel új ROM van fent, ez még javulni fog. Persze folyamatos játékkal, max fényerővel, ennek töredéke alatt le lehet meríteni ahogy mindegyiket.
Lehet az utolsó mondatodban fogalmazási hibák vannak, de én nem arra törekszem, hogy minél hamarabb le tudjam meríteni, és utána ezt bőszen hangoztatni, hanem a felhasználói szokásaim szerint használni, úgy hogy lehető legtovább bírja. Az hogy pár óra alatt lemerítetted, egész sok mindentől lehet, ha nem az volt a célod, hogy minél előbb lemerüljön. Mint már írták neked, process beragadása, aksi probléma, ROM probléma, és még az energia menedzsment figyelmen kívül hagyása is ide tartozik, pl auto fényerő és társai. -
-
zack
nagyúr
válasz
Avicularia #9142 üzenetére
One-on még nem próbáltam, de minden egyéb eszközömön hibátlan volt.
-
zack
nagyúr
válasz
Avicularia #9134 üzenetére
Megvettem, de mivel a fizetős ExDialer is megvan, mostanában azt használom. Jó a Rocket, csak macera beállítgatni, ezért inkább az ExDialer-t használom. Kicsit drágák a témák hozzá, de 3-4db bőven elég mindenre.
-
zack
nagyúr
válasz
Szakiii #9122 üzenetére
Én tudok alaplap nélkülit is ennél olcsóbban.
Azért hibátlan darabokat nem adják ennyiért.
De várható egyébként az árának a bezuhanása...Sok van belőle, és aki a másik előtt el akarja adni viszonylag hamar, annak árat kell csökkentenie.
Part Nero-ban már csak 139k bolti garival az I9505..A héten esett csak 4k-t az ára. -
zack
nagyúr
Ebben semmi titkos nem volt.
Leírhattad volna előbb is. Ahogy neked a boltokról, nekem a rendőrökről van meg a véleményem. Sok szitu volt velük az éjszakában, és szinte sosem vizsgáztak jól. Én magam kidobó lennék (nem, nem nagydarab tar fejű 120 kilós), és ennél fogva sokszor volt intézkedés, legtöbbször ellenünk, pedig aztán szinte egy oldalon állunk, mi is a renitens embereket próbáljuk kiszűrni a normálisak közül.
Szóval elhiheted, sok szitum lenne nekem is, ami igen kínos lenne a rendőrségre nézve.Neked a boltokról van...Ez egy ilyen körforgás.
-
zack
nagyúr
Nincs kedvenc vagy nem kedvenc, kár gúnyolódni. Őket ismerem, így nyugodt szívvel ajánlom őket. Mást nem ajánlhatok, mert nincs velük tapasztalatom.
Mindig jössz ezzel a bullshit köntörfalazással, hogy mondasz valamit, de mégse, mert nem teheted, mintha valami 007-es ügynök volnál. Most éppen a 6.ker szelleme...Ha mondasz valamit, írj róla, vagy ne mondj inkább semmit. Nem kell az ön tömjénezés, hogy te mennyire bennfentes vagy, mert ugye mindig erre utalgatsz, de amikor konkrétum van, rébuszokban beszélsz. Akkor ne állítsd be magad úgy, mintha te lennél a pápa, és nem is lesz visszás ha el mis-másolod a válaszokat. Így viszont mindig a saját válaszaidat magyarázod, mert mondasz valamit, majd meg is indokolod miért és mit nem mondhatsz.
Az adás-vételi és az ezzel kapcsolatos "0 perces használt" állapot valós, de csak bolti garis telefonoknál. Én még nem láttam gyártói 2 éves telefont, hogy így adtak volna el. Szerintem megint belemostál valamit, ami nem fedi a valóságot. Ahol meg esetleg fedi, onnan nem szabad vásárolni. -
zack
nagyúr
Megint saját szád íze szerint csűröd-csavarod a választ.
Vannak korrekt és nem korrekt boltok. Ez eddig is így volt. Aki nem korrekt bolttól vásáról az a bolti garit is beszopja, aki pedig korrekt boltból, annak semmi félnivalója a számla nélküli vételt illetően. 1-2 eset biztos van, amikor így is be lehet szopni, de azért túl sok ilyen nincs, mert tele lennének vele a fórumok.
Te folyamatosan a GSM boltokat szapulod, összemosva a korrekt de "ügyeskedőket", a nem korrekt simlis boltokkal. A kettő merőben más kaliber. Nem akartam konkrét példát hozni, de a Part Nero GSM az egyik bolt abból a párból, ahol még bolti garival is vennék telefont. Mert van ilyen is."jobb esetben mehet panaszra az ember a gsm üzletbe, ahol korábban vette a készüléket, bár sok értelme nincs, hiszen ha a vásárláskor megfelelt az olcsóbb ár..."
Ez külön említést érdemel. Itt miért is mosod össze a bolti árakat az áfás számlás árakkal?
Nem hivatkozhatnak az olcsóbb vételre, mert a bolti garis árhoz képest igenis drágább a magyar garis. Így jogosan kérheted, hogy vagy cseréljék ki olyanra, amivel tudod érvényesíteni a magyar garit, vagy adják vissza a pénzt.
Ha nem teszik, fel lehet jelenteni őket vásárlók megtévesztése, csalás, stb címen, mert ugye mind a kettő megáll, utóbbi esetben az üzletszerűen elkövetett minősített tényező is. Szerinted ezt melyik bolt vállalná be? Aki magyar garist ad, azért adja, mert tudod gariztatni Magyarországon. Ha nem így lenne, drágább lenne a leves mint a hús, és könnyen rámehet a bolt is, és a tulaj is, ha bírósági ügy lesz belőle. Mert ez nem polgári per... Ettől függetlenül sokat segít magán az, ha megbízható boltból vásárol, tehát abban egyetértünk, hogy a boltok 80% problémás illetve korrektségnek is híjján vannak probléma esetén. De a maradék 20%-t kár mocskolnod, és rossz hírüket keltened. -
zack
nagyúr
Már ne is haragudj, de egyik véleményezéseddel ütöd a másikat. 2 hete még azt írtad az S4 topikban, hogy szürke importos telókat árulnak a GSM boltok, gyártói garival, amit a Samu is elfogad akár premium gariban is, mivel van lepecsételt magyar nyelvű garanciajegy mellé. Most meg már "kérdésesnek" tartod...Össze-vissza beszélsz már ne is haragudj.
A telefonok zömét áfás számla nélkül veszik, ez pedig lényegében jogszabályban előírtak szerint nem lehet feltétele a javításnak, akár premium garanciát is idevéve. Előszeretettel közli ezt az ügyfélszolgálat azokkal, akik nem értenek hozzá, ezzel is elhajtva a vásárlókat, holott félre vannak vezetve. Amikor még S2-höz kértem premium szolgáltatást, mondták a telefonban számla, gari jegy legyen. Mondtam hogy számla az nincs, erre az ügyfélszolgálatos közölte, az akkor így nem lesz jó. Ezek után mondtam neki, felvállalja e hogy beperelem a Samsungot, mert a hatályos jogszabályban csak és kizárólag érvényes garancia levél szerepel, számla nem. Mi volt erre a válasza? Küldjük a futárt... Bravó. Korrektek. Ha pedig esetleg a Samu nem fogja elfogadni a későbbiekben, lehet reklamálni a GSM boltnál, hogy te gyártói magyar 2 éves garival többlet pénzt fizettél érte, amibe a premium szolgáltatás is beletartozik, szóval biztosítsanak egy ilyen telefont garanciában, mert te ezért fizettél. Kb ennyi.Szóval jelen állás szerint, amíg nem változik, de. Alapul lehet venni a GSM boltok által árusított magyar garis telefonokat, és ezek árait. Nem 1-2 helyen van annyiért, mindenhol 155 + 5-10k környéke a gyártói garis One, az S4 pedig 142 +5k környéke.
Az pedig hogy kinek mit és mennyiért kínáltak fel nem is tudom hogy jön ide. Meg aztán mondani sok mindent lehet. Nekem is kínáltak fel gyártói 2 év garis S4-et 20e ft-ért...Ilyeneket én is tudok írni. -
zack
nagyúr
válasz
ThorsHUN #8982 üzenetére
Egy dolgot elfelejtesz.
Itt annak számíthat a véleménye, akinek mindkettő volt, és még ez is csalóka, mert van akinek On-ja volt, és S4-en maradt, és bőven van olyan is, aki S4-ről jött, és marad One-on.
A véleményezések többsége azonban mind olyan júzerektől jön akik hallomásból ezt-azt "elkaptak", és azt szajkózzák, hogy ezt vagy azt vedd ezért meg azért, bőszen sorolják miért ne a másikat válaszd, holott csak az egyikkel van gyakorlati tapasztalatuk...
Én azt mondom neked, mint volt S4 tulaj, ha nem fontos a MicroSD bővíthetőség, ha elfogadod, hogy bizonyos körülmények között jobb képeket lő az S4, akkor nem nyúlhatsz mellé a One vételével. Ez a két szempont, ami ha szinte a legfontosabb, akkor válaszd az S4-et. Minden másban One. Aksiban nálam semmivel sem rosszabb a One, egyformán teljesítenek kb. Kijelző szebb, beszéd minősége az eddigi legjobb, gyorsabb, és optimalizáltabb a szoftver. Mi sem bizonyítja jobban, mint hogy Antutuban alig pár 100 ponttal erősebb a +200Mhz-en működő S4. A Support is döntő lehet, de igazából az elmúlt években egyik telefonomnak sem volt baja, tehát hiába volt az utsó 3 Samsung premium garis, nem kellett élnem vele. Persze ha gond van, a Samsung azért nyugisabb ügyintézés lehet, de nekem olyan gondjaim voltak az S4-el, amik miatt inkább lemondtam a premium gariról, mert más nagyobb prioritást élvezett. -
zack
nagyúr
Xposed Framework-öt használja valaki?
Feltettem az AHD 12-öt, de hiába installáltam fel a framework-öt, és a hozzá tartozó apk-t, nem reagál semmire. Hiába színezek, vagy rakom át circle módra az aksit, és indítom újra, nem csinál semmit.
-
zack
nagyúr
válasz
HUTCHDB #8945 üzenetére
Félreértettelek.
Na szóval. nem tudom működik e, de ha megnyitod jobb lent a 3 kis pöttyöt, akkor beállítások, majd lefelé görgetsz, egészen a "statisztika megtekintés ettől" menüpontig. Ott van "egyéni ref. ponttól"...Próbáld ki, szerintem ez pont erre van.
(#8946) dani3l
Play leírást nem olvastam, amikor feltettem, nem olvastam a bevezetőt. Azt hittem valahol írja a menüben, mert nálam sehol se látszik. De akkor így a normális.
(#8947) Land
Annyira nem bonyolult ám. Csak nem ártana átfutni a beállításokat, mielőtt kérdezel.
Beállítások-TrickDroid- Buttons-Vol wake up. -
zack
nagyúr
válasz
HUTCHDB #8940 üzenetére
Megnyitod, és alul a 2. fül, ahol a grafikon van. De lehet ez csak a fizetősben van, és én azért látom. itt mutatja grafikonon az aksi hőmérsékletet, merülési/töltési görbét, és felette írja, "akku előzmény" néven zárójelben mióta megy.
A ROM kérdésre visszatérve, én kifejezetten örülök hogy nem fossák a romokat, mint S2, Note2, S4 estében.
Legyen inkább stabil és használható minden ROM, mint hogy hetente, naponta egy új verzió.
Egyébként is, aki megtalálja azt, amit úgy dönt, be fog lakni, jó ideig úgysem fogja cserélni. Hiába lenne 20 új rom, én akkor is ezt használnám ami most van, akkor meg minek? Kint vannak a 4.2.2 főzelékek, viszonylag frissebb buildekkel, és ha nem frissül 1-1 ROM az nagyon nagy pozitívum, mert akkor nincs benne felhasználók által tapasztalt hiba. -
zack
nagyúr
Valaki csinált már átlátszó status bar-t?
Csak mert a Romomban van lehetőség, de csak a lockscreen lesz átlátszó, ahogy feloldom, már nem. -
-
zack
nagyúr
válasz
torrente777_ #8899 üzenetére
Helyes.
Akarod mondani 4.1.2-vel. -
zack
nagyúr
válasz
Avicularia #8892 üzenetére
Jól gondolod. A feszt, és a CPU órajeleket sem érdemes babrálni, ahogy ROM-ban levő kernelt sem célszerű lecserélni. Fel kell tenni, belakni, és így lesz a legkisebb a hibalehetőség.
-
zack
nagyúr
Ezt nem mondanám...
Gyári kamera app teljesen jó. [link]
A Pro Capture Panorama, Vignette, Camera Zoom FX mind trágya minőséget produkálnak. pedig utóbbi kettő S2, Note2, S4-el remekül teljesített. Gondolom ez az Ultra pixel Technológia miatt van, hogy eddig csak a gyár a jó.
-
zack
nagyúr
Használ valaki fényképezésre Camera FV5-öt gyári helyett? Milyen minőséget tud a gyárihoz képest?
-
zack
nagyúr
Igen. Gyári 4.1.2 alatt lett S-OFF, és onnantól TWRP-ből fel a ROM. Most már jó pár napja használgatom.
Ez egy olyan főzelék, ami (nálam) hiba nélküli. Semmi anomália. Csak azért jegyeztem meg, mert többször elhangzott, hogy nincs normális, és hibamentes főzött. Eddig ez az.
Szerintem kihúzom vele GE 4.3-ig. -
zack
nagyúr
válasz
Devil Smile #8860 üzenetére
Atyaég!
Ennek a javítását nem tudom melyik GSM bolt vállalja be, de az nem normális. Szerintem összerakhatatlan...A végén tuti kimaradna valami.
Még szétszedni sem egyszerű, pedig ez a könnyebbik fele. Csak aksi cserénk ne legyen. Mert az egész telefont le kell bontani hozzá.
-
zack
nagyúr
Valaki esetleg nem nézné meg nekem, hogy a GoSMS-ben előjön neki a menü ahol a beállítások vannak (nem az oldalsó sávra gondolok)?
Nálam nincsenek beállítások, és nem tudom hogy ez most ROM vagy a teló hibája. nagyon régóta GoSMS-t használok, megvettem a fél éves premium tagságot is, de most kuka lesz. Nagyon nem örülök.
Gyanítom, bizonyos alkalmazásoknál a gombkiosztás miatt nem lesz beállítások fül. -
zack
nagyúr
válasz
torrente777_ #8849 üzenetére
Ha van pár perced, feltolom. Remélem jó lesz.
Megelőztek.
-
zack
nagyúr
válasz
Szakiii #8689 üzenetére
Nem tudom a vita okát, és nem is fogom megérteni, miért nem lehet elfogadni hogy valaki ezt, valaki azt szereti. Vannak érvek ellen érvek mind a két tábor tarsolyában, miért azt használja, amit. Ezt el kell fogadni, nem pedig meggyőzni a a másik tábort, hogy mit használjon ,mert az ő szerintük jobb.
Xaels-nek az a fixa ideája hogy ha nem jók a képek az csak és kizárólag a főzött ROM miatt lehet.
Most te is kezded, ezt a "gányolásos" dolgot, meg zsigerből kijelented, hogy ez csak árt, és nem használ. Honnan veszed? Próbáltad? Szajkózzátok egymás után a hülyeséget, gyakorlati tapasztalatok nélkül.
Képzeld én főzöttet használok, és nincs lag, vaj sima, minden működik, 20-28 órát elketyeg egy töltéssel.
Nem mindenről a főzött ROM tehet, bár könnyű erre fogni azoknak akik ellene vannak.Nekem már csak azért jobban megéri főzöttet használni, hogy a hangerő gombra fel tudjam éleszten, mert a bekapcs gomb tényleg xar helyre került. A témázhatóság, a másik fontos szempont, és engedtessék már meg ha meg akarom tartani az S-OFF-ot akkor legyen százalékos aksi kijelzésem, mert elég gáz 2013-ban hogy egy gyári ROM ezt eddig nem tudta. A 4.2.2 is olyan "gány" módon rakja oda, hogy köszönöm szépen...Az úgy nekem nem kell. Van egy normálisan kinéző aksi ikon, és képesek voltak egy akkora %-os számot odarakni, ami az egész status bar kinézetét elcsúfítja.
Szóval az a meglátásom, mindenki azt használja ami a megfelelőbb neki, és egyik oldal se akarja meggyőzni a másikat az igazáról. Torrente hála isten átjött, örülök neki, mert ő össze fog dobni majd egy olyan romot, nekünk magyaroknak, hogy mind a 10 ujjunkat nyalogatni fogjuk utána. Témázhatóságban, színezésben, és egyéb egyedi megoldásokkal megspékelve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- CPU léghűtés kibeszélő
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nintendo Switch 2
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest