- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem csavarom, csak nem akarok olyat írni, ami jogilag esetlegsen megtámadható, nem írom gsm üzlet nevét, nem véletlenül írom, hogy volt olyan üzlet, nem pedig azt, hogy minden üzlet olyan..stb.
amit idéztél, ott példál az áfás kontra nem áfás - vagy más szempontból problémás - számla különbözetére gondoltam, amikor például papíron használtnak adnak el egy telefont, és ahhoz van gyári gari, viszi is bőszen a vásárló később a telefont a gyártói szervizbe ha meghibásodik, és akkor van probléma, ha nem javítható és cserélni sem tudják azonosra, ekkor kérik a számlát a kompenzáció végett, és jöhetnek a gondok...
ekkor nincs miért és kinek panaszkodni, a bolt mossa kezeit, hiszen a vevő által is aláírva a "használt" készülék vásárlása, nem is történt csalás - vagy egyéb bűncselekmény -, így kérdéses, hogy mennyire zárul sikeresen az ügy a telefon tulajdonosa szempontjából...
vannak korrektebb üzletek, de nagyítóval kell keresni azokat, bár értem én, hogy védeni akarod a kedvenc üzletedet...
a VI. kerületi üzletekkel kapcsolatban hosszú éveken át pláne érintett voltam, biztos örülnének neki, ha leírnám az okot is, amikor itt - vagy máshol - kérdezik, hogy miért nem javaslok egy boltot, bár részint nem is tehetném meg - ahol és amit igen, ott viszont hivatalos hatósági iratok készültek, tehát erős alapja van -, meg amúgy sem érdekem, csak annyit mondok, hogy igen vagy nem.
a következő hozzászólásodra itt már nem reagálok, használd egészséggel a one típusú telefonodat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Építő/felújító topik
- Interactive Brokers társalgó
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Egérpad topik
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco X7 512GB Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest