- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Krissz1983 #29677 üzenetére
Nem kérdés
Akár s5 ről is
-
Tiger.
nagyúr
válasz
s3nsitivity #29675 üzenetére
Miben más a 4.4.3 a 4.4.2 től?
Csak mikor egyszer a sense 6 frissítettem akkor össze omlott a rendszer. -
Tiger.
nagyúr
válasz
s3nsitivity #29673 üzenetére
De nekem nem gyári romom van honnan tudjam hogy ront e rajta vagy sem.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
s3nsitivity #29671 üzenetére
Van valami különbség?Vagy mire is jó pontosan?
-
Tiger.
nagyúr
Fenn van a playen htc szerviz csomag frissithetem?
-
Tiger.
nagyúr
A playen fenn van egy htc szerviz csomag, erre ra frissithetek?Fozzott rom van fenn.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
s3nsitivity #29563 üzenetére
Értem.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
s3nsitivity #29554 üzenetére
És mi a különbség?
-
Tiger.
nagyúr
Nem gyári rom eseteben is szabad frissíteni a htc sense inputot?
-
Tiger.
nagyúr
A playen fenn van a sense input, es felajanlja hogy frissitsem, a kerdes az engedjem e?Fozott rom van fenn.l
-
Tiger.
nagyúr
Fasza én meg a z2 vel szemztem.
-
Tiger.
nagyúr
sennheiser cx 500
-
Tiger.
nagyúr
válasz
s3nsitivity #28658 üzenetére
Akkor elég csak a logo2meüt bekapcsolni?
-
Tiger.
nagyúr
válasz
s3nsitivity #28654 üzenetére
Ki kapcsoltam mind mert nem kellenek,akkor ez volt a baj?
Ha teljesen új a rendszer akkor elfogadta. -
Tiger.
nagyúr
Ilyennel találkozott már valaki?
Sajnos a com android.systemui alkalmazás leállt.
Csak a kernelt akartam frissíteni elementalX 14.12 re. -
Tiger.
nagyúr
válasz
SeatLeon08 #28548 üzenetére
Sztem csinálja az most is csak nem szabad hogy a fülednél legyen mert akkor nem csinálja.De hangokban ott van vibrációs vissza jelzésként.
-
Tiger.
nagyúr
Ez pesten volt?
Mert én anno egy n8cal jártam így akkor még itt Ruzsán volt az üzlete a csotánynak,végeredmény az lett hogy feljelentettem a rendőrségen írtam a fogyasztó védelemnek, majd elmentünk a békéltető testületig is.Én azt csinálnám a helyedben keresnék egy ügyvédet aki majd felkeresi a boltot,előtte ki kell kérni egy hivatalos szakvéleményt amiben az állításodat bizonyítani tudod,a többi az ügyvéd dolga.
Azért kérdem hogy hol volt mert ez a csotány állítólag pestre ment fel mert itt be kellet zárnia az üzletét.Ha gondolod le írom részletesebben hogy mi volt pontosan 6 oldalt írtam a vásárlok könyvébe. -
Tiger.
nagyúr
válasz
jozso1989 #27566 üzenetére
A cikket nem annyira olvastam a hozzászolások a jók idézek.
Kb 2 hete szükségem volt egy kártyafüggetlen telefonra, mert 2x megyek külföldre, és a folyamatos mobilnet miatt, gondoltam veszek valami másmilyen telefont, pl ami nem iphone, mert az ugyebár van. Kezdtem egy LG G2-vel. Elsőre nem rossz,Ez az android, vagy mi a fasz, egész jól működik... Na gondoltam, meglepően jó. Aha... 3 nap után 0 perc telefonálás után behalt a kijelzője. service. Na Zsoltika barátom, hogy ne kelljen megvárnom míg az LG-t a szervíz kicseréli, vagy megjavítja, adott egy Samsung S4-et. Ez még működik, de egy kalap szar. Egy iphone-hoz képest minden tekintetben. Mivel használom mindkettőt, így van valós viszonyítási alapom, és nem egy "3 éve vettem egy i4s-t, és az szar-volt"-ra kell alapozni. Egyszó mint száz, van az iphone 5s, és van a többi hulladék.
Erre írtam én eztAzért a HTC ONE M7sztem sok mindenben kenterben veri,tény hogy az android rendszer egy kalap szar de a tudása a telefonnak nem hétköznapi.Nem mellesleg nem egy árban van,de ezen imádok zenét hallgatni és még sosem fagyott le nem akadozik gyors és stabil,még a rendszer ellenére is.Nekem sem 1 féle telefon fordult meg a kezeim közül de ami nekem fontos hogy szépen szóljon a saját hangszóróján, az meg van.Amúgy meg előfordul hogy az ember kifog egy selejt hibás modellt de ez bármelyik telefonra igaz.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
jozso1989 #27557 üzenetére
Valamelyik nap volt egy cikk felrakva a facera hogy az i5s a legjobb okos teló,az egyik ismim ezt írta hogy van az i5s és a többi hulladék ez azért durva volt,tekintve a nagy okos i5s telónál hogy még csak nem is jelzi mennyit dumáltál összesen,ami sztem elég gáz aha azt vesszük hogy egy nokia 3210 es tudta már ezt.Nem méri az öszkimenő hívást,max egyenként kell össze adnod.Ráadásul kicsi hosszúkás képe van ami elég fura mono fúj és ez a legokosabb hát persze hogy itt a cikk.
http://imagazin.hu/meg-mindig-az-iphone-legjobb-okostelefon/?fb_action_ids=719824781409626&fb_action_types=og.likes
Sőt itt az összesre érti.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Ununqatrium #27392 üzenetére
Én a rockplayer használom torrentről szedtem le amiben nem csak 5 sávos hanem annál nagyobb sávos eq is van.
-
Tiger.
nagyúr
Én ezt néztem ki mi erről a véleményetek?
http://m.ebay.com/itm/191145528030?nav=SEARCH -
Tiger.
nagyúr
Redpepper tok m7hez ismeri valaki?Vizalo.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
beloadjoker #26618 üzenetére
A tárcsázásnál ki van kapcsolva hogy ne vegye fel automatikusan a ha hívnak?
-
Tiger.
nagyúr
válasz
beloadjoker #26614 üzenetére
nálam ez fordítva van, ha zsebemben van akkor erősebben cseng és rezeg de erre van állítva.
-
-
Tiger.
nagyúr
van olyan alkalmazás ami jó és méri a kimenő hívásokat esetleg jelez ha túlzásba vinném?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged