-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
HUTCHDB #10030 üzenetére
Ha hosszan böksz valahova, akkor fixalja a fokuszt, tehat ha elmozditod a telefont, akkor sem fog ujra fokuszalni, hanem a korabban beallitott tavolsagra. Segitseg lehet, ha valami miatt nem tudsz valamire fokuszalni es talalsz egy hasonlo közelsegü targyat.
AE nem tudom mi. -
dani3l
őstag
válasz
capulet75 #9965 üzenetére
Attol az meg megapixel, akarhogy cifrazzak..
#9948 Gh0sT: Probald ezt, ha ugyis custom romozol. A topikjaban sokan dicserik, hogy nekik jo volt, nekem erdekes modon a legkisebben (ami meg nem a nema) is elnemul, nem halkabb lesz, de egyebkent sokkal finomabban lehet aszabalyozni vele.
Mas: Föltette mar valaki a 12.1-es ARHD frissitest? Latom visszakerült a volume wake, meg bekerült meg nehany hasznos dolog. Mostmar rendesen müködik?
-
dani3l
őstag
Az egyetleg funkcio, amit ertelmesnek tartok, meg el tudnek viselni a One-on, az az, hogy amig nezed a kijelzöt, nem kapcsol ki. Praktikus is, meg nem nagyon lehet elrontani, szoval viszonylag jo hatasfokkal müködik.
Többi szerintem parasztvakitas es max az elsö par alkalommal erdekes, amig kiprobalja az ember, aztan örökre elfelejti... -
dani3l
őstag
Hmm.. Többnyire en is böngeszek, meg whatsapp, mondjuk en neha szoktam blinkfeedet is nezegetni (ezt egyebkent nem is mutatja a gsam..), de nem hiszem, hogy az tul sokat enne.
Ami nem kell, azokat en is töröltem.Nekem egyebkent nincs problemam az üzemidövel, bö egy napot /szamomra/ komolyabb hasznalattal is ki szokott birni, visszafogottabbal meg 2-t is majdnem, de ennyi akkor sem szokott összejönni ilyen hasznalat mellett.. Meg elegge valtozo erdekes modon..
Kezd gyanus lenni, hogy nem is One-t hasznalsz, akksid sokaig birja, kepeid se szarok.. Biztos nem cserelted össze valamivel?
-
dani3l
őstag
válasz
Nightfall75 #9773 üzenetére
Köszi az infot!
Jo tudni, mert ugyan egyelöre nem tervezem visszazarni, de barmi lehet.. Remelem azert sikerült megoldaniuk a dolgot az uj hboottal is, bar csodalkoznek, ha nem sikerülne.
-
dani3l
őstag
válasz
#71028224 #9754 üzenetére
Custom romot egyebkent is csak root utan tudnal föltenni.
S-OFF, aztan root, aztan eldöntöd, hogy hagyod e a gyari romot, vagy fölteszel valami mast. Maga a root csak a boot meg a recovery particiok tartalmat modositja.Btw szerintem tök fölösleges csak egy akksikalibralasert rootolni, ha mas miatt nem kell..
S-OFF nem jar garivesztessel, mert visszaallithato, hivatalos htcdev-es bootloader unlockhoz jar csak gratisz garivesztes..
Viszont nem tudom, 4.2-t lehet-e mar s-offolni..Többiek: FW frissitesnel frissült a HBOOT is ugye, akkor most elmeletileg ha vissza akarnam zarni revoval, akkor nem tudnam? Vagy az fw-ben mas hboot verzio van, mint a 4.2-es frissitesben? Vagy esetleg lehet a 4.2-t is soffolni? Probalta valaki? Lusta vagyok utananezni..
-
dani3l
őstag
Tudom, de azt vagy kikapcsolom, vagy bekapcsolom. Ha kikapcsolom, akkor nem kapcsolgatja a wifit, ha bekapcsolom, akkor igen. Ennyi. Nem lehet testre szabni. Mert napközben, ha mondjuk elmegyek itthonrol, nem baj, ha kikapcsolja, mert ugyse kell, fölöslegesen keresgel a hatterben, de itthon viszont jobb lenne, ha nem kapcsolgatna, mert wifi kevesebbet eszik, mint a mobilnet..
Mondjuk nem regi program, remelhetöleg idövel majd okosodik..g0n21-nel a pont az akksis kerdesben, akinek 4 ora körüli kijelzöidövel kibir egy napot, az valoszinü nem egyszerre hasznalja (en sem pl), ezert birja, de ha egyhuzamban hasznalja annyit, akkor bizony nem bir sokkal többet, mert a kijelzö eszi messze a legtöbb energiat..
En most viszonylag keveset hasznaltam, igy jarok kb 40 oranal.
-
dani3l
őstag
válasz
balika333 #9681 üzenetére
En nem vettem eszre, hogy barmit segitett volna, sot.. Azt eszrevettem, hogy ejszakara kikapcsolja a wifit mert nem hasznalom, tehat az ejszakai 1-2 % merules helyett lett 6-8, mert a mobilnet tobbet zabal, meg rendszeresen kikapcsolta az idojaras szinkronizalast, ugyhogy nem mukodott a widgetem, mert csak a szoveg volt ott, hogy kikapcsolva.. Tehat nem csak szinkronizalni nem engedte, hanem ki is kapcsolta.. Szoval azt allithattam vissza allandora.
Igaz csak 2 napja hagyta abba a tanulast, adok neki par hetet, aztan majd meglatjuk, er-e valamit. -
dani3l
őstag
Na ezt latod nem tudtam.
ndavey: Nem zabal jobban a messenger app sem, söt..
Xaels: Többi apptol is függ, nekem is valamikor 2x % a face app, most pl 0,5%.. Pedig kb ugyan annyit van hasznalva mindig. Ha mas kevesebbet, vagy egyaltalan nincs hasznalva, de az igen, akkor persze, hogy többnek tünik. Kernel sem hasznal normal esetben, csak par %-ot.
-
dani3l
őstag
Szerintem nem az volt a lenyeg, hogy maga a 4G jobban eszi az akksit, hanem hogy a 4G lefedettseg rosszabb, mint a 3G, igy az esetleges gyengebb vetel miatt gyakrabban valtogatja a halozati modot es ez meriti jobban.
Aztan hogy ez mennyire van igy, azt nem tudom, de en ezt szürtem le belöle.Szerk.: Jo, de az volt az eredeti kerdes, hogy miert nincs ott a listaban, amire valaki fölvetette, hogy lehet azert, mert nincs olyan elöfizetese. Erre irtam en, hogy nekem sincs, megis ott van..
-
dani3l
őstag
válasz
Nightfall75 #9638 üzenetére
En pl ki tudom valasztani a listabol az LTE-t is, pedig nemhogy LTE-s elöfizum nincsen, de meg csak ilyen szolgaltatasa sincs a szolgaltatomnak..
-
-
dani3l
őstag
válasz
NandorHUN #9585 üzenetére
Miert ide küldi ez a szar, ha egyszer a privatra kattintok?
Ed Parker: Szerintem ezen kar vitatkozni, mivel mindenki maskepp hasznalja.. Mondjuk a 6 orat akkor is kevesnek erzem, nem tudom, ezt hogy hozod össze. Ennyi kijelzöidövel nekem kb olyan 16 ora körül szokott menni.
-
dani3l
őstag
válasz
Kokufuu1986 #9527 üzenetére
Szerintem a kernel topikjaban olvass utana, ott le szoktak irni. Idönkent az is le van, mi az ajanlott.
En pl nem piszkalom ezeket, minden az alapon van, nekem csak a tweakek miatt kellett a custom kernel, nem oc vagy ilyesmik miatt..
-
dani3l
őstag
válasz
markyy18 #9483 üzenetére
Jo kerdes, szerintem 2.24.401.1 az utolso, lehet csak eliras. De lehet mar van ujabb, bar 5-en lett frissitve, akkor meg ez volt az utolso..
Egyebkent itt van mike stock romja is, bar ez nem tiszta nekem, leiras szerint 4.2.2 de a letöltes oldalon mar 4.1.2 alatt szerepel. Persze lehet csak elfelejtette atirni..
-
dani3l
őstag
Ha romot is tettel föl, nem csak soffoltad, akkor nem is fog ota frissitest talalni. De ha nem akarsz fözött romot, akkor föl tudsz full gyarit is flashelni, söt, ha olyant teszel föl, utana visszateszed a gyari recoveryt, akkor kapni fogod a frissiteseket.. Bar sztem a root többet er, friss stock romokat is föl lehet mindig tenni.
-
dani3l
őstag
válasz
csacsi67 #9463 üzenetére
Vegigolvastam a kommenteket, de ez pont elkerülte a figyelmem.
Ettöl függetlenül ezt akkor is szervizelik, ami idö, meg nem vagyok benne biztos, hogy ha ezt szetkapja egy szervizes, annak kesöbb nem lesz nyoma, föleg ha valami "szarokbelenemazenyem" forma..De mindegy, ahogy adodaniel is irta, marhara elkanyarodtunk a tematol, szoval en be is fejezem az offolast.. (mara
)
dns86: Az enyem olyan halk, hogy nem is hallani.. Igaz ki van kapcsolva..
-
dani3l
őstag
válasz
Avicularia #9452 üzenetére
Lol.. A minap valaki epp azt kritizalta, hogy miaz, hogy a külföldi független htc-t nem gariztathatja itthon mert nincs papirja.. Lehet az apple 1 evet ad, de ha beszarik a telefonod mondjuk egy spanyol nyaralas alatt, akkor szepem bemesz az almas boltba, aztan kapod az ujat, le se szarjak a papirjaidat, meg nem ülnek rajta 2 honapot..
-
dani3l
őstag
Nem vettem sertesnek.
En is csak tenyeket közöltem es ahogy Te, en is pont azt irtam, hogy tularazott es böven van nala jobb ezert az arert, de ettöl meg nem rossz.
Mellesleg a Turbine nem Dre füles, csak "siman" Monster.
De egyebkent eszrevettem mar, hogy ezen a forumon mindenki elöszeretettel szolja le a Beeatseket meg Monstereket, ami valahol jogos is, föleg a hozzaertöbbektöl, de ez most kb olyan, mintha azt mondanam, hogy az AKG szar, mert az alsobb szegmensbe gyartott fülesei ugyanolyan szarok, mint minden mas gyartonak.
Anno olvasgattam teszteket, head-fin, meg egyket hasonlo oldalon sem irtak rosszakat a Turbinerol.
En kb 30k-nak megfelelö euroert vettem az enyemet, nem azt mondom, hogy olcso volt, de az en zenei izlesemhez teljesen jol passzol es szerintem jol is szol. Persze azert hozzateszem, hogy ha akkor, amikor vettem, tudtam volna a Shure-rol, akkor valoszinü most egy olyant hasznalnek..
Pont 1-2 honapja szart be mostohatesom monster fülese, bevittem a boltba ahol vettem, elküldtek "szervizelni" aztan közöltek, hogy nem javithato, visszafizetik az arat (nem tudtak ujat adni). Az mar engem nem erdekel, hogy ök hova küldik, mit csinalnak vele, en visszavittem oda, ahol vettem..Na de nem akarok offolni ugyhogy be is fejeztem, csak a velemenyem irtam le.
-
dani3l
őstag
Impressziv..
Jo lenne mar csinalnanak egy normalis 10"-os tabletet is, ha ilyen lenne mint a One, tuti vevo lennek ra... -
dani3l
őstag
válasz
adodaniel #9360 üzenetére
Abban en is, en sem vennek beatset, csak a monsterre tett kijelentesekre reagaltam, mivel egyreszt a dragabbaknak nincs gond a minosegevel (nem veletlen a 3 ev gari sem a turbinera), masreszt a hangjaval sem, turbinerol eleg sok forumon jo velemennyel vannak. Az pedig hulyeseg, hogy amerikaba kell kuldeni gariztatni..
Ettol fuggetlenul tenyleg tularazottak es lehet jobb alternativat talalni ennyiert (shure pl, ahogy irtad), de ez meg nem jelenti azt, hogy szarok..
Hozzateszem en sem vettem volna meg az enyemet rendes aron, de pont le volt akciozva es ugy nem volt olyan veszes, nem is bantam meg..De az eredeti temahoz visszaterve: altalaban ami gagyinak tunik, az gagyi is.. Szazaval vannak mindenhol ezek a "zacskosbiccek", szerintem tobb a hamis, mint az eredeti, ugyhogy ha valaki ilyenre vagyik, mindenkeppen megbizhato forrasbol erdemes megvenni, ha gyanusan olcso, akkor az tuti replika..
-
dani3l
őstag
válasz
Nightfall75 #9304 üzenetére
Azert is irtam az en peldamat, hogy eredetileg azt is nemet szolgaltatohoz szantak, aztan megis független volt, szoval az is lehet, hogy nem volt buheralva, csak siman onnan hoztak be.
Ezert szerintem ha rendes garit kapott hozza, akkor teljesen mindegy, honnan jött.Luser2000: Minek a morelocal? Nincs benne magyar nyelv alapbol?? Nekem ugy remlik, bar lehet rosszul emlekszem, hogy 2.3 ota benne van az androidban alapbol.. Nekem pl volt benne akkor is, amikor meg a gyari 4.1-es rom volt fönt.
-
dani3l
őstag
Ez meg önmagaban nem jelent semmit, barmikor vissza lehet allitani az unlockedet is lockedre, szoval ez nem mervado.
Ha kaptal hozza rendes garanciat, akkor tökmindegy. Ha meg esetleg a frissitesek miatt (vagy ponthogy a nemletük/kesesük miatt) zavar, akkor s-offold, aztan ird at mas regiokodura, vagy supercidre es kesz.Btw az enyem elvileg nemet O2-höz szant verzio volt valoszinü, mivel volt a dobozon egy beats-es matrica, amivel ha regisztraltam volna aprilis vegeig az o2-nel, akkor kapok egy bicc fülest es ez csak naluk volt, meg a cid is erre utalt.. Viszont független.
-
dani3l
őstag
válasz
markyy18 #9287 üzenetére
Jolertem, tehat az a furcsa, hogy orankent merül egy szazalekot? Ez normalis, ok, hogy nem fogyaszt annyit, de attol meg megy a telefon, ugyhogy fogasztas is van. Attol, hogy mobilnet ki van kapcsolva, attol meg a mobilhalozatra csatlakozik..
Vagy meddig kene igy elketyegnie, az idök vegezeteig? -
dani3l
őstag
Megelöztek..
Xaels: En a masikrol nem tudtam, vagyis eddig nem tünt föl, ugyhogy kösz a tippet!
En osztrakiaban vettem függetlenül, az en cidem 02___102 volt, ilyet se lattam meg..
De kenytelen voltam atirni mert fw frissitesnel ez nem volt a tamogatottak listajaban, ugyhogy inkabb biztosra mentem. -
dani3l
őstag
válasz
Dreamie #9274 üzenetére
Kikapcsoltam, utana is ment.. :/ Ha egyszer elinditom, csak akkor kapcsol ki, ha kitörlöm az adatokat a messengerböl az alkalmazasok kezelesenel..
Na most föltettem megegyszer es kikapcsoltam a sajat helyet, most ugy nez ki, rendben van.. Kivancsi vagyok ez kevesebbet eszik-e, mint a rendes app.
-
dani3l
őstag
Masnal is elöfordul az, hogyha egyszer megnyitja a fb messengert, utana folyamat megy a gps?
Letöröltem a fb appot, mert rohadt sokat zabalt, meg nem is sokat hasznaltam, mondom fölteszem helyette a messengert, de ugylatom ez is megy a levesbe.. -
dani3l
őstag
válasz
FragMaster #9252 üzenetére
Varhato volt szerintem, bar egy masfel giga azert elfert volna bele. Mondjuk a One-bol se tudom, hova lett az a fel giga, remelhetöleg ebböl nem csak fel giga fog "latszodni"..
Erdekes szemcses egyebkent a felülete a kepek alapjan, nem olyannak tünik, mint a nagyteso.
Mininek szerintem egy 4" idealisabb lett volna, dehat ök tudjak..adodaniel: Nekem pl ez hianyzik, multkor en is kerestem egy csomot, aztan rajöttem, hogy biztos kiszedtek a fözött rombol, csak tudnam miert..
Mostmar visszaalitanam az alapra, mert a kernelben lehetöseg van mas gombra allitani a menüt, aztan legalabb nem jönne ba folyton a google now, de nincs szerencsem.
Most, hogy nem kell, mar a volume wake up is müködik.. -
dani3l
őstag
Valoszinü nem kompatibilis a rommal. Nekem is ez volt, mikor a notif bar hatteret akartam atlatszoval tenni. Vagy allitsd vissza a mentest (system eleg), vagy flashelj föl egy masikat. Szerintem ezt erdemes megprobalni: "Prism Regular with 4x5 for 4.2.2".
zack: Azert S-OFF-ot es tarsait ne keverjük mar ide, nem mindenki akar mokolni a telefonjaval, amit en teljes mertekben megertek, ez mindenkinek a maga dolga.. Többiben egyetertek.
-
dani3l
őstag
-
dani3l
őstag
válasz
HUTCHDB #9095 üzenetére
Na majd kivancsisagbol kiprobalom par napig, bar mondom, nekem most se lassu es sehol egy akadas, de lehet, hogy lehet ezt meg fokozni..
Meg legalabb meglatom, mennyi különbseg van akkuidöben energiatakarekos moddal es anelkül.. Meregette mar valaki esetleg?Backuprol jut eszembe, azon is meglepödtem, hogy data wipe nelkül frissitettem az arhd romot es ennek ellenere sem volt semmi problema, nem szaggat semmi, mintha uj lenne. Egyedül a dropbox szart be frissites utan, nem indult el, kapasbol fc-zett, de letöröltem es ujra föltettem, azota jo..
-
dani3l
őstag
válasz
Szpisti #9076 üzenetére
Ez azert mar reg nem igaz, ott is eleg fragmentalt lett mar a termekpaletta, i4, i4s, i5, Touch 4, Touch 5, iPad 2, iPad 3, iPad 4.. Meg is latszik ott is a regebbi hardveren (nekem Touch 4 miota frissitettem 5.1.1-röl olyan szar, hogy inkabb le se irom..).
A csucs hardverrel (pl One ugye) meg itt sincs gond altalaban, föleg nem ennyire sulyosan, ugyhogy ott valami mas gond lesz..Ed Parker: Nekem bö 1, vagy masfel napot intenzivebb hasznalattal is ki szokott birni, kevesbe intenzivvel 2-t is. Tegnap kesö du huztam le a töltöröl, este meg eleg sokat whatsappoztam, meg ma reggel/delelött is eleg sokat neteztem es igy vagyok 30%-on. (Ez majd meg javul par töltessel..)
-
dani3l
őstag
De igy következö ujrainditasnal megint futni fog. De mindegy, egyelöre lelöttem, aztan majd ha zavar akkor letörlöm, ugyse kell mindig, csak kivancsisagbol akartam megnezni.
Jelenleg 2 ora 12 perc kijelzöidönel vagyok es 39% van meg hatra, kicsit kevesnek tünik, föleg a korabban linkelt 4+ oras ertekekhez kepest. Mondjuk most kell neki par töltesi ciklus megint mire beall, majd meglatjuk..
-
dani3l
őstag
Aki hasznalja a GSAM-ot: Be lehet ezt zarni valahogy, vagy fut, ha akarom, ha nem?
-
dani3l
őstag
válasz
ThorsHUN #8987 üzenetére
Szoftveres support szempontjabol szerintem, ha nem idegenkedsz a romolastol, akkor nem annyira relevans a kulonbseg, valoszinu a One-nak is lesz minimum olyan xda-s supportja, mint anno a Desirenek volt, ugyhogy hacsak tonkre nem megy, joval hosszabb lesz az eletciklusa, mint amit a gyarto szan neki. Jo, igaz nem gyari, dehat sokaknal (nalam) ez nem is szempont.
A masik a kijelzo, ami eleg szubjektiv, mar nem meret, hanem technologia szempontjabol.laleh: En is igy vagyok, lehet jo a hardver, de akkor is replika. Lattam tobbmillios ora replikakat is 50-100k-ert, de az is milyen mar. Akkor mar inkabb veszek abban az arkategoriaban markasat es nem tornacsukaban villogok a Breitling oraval..
-
dani3l
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #8962 üzenetére
"Kinézetben semmiben sem tér el, teljesítményét tekintve vannak árnyalatnyi különbségek, de a legnagyobb különbség, hogy itt nem kell megfizetni a márkát, viszont ugyanúgy jár a garancia."
Mindenesetre egyre jobb hardvereket tesznek ezekbe a klonokba is, megneznek egyet kivancsisagbol, ha tenyleg jo minösegü, ennyit meg meg is erhet(ne valakinek..).
Meg aztan a kamera lehet meg jobb is, mint az eredetiben.. -
dani3l
őstag
Epp ma irtam, hogy egy laza 2 perces idöintervallumban sikerült 10 kimenö hivast inditanom 6 különbözö szamra..
De a gombok azert nem nyomodnak olyan könnyen, "sweep" mozdulatot meg azert eleg körülmenyes combbal kivitelezni, de majd meglatjuk, semmi sem lehetetlen, lattam mar furabb dolgokat is. -
dani3l
őstag
Vicces ez a volume wake up is, ugye delutan megbeszeltük, hogy ARHD rombol kivettek es mar nem tudja, mert nem müködött rendesen. Nem is müködött, amig föl nem tettem a team7 kernelt, minek köze nincs hozza, de most meg erdekes megy..
Most aztan ebred mindenre, power, volume, sweep..
#8950 Xaels: +1. Pontosan ugyan ez volt a velemenyem, mikor elöször elökerültek ezek a foliak a topikban, hatulja egesz jol nez ki (föleg a fekete a feketen, meg az ezüst az ezüstön), de az eleje az valami cefet, föleg amelyikböl meg a kijelzöre is jut..
Dehat izles kerdese na, lehet majd idövel, ha mar nem fogom annyire felteni a telefont es leveszem a tokot (desirenel ez masfel ev utan törtent, de utana se lett semmi baja szerencsere), akkor földobok egy ezüstöt hatra, de az meg odebb lesz.. -
dani3l
őstag
Ezek szerint lehet megis föltettem az xposed frameworköt elözöleg, bar nagyon nem emlekszem ilyesmire. Dehat regen volt na..
Mindenesetre most csak ezert nem fogom föltenni..
Viszont az kicsit furcsa, hogy most marha sokaig kell nyomni a power gombot, hogy egyaltalan bejöjjön a menü. Na nem mintha annyit hasznalnam, hogy zavarjon, de ez egyböl föltünt.Meg az is, hogy a teamseven kernelben meg mindig nincs sweep2sleep, csak sweep2wake..
Igaz legalabb a wake jol müködik, jobb, mint a logos megoldas eddig. -
dani3l
őstag
Most frissitettem ARHD 12-re es eltünt az advanced power menü (ahol ujra lehet inditani recoverybe, bootloaderbe, stb).. Az eddig nem alap volt? Nem emlekszem, hogy korabban valamivel külön föltettem volna. Ha megis, akkor mivel?
-
dani3l
őstag
Pont ezert maradok en is az ARHD-nel, van egy-ket dolog a ViperOne-ban, ami tetszene, de annyi mindent belepakoltak, ami nekem fölösleges, hogy nem biztos, hogy megerne lecserelni, anelkül a nehany tweak nelkül is tökeletesen elvagyok, azt a par tenyleg lenyeges dolgot meg ugyis a kernelcsere orvosolja (vagyis az sem teljesen..).
Mas: Ma sikerült röpke 2 perc leforgasa alatt 10 db kimenö hivast inditani a zsebemböl, hala a logo2wake funkcionak..
Meg elötte irtam egy szep hosszu üzenetet facebookon is ugyan ezzel a modszerrel.. -
dani3l
őstag
válasz
Kokufuu1986 #8843 üzenetére
Köszi Neked is!
Rootexplorerrer megtalaltam, igy mar at tudom masolni olyan helyre, ahonnan elerem gepröl is. Eddig nem nagyon foglalkoztam vele, de mostmar tenyleg neki akarok allni firmwaret, romot, meg kernelt is frissiteni, aztan mondom azert legyen meg mashol is a mentes, ne csak a telon, hatha lesz valami gebasz..En pl ezeket a mappakat is üresnek lattam, de akkor mint kiderült, nem üresek, csak root jog kell hozzajuk..
-
dani3l
őstag
Kerdes: Aki esetleg CWM recoveryt hasznal, megtalalja gepen a telefonon a nand backupot? En mar atfesültem parszor, de egyszerüen nincs sehol. Plusz az elsö arhd romtelepitö sincs, amit föltettem, recoveryben ottvan, de sehol mashol nem latom.. Igy most az is elvesz egy gigat a tarhelyemböl, meg a nand backupot se tudom lementeni gepre, ha esetleg szükseg lenne ra..
#8836 asddsa: Hasznald mar a szerkesztes gombot legyszives..
Es attol, hogy a kesöbbi modellekbe nem HDR miki kerül (az ujrol pedig egyelöre nem tudni, milyen lesz, lehet akar jobb is, mivel egyelöre meg nincsen..), attol a masodik mikrofon meg nem fog eltünni a telefonrol..
-
dani3l
őstag
válasz
Avicularia #8816 üzenetére
Valoszinü mindenkinek.. Ez a beepitett erösitö miatt van elvileg, akkor kapcsol ki, amikor hallod a pattanast. Egyebkent en csak akkor hallom, ha egeszz közelröl direkt azt figyelem, amugy meg sose tünt föl..
-
dani3l
őstag
válasz
FuRiONight #8763 üzenetére
Esetleg nezd meg a Ghost Armort.
Ha mar igy temanal vagyunk, Zagg HD foliam kb egy honap utan karcosabb, mint a Desiren a sima Original 2,5 ev utan..
Pedig erre sem vigyazok kevesbe..
Rendeltem ugyanakkor egy masikat i4-re is, azon kb 2 het utan lett egy akkora baszom karc, azota se jöttünk ra mitöl, szoval nagyon ugy nez ki, ez a HD folia mar nem annyira minösegi, mint a regebbi, hiaba esztetikusabb meg jobb a tapintasa.. -
dani3l
őstag
Miert, ha valaki azt mondja, hogy kapott, az mit valtoztat azon, hogy Te esetleg meg mindig nem kaptal?
CID alapjan keress ra, elkezdtek-e mar kitolni abban a regioban, ahova szantak..Land: En a szürket, mert nekem az van.
Szerintem szebb, elegansabb, hogy nem annyira "egybefekete" az egesz. Serülni mindegyik tud, ha kevesbe vigyazol ra, talan a feketen feltünöbbek a melyebb serülesek, mert az alol is a szürke fem fog kikandikalni.
Ha ram hallgatsz, azt veszed, amelyik tetszik. -
dani3l
őstag
válasz
markyy18 #8700 üzenetére
Attol, hogy soffolod meg rootolod, attol a rom meg a kernel lehet full gyari.. Semmi hatranya nincs a rootnak, elönye ellenben mar annal inkabb. Persze ha valaki nagyon balf.sz, az mondjuk el tudja cseszni az soffolt telojat, de valoszinü az ilyen el sem jut addig az allapotig, meg olyan tenyleg kritikus dolgot nem nagyon tud csinalni vele akkor sem, amit nem lehetne javitani (ahhoz mar tenyleg überbalfasznak kell lenni..
).
HUTCHDB: SLCD-2-t ne nagyon, mert nem az van benne..
Szakiii: +1. Altalaban en is azzal kezdek, hogy minden szart kipucolok a rombol, ami nem bele valo vagy nincs ra szüksegem, az is sokat tud segiteni.
-
dani3l
őstag
válasz
Szakiii #8689 üzenetére
Akinek tökeletes igy, annak jo, akinek meg nem, az meg cserel. Ha nem tudod, miert, akkor valoszinü neked nem hianyzik semmi..
Nekem pl rohadtul hianyzik, hogy be tudjam kapcsolni massal is a kijelzöt a power gombon kivül, mert desirenel megszoktam a trackpadot. Ezt pedig gyarilag nem lehet, csak custom kernellel. Aztan a button light notification is eleg hasznos, mert ez a besüllyesztett led olyan marha praktikus, hogy kisebb szögböl nem is latszik. Meg majd ha lesz türelmem kiserletezgetek az alulfeszelessel is, mert miert ne fogyasszon kevesebbet a telefon, ha egyszer megoldhato.. Aztan nalam nagyjabol itt ki is fujt a kernelcsere oka.
Romoknal meg van millio aprosag, ami nem tetszik/hianyzik a gyariban/bol, ugyhogy azert.. -
dani3l
őstag
De kezi keresesnel akkor is latnia kellene mindent, es ugyan ugy ra tudnek csatlakozni "roamingban" orszagon belül is mas halozatra, de egyaltalan nem latott semmit.
#8678 Xaels: ..
Egyebkent meg mint irtam, nem csak a HDR lett szar, csak az lett szellemkepes, de mindegy, kamera nem erdekel különösebben..
Mindenesetre a HDR-nek azert utananezek mostmar kivancsisagbol.
Amugy direkt probalgattam a kamerat, mert eddig nem nagyon volt ra alkalmam, igy sokszor csinaltam igy is ugy is kepet, dehat tajkepek is egeszen addig neznek ki jol, amig kicsiben vannak. -
dani3l
őstag
Na, hetvegen sikerült duplan csalodnom a telefonban..
Az egy dolog, hogy egy normalis kepet nem tudtam vele löni (na jo, de, egy makro jo lett..), mert a nagyresze mosott/homalyos/szellemkepes, akarmilyen lett (amennyire emlekszem, talan a HDR-esek lettek a szellemkepesek), de azert az mar übergaz, hogy az alpokban 4 telefonbol az enyem volt az egyetlen, ami egy csoffadt halozatot nem talalt, annak ellenere, hogy az enyem volt az egyetlen, amiben osztrak kartya volt.. Masik 3 telefon magyar kartyaval roamingban meg full tererön volt. Azert ez milyen mar..
Ha jol lattam van ujabb radio mar, ugyhogy majd frissitem, de ez rendesen fölcseszte az agyamat..Mas: Lattam sokan panaszkodtak a ViperOne + ElementalX kombora, hogy nem müködik jol.. Kerdes: Miert nem probaljatok a Bulletproof kernelt? Mert fogadok, hogy oc-t/uv-t senki nem allitgat..
-
dani3l
őstag
válasz
Szpisti #8133 üzenetére
Mi mindent? Egyebkent a Titanium Backup a legjobb valasztas talan erre, bar ha mas romrol költözöl, akkor nem szoktak ajanlani a visszaallitast, mert valamikor bekavar. Mondjuk meg lehet probalni, legfeljebb ujrateszed a romot, ha összekutyul valamit..
De ha regebbi ARHD-rol frissitesz ujabbra, akkor ne csinalj wipe-ot es elvileg megmarad mindened (azert mentest csinalj).
-
dani3l
őstag
Ez mindenhol igy van - külföldön is, sajnos.. Ki van ez szamolva, hogy ne az ügyfel, hanem a szolgaltato jarjon jol mindig. Nalunk (orange) ugy van, hogy ha mar elöfizetö vagy, akkor evente lepsz egy bonusz-szintet, es mondjuk a 8-as szinten mar egesz jo aron megkapod a dragabb telefonokat is, persze termeszetesen elöfizeteshosszabbitassal.. Szoval vagy kötsz ketevente uj elöfizut es megkapod olcsobban a telfont uj elöfizetökent, vagy varsz 8 evet, hogy olcsobban kaphass egyet..
En is mostmar vagy 9 eve T-s vagyok, igaz feltöltökartyas es par eve mar nem sokat hasznalom, de nehany eve kaptam sms-t, hogy gratulalunk, aranykartyas lett, aztan mikor megkerdeztem, hogy ez miert is jo nekem, kiderült, hogy kb semmiert, szoval ennyit erröl, jol megtiszteltek..
Mi a gond a parancssoros temaval, hol akadsz el?
-
dani3l
őstag
Szereny velemenyem szerint eleg elbaszott megoldas az összes kijelzö aljaba eszkabalt "kapacitiv gomb", ami levesz a kijelzöböl. Plane ha hol ott van, hol nincs ott.. A sima kapacitiv gombokkal sem nagyon tudok megbekelni, de az biztos, hogy olyan telefont nem vennek, amin meg azok sincsenek..
Egy menügombot meg nem tart semeddig beleirni az alkalmazasba. -
dani3l
őstag
válasz
NandorHUN #8030 üzenetére
Ha a Gmailröl van szo: Gmail megnyit, menü, beallitasok, kivalasztod a fiokot, amelyikhez be akarod allitani a hangot, "hang es rezges beerkezö üzenetekhez" es ott lesz. (Egyebkent erröl fogalmam sem volt egeszen addig, amig most meg nem neztem..)
Aki ElementalX/Bulletproof kernelt hasznal, meg tudja mondani, ott is megvan az 5 perc timeout az ertesitö lednek? Tehat 5 perc utan azoknal sem villog?
Illetve lehet esetleg rom-függö? Szerintem ez kernel, de mondjuk nem ARHD romoknal mi a helyzet? Akar ezekkel a kernelekkel, akar alappal. -
-
dani3l
őstag
válasz
NandorHUN #7981 üzenetére
Bar mar jo regen hasznaltam, de akkor volt PowerAMP-ban egy szep kis "volume knob" amivel tudtad tekergetni a kijelzön is.
Btw engem marhara nem zavar, mivel tovabbra is iPodon hallgatok zenet..Xaels: Tudom, de azert talan megiscsak szivosabb, mint egy sima mezei üveg.. Aztan az is lehet, hogy abbol van..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Classic / Xbox 360
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- VR topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Villanyszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest