Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
markyy18
aktív tag
Persze tudom h lehet gyári de custom kernelek sokat hozzátesznek a telefonhoz.

Nem is rontottam el annyira nem vagyok balfék.
De megfogadtam ha egyszer úgy beakad hogy fél percig hiába nyomsz bármit nem reagál akkor visszatérek gyárira és így is lett. Ezzel nem mondom azt h egy custom rom nem lehet jó mert én is szerettem csak így biztonságosabbnak gondolom.
Persze vissza lehet S-ON-olni nekem is simán ment de egy USB hiba vagy bármi miatt ha nem sikerül akkor az gáz, nem azért vettem 200k-ért h bukjam a garit egy hiba miatt főleg úgy h a gyárival sincs semmi gond csak azt nem lehet annyira testre szabni meg nincsenek benne plusz funkciók amik nekem tetszettek.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 1TB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3939, 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De megfogadtam ha egyszer úgy beakad hogy fél percig hiába nyomsz bármit nem reagál akkor visszatérek gyárira és így is lett. Ezzel nem mondom azt h egy custom rom nem lehet jó mert én is szerettem csak így biztonságosabbnak gondolom.