- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
Frissítették a Galéria appot! Megkaptuk az M9-es képszerkesztést és effekteket, pl. a havazást!
-
no more
veterán
válasz
Bdanyy #35335 üzenetére
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de használsz vírusirtót, task killert, cleanert, ilyesmit? RAM optimalizáló, meg mik szoktak még lenni... Ezek tehetik nagyon csúnyán instabillá a rendszert (mert nem jók semmire). Megpróbálhatsz egy FR-t még, és 1-2 napig gyárilag használni a telefont, hogy úgy is olyan-e. Persze, majd, ha visszajött a szervizből.
-
no more
veterán
válasz
madgie #35333 üzenetére
Nekem 4.4.3 előtt a nap felénél már enni kért, aztán jött a frissítés és azóta kibírja estig.
Csak ez az istenverte app drawer megakadás zavar. Ezen kívül, hála istennek az égadta egy világon semmi bajom a telefonnal.
Persze, örülnék neki, ha elmenne egy hetet, de hááát... Ilyen nem lesz egy darabig okostelefon fronton.
-
no more
veterán
Én ezért szeretem a SwiftKey-t. Ott, ha azt gépelem, hogy esgtegh (most mondtam valamit), akkor is ki fogja találni, hogy mire gondolok.
Szinte gyorsabban írok telefonon, mint PC-n, bár ez az miatt is van, amit írtál. Vagy 3 éve használom és már jobban ismer, mint én magam. Néha nagyon meg tud lepni még most is, amikor személyenként ajánl fel üdvözlést, meg ilyenek. Viszont egyben para is, hogy egy 40MB-os "gép" mennyire ki tud ismerni... #skynet
-
no more
veterán
válasz
Nazara #35175 üzenetére
(#35176) madgie:
(#35177) Pr3ciSioN:
(#35178) i400:
Köszönöm nektek a választ! Úgy tűnik, ki kell próbálnom újra a gyárit. Még akkor használtam, amikor megvettem a telefont. Amúgy Swiftkey-t használok, Lollipoppal egész jó, gyors lett, de mintha a gyári picit reszponzívabb, simább lenne. Csak nem tudom, meg fogom-e szokni, hogy nem olvassa a gondolataim, mint a SwiftKey. Próbáltam sokféle billentyűzetet, mindig visszatértem rá.
-
no more
veterán
Ki, milyen billentyűzetet használ?
(#35169) Dot: A kék One-ról nem kopik a Beats felirat?
-
-
no more
veterán
-
no more
veterán
Valakinek, aki témázgatta már a telefonját a HTC Themes oldalon, sikerült már fekete témánál megváltoztatni a kiemelést nem rózsaszínre? Annyira jól néz ki az egész telefon fekete témánál! Régi Sense5 feeling. Jobban illik a telefonhoz, mint ezek a zöld, meg ilyen idióta színek... Csak, ez a mocsok rózsaszín belekavar.
-
no more
veterán
Ha full fekete témát csinálok, a kijelölés és maga a téma alapja miért rózsaszín lesz (a drawer gombot, ha megnyomom rózsaszín)? -_- Könyörgöm...
-
no more
veterán
Végre frissítették az időjárás appot is! Már az is olyan színű, amilyenre mi állítjuk a témát!
-
no more
veterán
válasz
vakqaag #35034 üzenetére
Próbáld ki Poweramp-pel... Én is úgy hallgatok zenét rajta, félelmetesen jó a hangzása. Poweramp-ben fel tudod húzni a basszust.
Ennél szebben szóló telefon egyéb márkában nincs! Alapból nem tudsz eq-t állítani.
Amikor én voltam ezt megvenni a T-nél volt ezüst, meg fekete... Nézegettem egy darabig, áh, mondom az ezüst kell, csodálatosan szép! Azon jól látszanak a vonalak, minta, szépen fénylik, olyan, mint egy ékszer.
És jól megy a ruhákhoz is!
-
no more
veterán
válasz
Lexus sc #34994 üzenetére
Egyedül az ébresztő szórakozott, ahogy Nazara kolléga írta, de jött egy frissítés rá és azóta semmi baj. Nálunk memory leak sincs #fuckgoogle, nem lassul be, nem indulgat újra, nem fagy le (be is b*na egy HTC lefagyna). Lolli óta egyszer volt kikapcsolva a telefonom, amikor megkaptuk a Sense 7 témázást és lockscreen-t. Akkor kért egy restartot. Nyugodtan felrakhatod!
(#34995) Nazara: +1! Lolli telepítése után azonnal egy FR, hogy csak a friss új rendszered legyen és voilá (biztonsági mentésből szinte mindent visszállít a telefon)!
-
no more
veterán
A múltkori Blinkfeed frissítés óta megszűntek az újratöltések!
Egy témának mi köze a RAM-hoz? Vagy lehet, hogy a frissítés utáni újraindulás miatt lett ilyen a telefon? Szóval pár hét és megint elkezd mindent újratölteni?
-
no more
veterán
Baromira jól személyre lehet szabni a telefont a maker proval!
Nagyon kemény, kár, hogy pár dolog Sense 7-tel működik csak.
-
no more
veterán
Mit lehet csinálni ezzel az idegesítő app drawerbe lépésnél akadással?
Megnyomom az app drawer gombot és akad egyet... utána jó az animáció egy darabig, majd ismét beakad... 4.4.3 óta ilyen. Azt hittem Lolli eltünteti ezt.
-
no more
veterán
válasz
Nightfall75 #34925 üzenetére
Ezt nagyon jól eltalálta a HTC, gyakorlatilag mindenkinek egy full egyedi telefonja van most. Nem lehet majd látni 2 ugyanolyan HTC-t.
-
no more
veterán
Sense 6-on nem teljesen működnek jól a témák azért... Az appok színeit nem lehet megváltoztatni.
-
no more
veterán
válasz
Nightfall75 #34911 üzenetére
Jah, így már érthető, azt hittem nálam nem okés valami.
-
no more
veterán
Oh, istenem, drawerben a sötétkék szín annyira gyönyörű, meg Blinkfeed-en! *-*
-
no more
veterán
Az új widget nagyon-nagyon bejön!
Vajon mennyire fogja enni az akksit?
-
no more
veterán
válasz
enginev3.0 #34846 üzenetére
M7 és M8-at akartam, na!
-
no more
veterán
Igen, hálózatról, a saját töltőjével töltöm. Tesóméknál töltöttem tegnap Xperia töltővel. Az előbb, amikor megláttam, hogy 82% kihúztam a telefonból is, a hálózatról is, majd visszadugdostam, és most már 94%. Valami pillanatnyi baki lehetett, vagy nem tudom. Mondjuk a beragadt app ötleted magyarázatot adhat a tegnapi merülésre... általában, mire hazaérek melóból 4-fél5-re, 50% minimum szokott maradni. Tegnap alig volt 15%-on...
-
no more
veterán
Hazaértem kb. délre, felraktam 17%-on a telefont töltőre... mindjárt este 6 és 82%-ig töltődött. Wtf?!
-
no more
veterán
Másnak is feltűnt, hogy sokkal sűrűbben töltenek újra az appok, mint KitKat alatt? De ilyen tök érdekes, random időben egyszer csak újratölt ez, meg az.
-
no more
veterán
válasz
Ununqatrium #34717 üzenetére
Nekem Lolli óta nem volt kikapcsolva a telefonom... Semmi bajom sincs vele, csak az ébresztés volt, amit azóta javítottak. Egy FR-t tolj és utána semmi bajod sem lesz a telefonoddal!
-
no more
veterán
válasz
Mano66 #34696 üzenetére
Beállítások--->Biztonság---> Smart Lock
(#34690) ferob: El tudnád magyarázni, kérlek, hogy mit is csinál pontosan ez a Google Play Szolgáltatások? Ma ismét 1 órából 35 percet ébren tartotta a telefont... Tegnap 3 óra alatt merült 2%-ot (bár, nem használtam a telefont), ma alig 1 óra alatt 10%-ot... jó, messengereztem, meg zenét hallgattam, meg FB, de az 1 órából a Play Szolg. tartotta ébren a kicsikét. A Poweramp-nek lehet hozzá köze? Vagy Facebook-nak?
-
no more
veterán
válasz
CptAdamica #34673 üzenetére
mazochista
-
no more
veterán
Van még remény emberek egy új update-re!
-
no more
veterán
Próbálta valaki, vagy használja valaki a Sennheiser CX-300 II fülest? Jól szól?
Már másodjára romlik el a gyári, úgyhogy úgy döntöttem veszek egy normálisat.
-
no more
veterán
válasz
enginev3.0 #34620 üzenetére
Igen, elég durva...
Van, hogy egy app simán frissít egy percig, vagy tovább...
-
no more
veterán
Hű, ma mutatta spanom az S4 Lollit... Jézusom!!!!
Szépeket lagol, akadozik, az alkalmazás-váltó is akadozik, kemény!
-
no more
veterán
Ma reggel is ébresztett, ráadásul a saját mp3 zenémmel, úgyhogy az ébresztő ismét tökéletesen működik! Aki esetleg nem merte még használni, az nyugodtan...
-
no more
veterán
válasz
CptAdamica #34507 üzenetére
Nem lehet, hogy Internet Explorerre épül véletlen?
-
no more
veterán
Kipróbáltam az ébresztőt most frissítés után 3 különböző időpontra állítva, mindháromszor ébresztett!
-
no more
veterán
Úgy durván 1-1.5 hete eszi az akksit a Play Szolgáltatások app... Vicc, hogy szinte mindig az első 3 fogyasztóban van benne (első 2 a FB és Messenger). :/ Mit tudok csinálni ezzel??? Szerintem elég gáz, hogy mondjuk 12-15 órás üzemidőből legalább 3 órát ébren tartja a telefont...
-
no more
veterán
Nem rossz ez emberek! A kamera sem tűnik gáznak így elsőre. M9 - A telefon meg szerintem nagyon szép.
-
no more
veterán
Köszi a segítséget, a legutolsó mikrométert is érzékeli a kijelző szélén. Mondjuk hülye vagyok, mert a böngészőben a "LAB" opció is ezt használja ki. A kijelző legszélén érzékel, épp a napokban fedeztem fel ezt az opciót, baromi jó! Több helyet foglal a böngésző, mert eltűnik a felső sáv.
-
no more
veterán
Létezik valamiféle touchscreen szerviz menu HTC-ken? a 3224-eset írtam be, de ott a kijelző szélét alapból kiszínezi valamiért. Arra vagyok kíváncsi, hogy érzékel-e teljesen a kijelző szélén, mert pl. az S6-nál nem.
Itta videó.
-
no more
veterán
A Timely tökéletesen ébresztett, azt hiszem meghagyom ezt az appot. Erre a gyönyörű dallamra és képre ébredni, húúú!
Először talán az életemben jól keltem hétfőn!
(#34436) Badboys: A témát állítsd szürkére, akkor nem lesznek színesek az appok. A lassú bekapcsolást nem tapasztaltam, mondjuk én nem szoktam restartolgatni, szerintem ugyanolyan, mint volt (kivették a fastboot-ot), a 3. kérdésedre pedig nem a válaszom. Nekem olyan még nem volt, csak frissítés meg FR után és ennyi.
Amúgy, szerintem a sárga téma még egész tűrhető!
-
no more
veterán
A wifi hozzáféréseket automatikusan visszarakja a telefon a biztonsági mentésből, ha jól emlékszem. Szinte mindent visszaállít az appok beállításain kívül (ebben irigylem az Apple usereket). Még a hátterem is újra letöltötte a telefon valahogy és beállította, az e-mailt is, mindent...
Egy factory reset után konkrétan annyi a dolgod, hogy használod a telefont tovább.
-
no more
veterán
válasz
CptAdamica #34392 üzenetére
Az Android OFF-ban megtalálod, épp most írt előttem (sejtem, hogy ő volt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Microsoft Excel topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest