- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Nuada herceg #21204 üzenetére
én nem is érzek más változást
Nekem a gyorsaság ugyan olyan eddig is az volt, most is az
-
-
Kiskopika
senior tag
Es a fizetest probalta mar valaki? Milyen kartyakat eszik meg esetleg paypalt?
-
Kiskopika
senior tag
Zoe tud már vakuzni végre?
-
Kiskopika
senior tag
NFC vel való fizetés bekerült?
-
Kiskopika
senior tag
Es olyan program letezik e amivel magat a kijelzot tudom streamelni a tvre? ( ez erdekelne pc re is) Mert pc re csak celeszkozzel talaltam megoldast!
-
Kiskopika
senior tag
En a napokba azt vettem eszre hogy elkezdett melegedni a kezembe bongeszes kozbe. (Internet 3g)
Mar figyelem es 5 es 10 perc kozott fekuszik 30℃ korulre, aztan nagy ritkan meg tovabb. Eddig 40℃ volt a csucs!
A lenyeg hogy eddig ez nem tunt fel, mas hogy van ezzel? -
-
Kiskopika
senior tag
válasz
djapor96 #20510 üzenetére
Igaz, hogy kell allitani neha, de azert megcsinalja a kepet! Teny hogy lehiet nagyobb a felbontas, de mobilba ekkora erzekelo melle szerintem is felesleges a nagyobb! Egy egy elkapott pillanatra legyen alkalmas, a turazos, muveszi tajkepekhez meg kell a dslr! ( egy bitang obival) Ez van! Sose lesz minden az egyben tokeletes!
-
Kiskopika
senior tag
válasz
kemcso #20341 üzenetére
En mar az elejen is gyanitottam, hogy ez hardwer, de mar meggyozodeses vagyok! Azok az erzekelok amik lilulnak gyari hibasak!
Es ha a htc megengedhetne maganak ezeket mind visszakellett volna hivnia!
Es sajnos lehet mondani, hogy nem fenykepezel sotetbe, de kerem 150-180 ezerert ne kapjak mar hibas termeket!
Engem ez bosszant csak ezzel kapcsolatba, mert tovabbra is szerelmes vagyok! -
Kiskopika
senior tag
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Nuada herceg #20315 üzenetére
Az biza nem jo, nagy ritkan ufy kapom meg a beom, es nem kerdezi senki hogy megkaptam e
-
Kiskopika
senior tag
Ha kitorlom az apn kozul az mmst, akkor az vilagos hogy kuldeni nem tudok, de fogadni se?
-
Kiskopika
senior tag
Probaltam mar keresni mashol, de nem talatam.
Letezik olyan "ha elhagyom a telefonom program" ha aktivalom nem lehet kikapcsolni es tavolrol kovethetem?
Eddig csak olyat talaltam ami ha bedobja a lezaradat siman kikapcsolhato, ennek meg semmi ertelme igy. Ja es persze root nelkulire gondoltam! -
Kiskopika
senior tag
Ma megcsinaltam a frissitest 4.3 ha mar ugyis visszaallitottam tegnap hiaba!
Jelentem nem jott vissza a lilulas, hal istennek! -
Kiskopika
senior tag
válasz
enginev3.0 #20257 üzenetére
Hat az nagyon vicces lenne
-
Kiskopika
senior tag
Gyerekek ez vicc!
Ma egy pillrol a masikra elment a 3g, es azota se jott vissza! Csinaltam visszaallitast nem segitett. Apn beallitasok rendben!
Otlet? -
Kiskopika
senior tag
válasz
pixelmester. #19959 üzenetére
duolingo
Kiraly nyelvtanulo, bar magyarul egyszerubb lenne, de igy is kiraly!
Alkalmazas megosztas nagy otlet! + om!
-
Kiskopika
senior tag
Engem ez a hazvezerlos dolog erdekelne! Mint a telefon reszerol, es mint a plusz kiegeszitok hozza!
Lehet ez off tema -
Kiskopika
senior tag
-
Kiskopika
senior tag
válasz
hurrikan #19915 üzenetére
Sajnos en elso perctol ezt gondoltam, es sajnos itt csalodok a Htc-be.
Mert szerintem ezt ok is tudjak, de igy hogy szoftverre kenik elkerulnek egy tomeges gariztatast vagy visszahivast.
Es mivel az erzekelo melegedesere lilul a kep, tuneti kezeles az alacsony iso, ahol koztudottan kevesbe melegszik az erzekelo.Az en velemenyem, hogy nem a melegedes nyirja ki az erzekelot, hanem eleve szar es ettol melegszik tul a kamera.
Bar hangsulyozom nem vagyok szakerto! -
Kiskopika
senior tag
válasz
Nuada herceg #19858 üzenetére
Itt azt mondjak szoftveres, de nekem alaplap es kamera csere eltuntette a lilulast!
Szoval en hardware parti vagyok
Bár ennél nekem 100 szor lilább volt
-
Kiskopika
senior tag
Lenne egy kerdesem, en nem frissitettem legutobb 4.3 maradtam 4.2 on!
Ha most ( mert mar januart irunk) kijon a 4.4 erhet valami hatrany a frissules soran szerintetek? Ugye kihagytam egy lepcsot! -
Kiskopika
senior tag
válasz
pixelmester. #19688 üzenetére
En nyomogatom, ha azt akarom hogy tovabb birja!
De nem latok kulonbseget, ha van is szerintem csak placebo! (Ez csak a magan velemenyem, nem hivatalos) -
Kiskopika
senior tag
válasz
migabi24 #19443 üzenetére
Én már nem tudom mit gondoljak, de nekem is ilyen volt a kamera, igaz már 4.2 vel is. Én gariztattam, minek után alaplapot és kamerát is cseréltek normális képet készít mindig. Igaz én azóta nem is merem frissíteni, inkább használom így, nem kockáztatok.
Persze lehet nincs összefüggés és csak szoftver de én nem hiszem
-
Kiskopika
senior tag
válasz
enginev3.0 #19198 üzenetére
először ,én is ezt mondtam , de ujja bökve is egész jó , nekem
-
Kiskopika
senior tag
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.visionobjects.stylusmobile.v3_2_store
Myscript Stylus beta
Nem tudom volt e mar, de szerintem hosszabb irasnal jobb mint a bill.
Nekem stinte sose hibazik, bar azert kell szokni
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Krisz0630 #18670 üzenetére
Ismeros a tortenet, de abban az esetben ha most sem jarnal sikerrel a szervizzel ajanlom figyelmedbe a fogyasztovedelmet! Ha masra nem egy fenyegetozesre!
Elviekben a sikertelen javitasnal, ami 3szor mar megallja a helyet a bolt koteles cserelni a keszuleket! Ha jol felepited a dumad es meggyozod oket elkerulheted a birosagot! Drukkolok, hogy azert jo legyen a szerviz
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Nuada herceg #18449 üzenetére
Mi ez a katonasag off? Ujra bevezetik?
-
Kiskopika
senior tag
Ez tortent a csalad ip5 el. Nem esett meg semmi extra
https://www.dropbox.com/sh/lb3imcx3pf3w823/nLPOLdTHdy
-
-
-
Kiskopika
senior tag
Mind a kettő auto iso HTC 800 ra lőtte be IP5 400 ra! Ugyan az a szög, ONE többet lát.
És mondjon akárki akármit engem meg vett a ONE. (vaku nélkül mindkettő) -
Kiskopika
senior tag
Nekem 3szor kellett visszaküldeni, és a 2 kivételével mindig cseréltek valamit, de nem értem miért, mert a kamerát nem tudták megcsinálni.
vicc a szerviz komolyan.
Más: Ha a nem nokiás mikrofonom van, nah akkor mi van tudja valaki? Olyanra cserélték ami fel ér azzal, vagy ha tömegbe akarok videozni már szar lesz a hang?
-
Kiskopika
senior tag
-
Kiskopika
senior tag
Zoe vajon mert nem hasznalja a vakut? Nem lehet ravenni valahogy?
-
Kiskopika
senior tag
Amennyire lehet lehúzták a kameránkat...
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Spark_777 #18026 üzenetére
Nekem a tarcsazo szinte 0! De en se vagyok teljesesen elegedett az aksival, szinte csak wifi es internet vagy beallitas potyoges es automata fennyel 5 percenkent 1%ot bukok az aksibol! Es direkt nem frissulok 4.3 ra! Ha nem nyulok hozza csak hagyom wifin egy ejszaka olyan 8%!
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Black Mesa #17894 üzenetére
En is vegig jargam a szervizturat! Cseheknel volt ket honapig, 3szor kuldtem vissza mire jo lett! De kozbe kiokositottam magam, mindenkinek ajanlom fjgyelmebe a fogyvedelem oldalan a tajekoztatast! Ha a szerviz nem cserel a bolt ahol vetted koteles, ha kibujik ez alol, birosag, de a vegen te leszel a nyertes hisz feketen feheren le van irva mi a teendo hibas keszulek eseten. De reszletek az oldalon, bocsi most nem tudok linkelni
-
Kiskopika
senior tag
Most bukkantam ra, hogy az elozo telom szinkronozalt a picasaval ( nem os tudtam hogy van ilyen) most meg a oneba is leszinkronizalt nagyon sok regi kepet! Tudom hogy el lehet rejteni a picasa mappat a galeriaba, de ezeknek a kepeknek, meg veletlwn sem szabad felbukkanni, hogy lehet ezt torolni? Az ujjabb szinkronizalast mar kikapcsoltam, de a kepek nem tunnek el
-
Kiskopika
senior tag
Nektek az elolapi kamera autofukuszal? Mert nekem csak arcra all, ha raall!
-
Kiskopika
senior tag
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Gulyopapa #17564 üzenetére
Nos, megkaptam a telefonon, harmadszor. Mint tudjátok lilult a kamerám képe, és gyenge fényben fehér négyzetrácsot kapott grátiszba.
Most alaplapot, és kamerát cseréltek. És lám minden hibátlan, működik a kamera, nincs egy lila árnyalat se, semmi. Igaz a ragasztót nekem kellett lekaparni, de az illesztés is oké.
Zárójelbe hozzá teszem hogy tuti ami tuti én nem rakom fel a 4.3 at addig amíg nincs meg minden körülmény a tökéleteshez, nem rizikózok.
Most hogy akkor ez hardver, vagy szoftver gond döntse el magának. És természetesen minden gyári nálam 4.2 vel.
-
Kiskopika
senior tag
válasz
robit74 #17255 üzenetére
Tudom, hogy ez szinta csak okoskodas, de gyozzon meg valaki, hogy ez a lilulas tenyleg szoftver gond. Ugye nekem mar a dobozbol kiveve is szar volt. Volt akinek, csak a 4.2 vel lett szar, de iso100 meg hibatlan. Aztan van akinek csak 4.3 jott elo. Oke, hogy az osszefugges lehet a verzio valtas, de hogy van az hogy mindenkinel maskor? Ha meg hardveres akkor meg mert ut ki egy hardvert egy verzio update?
nekem holnap, vagy jovo heten vissza jon az enyem, alaplap, kamera cserevel es kiderul megjavult e. Remeljuk ez pontot tesz a hiba eredetere.Es meg egy szosszenet, futottam par kort es aki hasonlo cipobe jar mint en (sokadik eredmenytelen szerviz) a fogyasztovedelem allaspontja szerint a bolt torvenyben kotelezve van arra hogy cserelje, vagy kp adjon a hibas keszulekert. Ha nem hajlando erre torvenyt szeg, es birosagon lehet kerni a vegrehajtasat. Szerintem nem apro penzrol beszelunk, hogy ne legyen erdemes esetlegesen birosagra menni.
-
Kiskopika
senior tag
Köszönöm én már nem csomagolok legközelebb semmit hozzá, az tuti, de remélem nem kell.
DE azt csak tényleg mellesleg és halkan jegyzem meg, hogy lehet szoftveres a hiba, de ha nem mindenkinél jön elő, akkor azt gondolom ez orvosolható, vagy ha mégsem akkor mért nem mondják azt, hogy " hülye gyerek ne küldözgesd már vissza, mert pár hónap és jön egy segélycsomag" Ehelyett sorra basszák még jobban tönkre, a szerintem amúgy is gyárilag selejt készülékem.
És szerintem nálam már kevesen lettek volna ennyire megértők a céggel szembe, mivel a két nap használat szerintem a 2 hónap ellenében elég csekély.
-
Kiskopika
senior tag
válasz
NandorHUN #17060 üzenetére
A baj szerintem ott kezdodik, hogy egy ekte kamera hibanal, 2 esettbol egyszer sem nyulnak a kamerahoz. Majd mikor leellenorzik mit is szereltek, mert gondolom van ilyen is, akkor nem bukik ki a hiba! Szamomra ez erthetetlen ahol mernok emberek, vagy legalabbis minimalis szakmaivegzetseggel ulo emberek dolgoznak. Es az hogy meg nekem kell rajzolgatni meg levelezni ez szerintem felhaborito.
Megtudnad adni a kozvetlen mail cimet ahova irtal? Ha esetleg a harmadik esett se lett volna eleg nekik, rajzolok en is valamit -
Kiskopika
senior tag
válasz
Derrewyn #17026 üzenetére
ha szoftveres, ha nem. Nekem minden hogy szar. És rom frissítés után se javult a dolog. De még ha szoftveres is, ennyi pénzért egyiket se tudom sajnos elfogadni. Akkor azt kell mondjam, hogy a ONE mellé fogás és kérem az árát. De mivel láthatóan nem minden készülék csinálja ezt így, kérek én is egy tökéleteset a pénzemért végre.
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Derrewyn #17012 üzenetére
Ez most komoly? Én akárhány digitális kamerát láttam eddig az letakart kameránál nem mutatott lilla, és fehér ködös képet, csak pusztán fekete semmit. De lehet akkor ez a 2013 as modellekbe elfogadott már
De itt egy másik pl, miről beszélek, félre értés ne legyen a fény totál hátulról kapja nem az zavarba egyszerűen kevés fénynél ilyen
És csupán azért van asztalra lerakva kamerával mert egyszerűbb a kivilágított irodába, mint az asztal alatt bujkálva fényképezgetni.
Nekem már két hónapja ilyen, mióta megvettem. Csak még a szerviz se tudja javítani ami egy vicc számomra.
-
Kiskopika
senior tag
válasz
hurrikan #16981 üzenetére
Hurikán, olvastam facebookon, hogy nem hallottál még a szerviz kritikán aluli munkájáról. Sajnos én is az áldozatok közé tartozom, jelenleg a 3 kört futja a cseheknél, kamera hibával indult (lilult, és sötétbe fehér négyzetrács jelentkezett a képen) Elsőnek cserélték a kijelzőt, hangszórót, aksit Erdemény, kiállt a kijelző a helyéről, az oldalát összekenték ragasztóval, és a kamera továbbra is szar. Másodszorra, rom frissítés. Természetesen minden más maradt a régi. Most várom, hogy visszatérjen elvileg most kamera, és alaplap csere volt. Ha vissza ért jelzem milyen.
Ezen felül már felvettem a kapcsolatot a HTC vel akik közölték, hogy telefonon visszahívnak, természetesen azóta is hívnak. -
Kiskopika
senior tag
Ma a cseh lap szerint: Javítás befejeződött, alaplap, kamera csere.
Végre hogy említik a kamerát, már ennek is örülök, bár az ügyfélszolgálaton keresztül, teljes készülék cseréjét kértem. Bár azóta se kaptam meg az ígért visszahívást, csak egy emailt, hogy értékeljem a szolgáltatás minőségét.
Várok még egy vagy két napot aztán kapnak egy nagy nullát, ha semmi nem történik. -
Kiskopika
senior tag
válasz
Kiskopika #16629 üzenetére
"Dear Tápai Koppány,
Köszönöm, hogy HTC készülékével kapcsolatban hozzánk fordult.
Az én nevem István, a HTC technikai segitséget nyújtó csapatának tagja vagyok.
Sajnálom, hogy a telefonon végzett javítások nem jártak sikerrel. Kérését miszerint szeretné a telefon cseréjét a mellékelt képpel együtt továbbítottam.
A gyártó által kínált megoldásról telefonon fogom értesíteni a következő néhány nap folyamán. Köszönöm a türelmét."Ezt a választ kaptam a HTC-től, megjegyzem meglepően gyorsan reagáltak, kíváncsi leszek a gyártó által javasolt megoldásokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest