- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ilyen lesz a Fairphone 6
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #29935 üzenetére
A stock Android az más...
-
jozso1989
őstag
válasz
enginev3.0 #29932 üzenetére
Tényleg eléggé lagos a Sony UI... a múlt héten próbáltam ki végre a Z1 compactot, nagyon érdekelt az a telefon, mert azt mondták brutál gyors (hiszen snapi 800 720p kijelzővel...). Fenét... tetű lassú, mintha minden érintésen gondolkozna egy pillanatot, hogy "most mi is történt? jah, indítom már!!!". Kb. 2x gyorsabb az M7. Sőt, nevetni fogsz, még a Z2 is lagol multitaskingnál... Nem értem, hogy egyik gyártó sem tud rendesen optimalizálni csak a HTC?
Ha nekik megy, másoknak is mennie kéne...
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #29930 üzenetére
Akkor Apple userek lennénk.
Minden 2. embernek kiharapott almája van, vagy szappantartója.
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #29890 üzenetére
Pedig ez olyan tök vicces kifejezés lenne... Csempefeed.
(tényleg fujj) Ez egy okos húzás volt, mert bár annyira nem használom a Blinkfeed-et, de amikor épp igen, biztos úgy állt meg a görgetés, hogy még vacakoljak a "célzással" is, hogy el lehessen olvasni a "CSEMPÉT".
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #29886 üzenetére
Sokkal smooth-abb lett tőle a Blinkfeed. És újra olyan Sense 5.5-ös lett a görgetése (kár, hogy az animáció nincs).
Ez amúgy a Launcheren is frissített? Mert már Blinkfeednek hívja a launchert a telefon (vagy rosszul értelmezem).
Itt látszik, a HTC mennyivel a többi gyártó fölött van. Egy szar Play frissítéssel újjá tudnak varázsolni bármit és és még smoothabb lesz...
(#29890) s3nsitivity: Igen, nem áll meg "fél doboznál". xD Hívjuk csempének!!! WP POWA!!!!
-
jozso1989
őstag
válasz
Millerchris #29875 üzenetére
Be kell menni, ráborítani az asztalt, ha ilyen paraszt, utána ingyen fogja gariztatni. Tapasztalat.
Te vetted tőle a cuccot, ő vállalt rá garanciát, csinálja is meg.
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #29846 üzenetére
Őőő... 71% a töltöttség. Levettem töltőről most nem villog...
-
jozso1989
őstag
Az mit jelent, hogy az állapotjelző LED piros és villog? Ilyet még nem csinált... o.O
-
jozso1989
őstag
válasz
jozso1989 #29806 üzenetére
Jó, ez nyilván mellékes, mennyi a szabad RAM, a rendszer úgyis kilövi a felesleges dolgokat, ha tele lenne a memória, de mi sokkal több appot tudunk felrakni és futtatni ezek szerint, mint mondjuk egy Touchwiz, Xperia Home, vagy LG UI felhasználó.
És az a vicces a múltkor az egyik HTC teszt alatt szidták a Sense-et, hogy memóriazabáló... jah, az, látom.
bocsi, lejárt az 5 perc
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #29801 üzenetére
Ez nagyon kemény... nem csoda, hogy ennyire gyors a rendszerünk. A G2-nél pl. ha jól tudom első bekapcsolásnál is csak 500-600 MB szabad. Meg SP-nél volt 1 gigából szabad 200-300 nekem...
-
jozso1989
őstag
Valaki el tudná magyarázni, hogyan kell a szabad RAM-ot értelmezni HTC-n?
0,96/1,7 GB. Tehát ez most azt jelenti, hogy 960 mega foglalt? Szóval több, mint 700 MB szabad? o.O
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #29793 üzenetére
És hogyan kell a névnapokat beszinkroznizálni? :3 Nekem egy ideje nincsenek névnapok egyik telefonomon sem. 4.3 óta, azt hiszem.
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #29791 üzenetére
Ez tudja a névnapokat is?
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #29789 üzenetére
Annak a naptáras widgetnek mi a neve, ha szabad tudnom? :3 Nagyon jól néz ki.
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #29785 üzenetére
őőő gondolom nem gyári ROM van a tieden...
Én letoltam 4 pályát, még multitasking közben sem állt le a játék (messengerre váltottam + vissza a játékra).
-
jozso1989
őstag
Akit egy érdekel egy gyönyörű játék (tényleg az, imádom az SLCD3-at <3
), ahol picit gondolkodni is kell néha és tele van optikai csalódással, akkor íme: monument valley. Ritka játékok egyike, amik nem lassulnak be Adreno320-on.
-
jozso1989
őstag
válasz
enginev3.0 #29769 üzenetére
Szóval most One a nagy nap? Boldog Szülinapot!
-
jozso1989
őstag
válasz
Nuada herceg #29719 üzenetére
Full HD pedig, de nekem is feltűnt, hogy eléggé homályos valamiért.
Azért zoomoltam, mert azt még nem próbáltam videózás közben. Érdekelt, hogy mennyire ront a minőségen.
Amúgy nem értem, nálam nem tud valamiért normális videót felvenni sosem. Az esti videók akadoznak, nappal meg homályos... Pedig automatában hagyom mindig.
Néha jól sikerülnek, néha szörnyű.
-
jozso1989
őstag
Azt hiszem, így kell torzítás nélkül fülsüketítő, istentelen undorító hangot felvenni.
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #29707 üzenetére
Az történt, amit mondtam. A Sonys program nem tudott lementeni semmit 1/4 órán át. Inkább kiikszeltem. -_-
A gyári program nem működik, ez kész. A te appoddal fél perc alatt megvoltunk.
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #29703 üzenetére
Amúgy tudtam, hogy tőled kéne megkérdezni!
Köszi szépen mester!
-
jozso1989
őstag
Tudtok valami appot, amivel le lehet menteni az SMS-eket, aztán átrakni másik telefonra? Sonyról kéne Sonyra... Megpróbálom még a gyári Sonys progival, PC Companionnal, de az szerintem nem működik (SP-n sem működött a gyári biztonsági mentés és visszaállítás... mindig kifagyott, értitek, a GYÁRI). Tudom, hogy nem pont idevaló, de hol máshol kérdezhetném meg?
Ti értetek mindenhez... előre is köszi.
-
jozso1989
őstag
válasz
Klaus Duran #29700 üzenetére
Az Xperia Home jobb. A Z-re kijött 4.4.2 Home-mal jobban járnál. Még a beállítások menü görgetése is akadozik. xDD
-
jozso1989
őstag
válasz
Klaus Duran #29698 üzenetére
Frissítsd le Sense 6-ra...
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #29695 üzenetére
Egyetértek! A 1+1 ahh... az telefon. Csak hááát... esélytelen szerezni.
-
jozso1989
őstag
Ma ismét teszteltem a One-t a többi telefonnal szemben. Próbáltam egy P7-et... hát valami szörnyű. Még egy sima menüs görgetés is akadozik rajta. Viszont a hardvere miatt hasonlóképp egyszerre indultak el az appok (ha épp nem szaggatott be valami XD). Volt, ami gyorsabban töltött be, volt ami lassabban... Aztán a kedvencem. Megnéztem a szupergyors villám csodatelefont, a Z1 compactot. Hát majdnem kettétörtem, olyan lassú. Minden app késik, lagol... de ez az egész telefonra elmondható. Irritált a használata... semmi sem indul azonnal ilyen Samsungos fura késés van minden érintésnél. Mintha be lenne szívva és és nem fogná fel "jaj, megérintettek, bocsi, indítom!!!". A Z2 viszont nagyon korrekt lett, ott egyedül a multitasking lassú (valamiért gyorsabb az M7, Z2-n lagol), minden másban villámgyors és bitang érzékeny, smooth a görgetés (viszont már túl nagy nekem).
Egyszerűen basszus nem fogok tudni venni semmi más telefont ezután, csak ezt a k*va HTC One-t (és azt hiszem ezzel nincs baj
), mert ehhez képest minden telefon sz*r.
Legalább is Android téren.
Jah, meg még próbáltam a csoda G3-at a szuper kijelzőjével... hát olyan, mint egy Sony TN kijelző a One-hoz képest. Nagyon furcsák, fakóak a színei. Viszont akár hiszitek, akár nem... élesebbnek hat a képe picit. Pedig ez is brutálisan tűéles, de az odab*sz nagyon. De hát ilyen 5 bites színekkel... A működését meg hagyjuk. Szörnyű... Csomó animáció ki van kapcsolva azon gyárilag és még úgy is akadozik, lassú....
-
jozso1989
őstag
Baromi jól vesz fel hangot a telefon, zseniális!
A pénteki bulin gondoltam lövök egy röpke felvételt, kipróbálni, hogyan rögzíti a magas-mély-közepet. Hát nekem bejött, a Sony ilyen hangerőnél már csak susogva tudta rögzíteni a hangokat.
Ez még sztereó is, ráadásul! Nagyon kemény.
-
jozso1989
őstag
válasz
Ununqatrium #29390 üzenetére
Ha a füledhez emeled a telefont, akkor fogod hallani, ha beszélhetsz (bár elvileg már él a vonal).
Tényleg érdekes jelenség ez amúgy. Nem is értem.
Bocsi, nekem is KitKat van.
-
jozso1989
őstag
válasz
Parasajt #29337 üzenetére
Én is csak megerősíteni tudom a többieket... ha nem zavar a "fújnégymegapikszelazájfónjobbképetlő", akkor az egyetlen negatívum az üzemidő. Bár nem tudom, nekem minden telefonom eddig bírta kb. Éjszakáig épp-hogy kibírja töltéssel. Éjszaka én mindig töltöm, ha 60%, ha 30% akkor is... úgyis átáll csepptöltésre.
Ezen kívül az egyik legszebb kijelzője van, amit valaha láttam, droidos telefonhoz képest nem szokott lagolni, és nem is akad meg (ezeken nagyon meglepődtem az elején, rosszabbat vártam valamiért
). Az anyagminőség meg magáért beszél... ennél szebb telefont még nem gyártott senki.
Amikor rádugod fülesre és benyomsz egy Poweramp-et a Beatstől el fogsz menni, de tényleg...
Brutálisan jól szól még gyári fülessel is. Én el sem tudom képzelni, hogy ennél lehet-e jobb (drága fülessel biztos lehet). Beállítva úgy szól, mintha egy nagy fesztiválon lennél... tényleg le a kalappal. És már 1,5 éves a cucc és még mindig jön rá frissítés. Szintén ritka Android szinten. Talán csak a Samu foglalkozik ennyit a készülékeivel... de még ők sem.
Mindenképpen jól jársz vele, perfekt a cucc én a mai napig szerelmes vagyok belé (2 hónapja van csak meg, amióta kijött akartam a vételt, csak drága volt), lesz*om ha elvakultnak hívnak, akkor sincs jobb.
Eddig Sonyjaim voltak, azok olyan jól működnek, hogy naponta kell újraindítani, hogy jó legyen (ha ezt nem tettem meg, akkor leugattak a fórumon, hogy minek nekem okostelefon). Ezt a telefont egy hónapja nem indítottam újra... és a mai napig olyan, mint amikor kivettem a dobozból. Ennyi.
(ha esetleg van egy kis "pénztöbbleted", akkor csak is M8)
-
jozso1989
őstag
válasz
akoska07 #29313 üzenetére
Jól van, bocsi, hogy hozzád mertem szólni... Szerintem sokkal gyorsabb a telefon, mint Sense 5.5-tel volt (ott tényleg akadozott néha a multitasking animáció, de ennyi). A Viber, Skype mind felzabálja a RAM-ot, ahogy már írták többen is. De mindegy is, én nem érek semmit ezek szerint mint One felhasználó, mert én meg az utolsók között vettem... -_-
-
jozso1989
őstag
válasz
kdennis #29287 üzenetére
Tied az HDR mikrofonos még (mikor vetted?)? Szerintem nagyon jól felvette. Nekem is ezért tetszett meg a One. Sokat járok bulizni és szeretek 1-2 jó pillanatot megörökíteni.
Amúgy csak a Nokiák tudnak koncertet felvenni a One-on kívül. Semelyik Sony, Galaxy, Apple cucc sem tud felvenni hangos környezetben hangot. Illetve Sonyk közül a régebbiek tudtak, érdekes, az újak már nem.
-
jozso1989
őstag
válasz
osztraksajt #29225 üzenetére
A költői vénát csak úgy nem lehet elrejteni!
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #29214 üzenetére
de te sem, amiről én
(#29216) ndavey: Igen, eléggé érdekesek olyankor a színek, legalább is sötétben... nekem olyankor néha belilul az egész videó és akkor javul csak meg, ha átváltok fényképezőre és vissza videóra.
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #29212 üzenetére
Szerintem eléggé elbeszélünk egymás mellett, szóval hagyjuk a témát.
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #29210 üzenetére
Mert te nem látod a különbséget 30 és 60 fps között?
DDDD Ne már. Akkor én volnék sasszem?
Ez ugyanaz, mint amikor azt magyarázza az Apple az emberekbe, hogy 300 ppi felett nem lehet látni. Mégis ismerősöm 300 ppi iphone 5-öse pixelesebb a One 468 ppi-je mellett.
szerk: Nem tudom, szoktál-e játszani PC-n, gondolom igen. Na most ott is a 60 fps-re kell törekedni (multiplayerben 100 fps+-ra). Reakcióidő miatt... mivel igen is látod és felfogod, és tudsz rá reagálni, mert gyorsabb, valósághűbbnek hat. Ha 60 fps alatti, akkor szaggat, lassabb az egész és hamar elvérzel.
Az iOS is stabil 60 fps-sel működik pl... ugye, hogy észreveszed egy iphone és egy galaxy mini között pl. a különbséget?
-
jozso1989
őstag
Nem is tudtam, hogy a kamera screen személyre szabható.
-
jozso1989
őstag
válasz
Bulcsu47 #29184 üzenetére
G3 lagolgat és akadozik viszont nekem nagyon bejön a formaterve és az új LG UI. Tele van baromi jó, hasznos extrával!
A Z1-nek teszkós a kijelzője 11 fokos betekintési szöggel és full bug mindig a Sonyk szoftvere. Szerintem csúnya tégla is... A One-nak az üzemideje gyengus, viszont gyors, gördülékeny, tökéletesen működik, és létező egyik legszebb kijelzőt kapta (468 ppi SLCD3
). Nap végéig azért nagyjából kibírja szuflával.
-
jozso1989
őstag
válasz
Gino20 #29181 üzenetére
Szerintem nézd meg mindkettőt "élesben", tapizd meg és amelyik tetszik, azt vedd. A HTC tökéletesen optimalizálja a szoftverét, mindkettő ugyanúgy fog működni szerintem, hiába az M7 erősebb (mondjuk szebb a kijelzője).
Döntsd el, hogy neked melyik jön be. Nekem az 5,5 inch már túl nagy lenne.
-
jozso1989
őstag
válasz
enginev3.0 #29136 üzenetére
Gyárit használom... villámgyors, és tetszik az automatikus tördelés.
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #29085 üzenetére
Meg lehet oldani ebben az appban, hogy automatikusan elinduljon, amikor az itthoni routerre csatlakozom? Lehet én vagyok béna (100%), de nem találok ilyen opciót.
-
jozso1989
őstag
válasz
csacsi67 #29114 üzenetére
Ezt én is észrevettem ismerősöm Lumia520-ánál... de az külön letöltött app volt az alkalmazás boltból (időkép). Az szépeket akadozott, meg sokat töltött. Mondjuk szerintem a gyenge hardver miatt is. A gyári appok tökéletesek WP-n szerintem. Bár nem használtam és nem is szeretném, engem elborzaszt az a csempés sz*r kinézet.
-
jozso1989
őstag
válasz
Nuada herceg #29107 üzenetére
El bírnád viselni, hogy akadozik, meg lagol 130 ezerért? Én tuti hülyét kapnék... 130 ezres galaxy mini, lol. Főleg egy M7 után... Nyomkodtam ismerősöm G2-jét, az is lagolt, meg-megakadt... szörnyű. One után minden telefon sz*r. XD
-
jozso1989
őstag
válasz
BenHans #29090 üzenetére
Istenem, ez de gáz... szegény srác. Azért mégis egy 200 rugós telefon, basszus. :/
Bezzeg a HTC vízálló telefonokat gyárt és nem is tud róla: vízálló M8
Elvileg az M7 is bírja. Én azért mondjuk még esőben sem veszem elő. Annyira jól össze vannak rakva a készülékeik, hogy nem szivárog be sehol víz.
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #29085 üzenetére
Oh, köszi, majd kipróbálom! Pontozásból ítélkezve elvileg jobb, mint, amit én használok jelenleg.
-
jozso1989
őstag
-
jozso1989
őstag
Ha valakit érdekel egy zseniális program: wifi file transfer
Hihetetlen, mit ki nem lehet hozni a droidból!
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #28911 üzenetére
Mert mi számítana jó teljesítménynek? Ha 0-24 óráig mehetne az Asphalt8?
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #28901 üzenetére
Hát, nekem ennyi az igényem... 4G-n vagyok, itthon meg wifi. Dolgozom, úgyhogy, ha akarnám sem tudnám 6 órát nyomkodni. Xd Minden szinkronizálás be van kapcsolva+hotmail e-mailem is.
Nekem ennyi megfelel.
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #28899 üzenetére
...vagyis?
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #28888 üzenetére
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #28882 üzenetére
4G-n vagyok folyamatosan, nem nyert.
Amúgy hogyan lehet net nélkül netezni?
-
jozso1989
őstag
Kemény, hogy a Sense6 gyorsabb a stocknál is.
Kipróbáltam most energiatakarékos nélkül is, mit bír az akksi. 10 óra 23 perc üzemidő és most 62% van még.
Ebben benne foglaltatik 1,5 óra zenehallgatás Poweramppel, kb. 1 óra facebook, kis messenger + kb. 10 perc böngésző. Szerintem teljesen jó.
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #28799 üzenetére
Áh, nem érted, amit akartam mondani. Mindegy.
Mondom úgy: inkább egy tuningolt vanilla android, nem mint pl. a touchwiz, ami olyan "jól" van optimalizálva, hogy egy S5 is lagol, meg akadozik tőle és visszaveszi a telefon teljesítményét 50%-kal kb. A Sense inkább hozzáad a vanillához. Pl. a kis saját extráit ugye, ami mind szuper gördülékeny, tökéletesen működik és beleillik a Holo UI környezetébe. Ez csak saját vélemény igazából, én így látom.
-
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #28771 üzenetére
Szuper! Jó hírek! *-*
-
jozso1989
őstag
Én a gyárit használom. Poweramp-en nyomtam rá egy kis basszust és úgy szól a Hardstyle, mintha nagy stúdióhangfalon hallgatnám.
-
jozso1989
őstag
-
jozso1989
őstag
válasz
Laca1212 #28703 üzenetére
Mondjuk azért, mert, ahogy én használom, mire hazaérek csutkára merülne. Így legalább bírja az akksi.
Azért te is tudod, hogy az M7 üzemideje szörnyű (egyetlen gyenge pontja számomra). Nekem megy az összes szinkronizálás (google cuccok+hotmail), messenger, facebook és nem mindig tudok hazamenni egyből melóból (amikor már mondjuk 20-30% az akksi takarékos mód nélkül), pl. barátnő, edzés, ilyenek... réges-rég kikapcsolna a cucc. Én pedig zene nélkül egyszerűen nem tudok utazni, gyűlölöm, ha nem hallgathatok zenét.
De a kedvedért kipróbálok majd egy napot takarékos mód nélkül... Most már kíváncsi vagyok, mit bír úgy Sense6-tal.
-
jozso1989
őstag
válasz
Laca1212 #28689 üzenetére
Igen. A CPU-teljesítmény és Adatkapcsolat van bepipálva. A kijelző automatán van, mert tökéletesen jól állítja a fényerőt. Az adatkapcsolat opció hat szerintem a legjobban az üzemidőre. Tegnap este 9-10 körül vettem le töltőről és most 57% az akksi. Ma volt eddig 1,5 óra zenehallgatás kb. fél óra facebook és sok messenger. Persze, ma melóztam, szóval "visszafogott" terhelést kapott.
-
jozso1989
őstag
válasz
Tiger. #28675 üzenetére
Hát az tény, hogy szórakozóhely-feelinget varázsol a One-ból.
Valami zseniálisan szól a füles, amit adtak a kicsikéhez. De tényleg nagyon merít... Mindegy, a szokásos 30-40% helyett 20-30% lesz majd este az akksi, nem gáz, csak vannak olyan helyzetek, amikor az a 4-5% is sokat számít, amit a PA megeszik.
-
jozso1989
őstag
Elég csúnyán meríti a telefont a Poweramp... a média végig ébren van tartva. Azt hittem ezt már javították régről.
kb. 45-50 perc zenehallgatással merült 5%-ot... a gyárival 1 óra alatt merült 1%-ot. Valamit lehet kezdeni ezzel a média cuccal? Az a baj, hogy túlságosan jól szól beállítva a PA és nem szeretném visszacserélni a fapados gyárira. D:
-
jozso1989
őstag
Akit érdekel, mit tud a Sense6: 22 óra 17 perc üzemidő eddig, most 27% az akksi.
Ebben: nagyjából 1,5 óra messenger, kb. ugyanennyi facebook, 2 óra zenehallgatás, meg videóztam, fotózgattam picit bulin. A kijelzőidőt nem tudom, hogyan lehetne megnézni.
Szóval azt hiszem, ez az üzemidő oltári jó! Az energiatakarékos mód nagyon faszán működik. Levettem töltőről és még 3 óra múlva is 100%-ot mutatott.
Nyilván, ha megy a kijelző, pláne facebook, akkor szépen tud merülni, de annyit úgy sem használja az ember szerintem. Nap végéig lazán kitart.
-
jozso1989
őstag
Használ valaki Poweramp-et??? Tegnap leszedtem, hogy megnézzem, van-e különbség a gyári és eközött minőségben... hát annyit vettem észre, hogy zenelejátszás közben belassult a telefon. A gyárival semmi probléma... Ez mitől lehet vajon?
-
jozso1989
őstag
Azért kemény, hogy a kijelzőn egy deka karc sincs, még magasról leejtve sem. Az iphone5s fél méterről ledobva szilánkosra törik. Át kéne értékelni a prémium kategóriát.
-
jozso1989
őstag
Mi már, hogy felraktam a Nova Launchert próbaképp és sokkal lassabb mint a Sense? Vannak apró lagok (késések) konkrétan. Letölthető Touchwiz. Akkor az alap Sony launcher milyen lassú lehet már, ha a Novát kb. tízszer gyorsabbnak gondoltam? Komolyan mindenből a gyári jó ezen a telefonon, és azok úgy jók, ahogy vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Mass Effect
- E-roller topik
- Revolut
- Gitáros topic
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest