- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumk1
addikt
válasz
csacsi67 #21029 üzenetére
Erről már volt szó az XDA-n, hogy a Sense egyenlőre semmilyen formában nem támogatja az ART-ot. Valószínűleg túl mélyen kellett volna átépíteni a Sense-t, hogy Dalvik/ART kompatibilis legyen és ameddig a Google is csak teszt üzemben használja, nem éri meg foglalkozni vele. Ha végleg áttér rá a Google rendszere, gondolom lép a HTC is.
-
mumk1
addikt
Mi lett a verziószám 4.4-el?
-
mumk1
addikt
válasz
Nuada herceg #20890 üzenetére
Innen le tudod szedni az apk-t, egy vpn és már megy is.
-
mumk1
addikt
válasz
kdennis #20744 üzenetére
Elsősorban a hangzás és az üzemidő, illetve a mérete. A 6000-es akku meg elég meggyőző, még papíron is, illetve a mérete miatt még könnyen lehet hurcolni is, bár a súlya nem kicsi.
A kialakítása pedig tényleg olyan, mint egy kis szubcső és kellemes mélyeket nyom a méretéhez képest.@MerLinh
A HTC cuccát nem tudtam hol kipróbálni, de kétlem hogy jobban szólna.Az NFC támogatás viszont tény hogy hasznos benne.
-
mumk1
addikt
válasz
enginev3.0 #20722 üzenetére
Azt nem mondtam, hogy olcsó is.
Minden esetre szabvány méret és tényleg nagyon jó.
Papiron 12 óra lejátszást ígér aksiról. -
mumk1
addikt
Beruháztam egy ilyen kis hordozható BT-s JBL cuccba, hát mint mondjak, bitangul szól a ONE-al.
-
mumk1
addikt
válasz
spawn21 #20558 üzenetére
Nekem is van mindkettő.
A 10e-vel egész jó az LG is, bár tény, hogy nem egy Sense a felület, inkább a szokásos bazári koreai stílus.
Nekem jó a hátlapja, nem recseg, de az anyaghasználatát nem említeném egy lapon a ONE-al. Nem csoda, hogy könnyen hozzájutni törött kijelzőshöz, mert az a hátlap úgy csúszik, mint a vizes szappan. -
mumk1
addikt
válasz
HUTCHDB #20106 üzenetére
Így van, pont a napokban beszéltünk róla. Tényleg csak annak éri meg a Viper, aki szereti teljesen átszabni a Sense-t.
Más
A 4.4 frissítés pedig szerintem még várat magára, mert nem sok előzetesen kiszivárgott verzió van még belőle. Az utolsó 4.06.1540.3-os pedig már lassan egy hónapja kint van.
A gyári OTA előtt azért több leak is meg szokott jelenni, most meg nagy a csend. -
mumk1
addikt
válasz
HUTCHDB #19987 üzenetére
Érdekes, hogy amíg ONE X-en nagyon szerettem a Viper romokat, addig a ONE-on alig használtam.
Számomra már annyi felesleges dolgot tud, hogy csak nyűg, ráadásul nem tartottam túl stabilnak sem.
Az ARHD és az InsertCoin (4.4 óta) egy Bulletproof kernellel soha nem okozott csalódást.
Szerintem nem is babrálom addig, amíg nem jön egy új leak. -
mumk1
addikt
Jönnek a találgatások.
[link]
-
mumk1
addikt
válasz
enginev3.0 #19714 üzenetére
Azért hardver update-be ne reménykedjetek.
-
mumk1
addikt
válasz
csacsi67 #19507 üzenetére
Mostanában nem romolgattam.
InsertCoin+ Bulletproof van fent egy pár hete és tökéletesen működik minden. Meg aztán leköt a Lumia 1020 is.
-
mumk1
addikt
válasz
HUTCHDB #19488 üzenetére
Nekem személy szerint a Bulletproof vált be legjobban.
-
mumk1
addikt
Nem tudok megválni tőle.
Basszus, itt van mellette a Lumia 1020-as, ami tényleg nem rossz cucc, de egyszerűen nem tudok átköltözni bele és csak egy tandem kártyával használom már hetek óta.Egyszerűen hiányzik belőle az a komfort, amit csak a ONE tud adni.
De aztán lehet csak velem van a baj.
-
mumk1
addikt
válasz
Valkűr #19025 üzenetére
Azért ez már rég nem igaz. Használok most egy Lumia 1020-at, ami sokkal jobb képeket csinál, mint a nejem Panasonic DMC-TZ10 -es kompaktja. A PV808- ról meg már nem is beszélve.
Egyébként nekem a ONE kamerájával sincs bajom, egyedül az alacsony pixel szám az ami a gyengéje. A szín hűsége pl. kifejezetten dícséretes. -
mumk1
addikt
válasz
adidas4death #18704 üzenetére
-
mumk1
addikt
Nem olyan rossz azért ez a kamera.
-
mumk1
addikt
válasz
mzs1988 #18041 üzenetére
Ha az S3 akku ideje megfelelt, akkor a ONE se okoz majd csalódást, ahogy csacsi67 is írta, az iPhone 5 csak a kijelző mérete miatt van előnyben fogyasztás szempontjából.. Amennyiben a fényképező nem szempont, akkor tényleg nem sok érvet tudok felhozni az iPhone 5 mellett, pláne, hogy platformot is kellene váltanod, az alkalmazásokat lehet újra vásárolni. Különben minőségre, anyag használatban, mindkettő pariba lenne.
Navigáláskor az is jól jöhet, hogy a ONE hangszórói kimagaslóan jók a mai mobil mezőnyben. Szoftveresen szintén kiforrott, jól optimalizált a Sense, nem lesz vele gondod.
Én nekem is munkaeszköz a telefon és nagyon jól kiszolgál a ONE a mindennapokban. -
mumk1
addikt
válasz
NandorHUN #17476 üzenetére
Nem mértem meg, de 10-15%-ról beszélnek. A sebesség határozottan érezhető, főleg olyan tohonya alkalmazásoknál mint például a Facebook, ott nagyon látványos.
Üzemidőről nem tudok nyilatkozni, egyenlőre visszatettem az ARHD mentésemet, mert napi használatra nem bízok ennyire béta romokban.
-
mumk1
addikt
válasz
csacsi67 #17440 üzenetére
Ezt raktam fel. Eddig minden megy benne! Egy bug van eddig, ha ART után újraindul, akkor a háttérkép az első kép váltásig félig fekete, de ez nem nagy gond. Jó a kamera is, a GPSfix-et felraktam így fogja a fixet. Nem rossz!
Igaz, hogy 152 alkalmazás fordítása kerek 10 perc volt.@N4ri87
Próbáld meg bekapcsolás közben erős fénnyel megvilágítani a szenzorát. -
mumk1
addikt
-
mumk1
addikt
ÓÓÓ Yeee, dalvik motor nélkül hasít a verda!
-
mumk1
addikt
válasz
Ritka90 #17347 üzenetére
Ha tudod, hogy tudsz rá vigyázni, akkor mehet a fekete. Egyébként nem ajánlom, mert sokkal kényesebb mint az ezüst, ráadásul ha sérül, szerintem sokkal rondább ha kifigyel az alu a festék alól. Kolléganőmnek fekete van, az enyém ezüst és igazából egyikünk sem kíméli, de nem cserélném el az övével.
Szerintem sokkal strapabíróbb az ezüst és megkopva/karcolva is esztétikusabban néz ki. -
mumk1
addikt
válasz
enginev3.0 #17330 üzenetére
Ez még sok minden nélkül, de Trip mindig az első. Úgy olvasom, az ART sem működik benne.
@Xaels
Ez így van, én is csak ez miatt próbálnám ki. Így le se szedem. -
mumk1
addikt
Ha valaki nagyon be van sózva, lehet kóstolgatni a KitKat-ot.
-
mumk1
addikt
-
mumk1
addikt
válasz
Caaabi #17270 üzenetére
Akkor ez már az új Android verzió miatt van, mert közben megtaláltam és májusban még működött az első gyári rommal. Akkor még nem volt az enyém sem rootolva. Hátha lesz rá valami másik app.
-
mumk1
addikt
válasz
Exelsior #17284 üzenetére
Főzött romot bárki fel tud rakni.
DE, ha 1.54 vagy 1.55 a HBOOT verzió, akkor csak garancia vesztéssel lehet kinyitni a bootloadert, vagy S-OFF-olni, de mindenképp HTCdev nyitás kell hozzá. (jelenleg)
Ha 1.44 lenne a HBOOT, akkor van lehetőség garancia vesztés nélküli S-OFF-ra. Sajnos zárt rendszeren nincs lehetőség a HBOOT downgrade-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Windows 10
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest