- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpisti
addikt
válasz
s3nsitivity #23733 üzenetére
Jobb alsó sarokban: "Teljes verzió"
És egyből tudsz linkelni, meg minden... -
Szpisti
addikt
Használ valaki bluetooth headset-et? Mert van egy Plantronics Marque 2 M165 headsetem, de el akarom adni és venni egy más fajtát, mert ezzel kompatibilitási gondjai vannak a One-nak. Akárhány ismerősömet hívtam, mindenki panaszkodott, hogy alig ért engem, olyan volt a hangom mintha túlvezérelve lenne a mikrofon. Más telefonnal nem állt fenn ez a hiba, (még egy régi Xperia X8-al sem) ezért úgy döntöttem lecserélem.
Kérdésem az volna, hogy milyen márkát, típust vehetek meg bátran, amivel tökéletesen működik a One?
Ami fontos lenne:
- kis méret,
- hosszú aksi idő
- két mikrofonos zajszűrés,
(- esetleg HD hang...)Köszi a segítséget előre is.
-
Szpisti
addikt
válasz
Szellem. #23588 üzenetére
Itt a magyarázat: [link]
Nem csepptöltés, de valami hasonló...
"egy korrekt záró töltés pótolja az akku kismértékű önkisülését és védőáramkörének fogyasztását. A töltő minőségétől, valamint a telep önkisülésétől függően célszerű minden 500 óránként vagy 20 naponként záró töltést végezni." -
Szpisti
addikt
Ma telt le a 15 nap, vettem a bátorságot és bementem a T-be (Duna pláza), bár nem küldtek sms-t, gondoltam lesz ami lesz. Hát úgy hozták ki a raktárból a telómat, mintha teljesen természetes lenne, hogy ott van. Szerintem elfelejtettek sms-t küldeni. Szvsz. Kamerát cseréltek (lilulás miatt adtam be). Ami érdekes, amikor tavaly májusban megvettem, volt felül és alul pár tized milliméter hézag a "hangszóró rács" alu-lemeze és a műanyag keret között, de emiatt nem is reklamáltam akkor és most se. Viszont most úgy kaptam vissza, hogy egy mikron hézag sincs, olyan mint amilyennek lennie kellett volna új korában is. Szóval a szerviz minősége kitűnőnek mondható... Sehol semmi nyom.
Végre itt a drágaszágom... Egy Xperia X8-assal szenvedtem ezalatt a két hét alatt, (vagy tíz féle főzött rommal) még egy-két nap és földhöz vágtam volna... Most olyan érzésem van, mintha nagyobb lenne a One-om mint valaha volt... és milyen smooth...
Akinek baja volna a One-nal, hogy laggol, szívesen kölcsönadom az X8-at egy két hetes kurzusra. Utána nem mond többé ilyet... -
Szpisti
addikt
Hmmm... Nem lesz az rossz. Tetszik...
Más. Pénteken telik le a 15 nap hogy beadtam a Duna Pláza T-szervízbe. Azt mondta a csávó, hogy 15 nap múlva menjek be, ha előbb megvan, sms-t küldenek. De elfelejtettem megkérdezni, ha bemegyek pénteken és még nincs meg, akkor mi van...
-
Szpisti
addikt
válasz
kdennis #22865 üzenetére
Abszolút nincs túlhisztizve, az én telómmal vaku nélkül már a villanyfényes lakásban nem lehetett épkézláb képet csinálni, de videózni sem lehetett a csúnya lilulás nélkül...
Múlt hét csütörtökön adtam be emiatt gariba a Duna Plázában lévő T-be... Ősz óta lilul, még megvártam a frissítést, hátha, de nem...
Ez még istenes... -
Szpisti
addikt
Az a két kis lyukon jön ki a hang?
És hol olvassa az újjlenyomatot? -
Szpisti
addikt
Na ma beadtam a kicikémet a Duna Plázában lévő a T-Pontba a kamera lilulás miatt. Egy olyan ütött kopott, karcos Galaxy Minit akartak adni cserének, amin még a képernyőt is alig látni, úgyhogy inkább nem kértem...
Egy Xperia X8-assal szenvedek, de szerintem holnap szerzek valami mást. Két hétig nem bírnám... -
Szpisti
addikt
Mivel nem oldódott meg a kameralilulás, viszem be gariba valamelyik T-Pontba. Hova érdemes vinni ahol kapok valamilyen cseretelefont?
-
Szpisti
addikt
válasz
Kiskopika #20750 üzenetére
A kezed melege is segít a melegedésben, hiszen az jobb esetben 36fokos...
De tényleg, 30-40 fok az "üzemi" hőmérséklet. 50 fok felett kezdhetsz izgulni. De valóban semmi ez a melegedés a HOX-omhoz képest, az tudott olyat, hogy játék közben (pl. Real Racing 3) olyan forró lett, hogy a képernyő égette az újjam... -
Szpisti
addikt
Még annyit, hogy:
nem általános hiba a lilulás, azaz csak a készülékek pár százalékánál jött elő, de mindenképpen garanciában javítják, ha hardveres hiba... (én még megvárom a következő szoftverfrissítést...)
Ezért azt mondom, ne általánosíts. Kifogtatok egy lilulós készüléket. Ez van. Gari ha van, megoldhatjátok. Ennyi. -
Szpisti
addikt
Használ valaki Plantronics bluetooth-os headset-et?
Vettem nemrég egy M165-öst, minden rendbenlévőnek is tűnt, de sokan panaszkodnak, hogy nem értenek engem jól, mintha torzulna, vagy ilyesmi... Sajna nem tudtam még magam meghallgatni... Arra lennék kíváncsi, hogy volt-e másnak hasonló problémája?
Létezik, hogy nem kompatibilis a headset?
Vagy hibás lenne? -
Szpisti
addikt
válasz
pixelmester. #19908 üzenetére
Annyit azért megjegyeznék, hogy aki One-t vesz, az tudja, hogy mit vesz és miért veszi. És az a miért többnyire nem a "lájkolás"...
-
Szpisti
addikt
válasz
HUTCHDB #19877 üzenetére
Amikor a kamerára kapcsolok, az első másodpercekben még nem is lilul, csak szépen lassan kezdi, a széléről a közepe felé, és ahogy lilásodik befelé úgy melegszik a lencse, a végén már forró, kb. fél perc alatt... Véletlen vettem észre ezt, mikor teljesen le akartam takarni...
-
Szpisti
addikt
Maga a "lagg" fogalmát is másképpen érti mindenki... Van akinek az a lagg, hogy rányom egy alkalmazás ikonjára, és az nem abban a szent pillanatban indul el, hanem van néhány tizedmásodpercnyi tétlenség. Van akinek meg az a lagg ami egy számítógépes játéknál, hogy nem folyamatos az animáció, hanem akadozásokkal tarkított...
Én 3 évig iphonos voltam, iPhone 3G - 3GS - 4. Aztán HOX-ra tértem rá, majd a One. Sejtem mire gondolnak egyesek, mikor mondják, hogy folyamatosabb az iPhone, de mondhatom nincs akkora egetverő különbség. Főleg nem akkora hogy zavaró legyen. Más téren bőségesen visszajön az a kis hátrány... -
Szpisti
addikt
válasz
HUTCHDB #19543 üzenetére
Még néhány hónapja romolgattam én is ahogy kell, egyszercsak előjött ez a kamera-lilulás, (gyenge fényviszonyoknál lilás-kékes árnyalatot kap a kép) gondoltam, hogy az éppen aktuális romnak a hibája, nem foglalkoztam vele. Aztán mikor megjöttek a gyári frissítések a hiányzó funkciókkal, abbahagytam a romolást és visszaállítottam mindent gyárira, zártam a bootloadert s-on-ra állítottam, és hagytam, hogy a gyári frissítések felmenjenek sorra. Minden rendben is van a telóval, de szomorúan tapasztaltam, hogy a kamera-lilulás megmaradt...
De úgy gondolom hardveres hiba lehet, mert mikor be van kapcsolva a kamera hidegen, még jó a kép, aztán szépen fokozatosan lilul a kép, úgy forrósodik is a lencséje... -
Szpisti
addikt
válasz
blt.62 #19354 üzenetére
Persze, veszel egy olyan autórádiót/fejegységet ami tudja a bluetooth-t és azon belül az A2DP-t.
deph: DVD-t? Már azt sem írunk, hiszen ott az USB-ről mindent lejátszó "lapostévé"... Elég egy külső vinyó, vagy egy pendrive... Én már csak esetleg Bluray-t írok ki, de azt is ritkán...
-
Szpisti
addikt
válasz
Szakiii #19022 üzenetére
A One-nak CSAK a fényképező rész a gyenge pontja. Semmi más. Ez nyílt dolog, mindenhol le van írva. Ergo aki vásárlás előtt áll, az ezt pontosan tudhatja, ha csak néhány tesztet elolvas, eldöntheti, hogy megveszi-e vagy sem... Én megvettem anno, mert fényképezésre komolyabb gépem van, azt használom, de videózásra tökéletes a One, a (ki tudja miért, de valamilyen okból nem reklámozott) optikai képstabilizátorral, sok versenytársat felülmúl...
-
Szpisti
addikt
válasz
SeatLeon08 #18992 üzenetére
-
Szpisti
addikt
Na ezért gondolkodom ezerrel, hogy visszaküldjem-e az enyémet kamera lilulás miatt, mert minden más tökéletes rajta. Félek, hogy elcsesznek mást is... Ráadásul minimum 2 hétig nem lesz telóm, nem tudom hogy a T miért nem ad egy épkézláb cseretelefont. (tavaly a HOX-om szervizelésekor hosszas könyörgésemre egy Samsung Galaxy Mini-t adtak a javítás idejére, amit nem minősítenék...)
Végül is, csak a sötétben jön a lilulás, úgy meg nem is használom szinte... -
-
Szpisti
addikt
válasz
Laca1212 #18391 üzenetére
Mozaik S van nekem is, azon tényleg van 4G/LTE, de nem használom, mivel le van korlátozva 21MBit/s-re, annyi meg jön a 3G/HSPA-n is. Csak a Mozaik L-től felfelé jön a 60Mbit/s. [link]
Egész nap úton vagyok, ráadásul a 4G sok helyen elfogy és van mikor nagyon nehezen áll át 3G-re, és - Murphy törvénye - mindig pont akkor akarnak híni... -
Szpisti
addikt
válasz
Nuada herceg #18308 üzenetére
Hát a porszívó-gyártókhoz biztos nem...
-
Szpisti
addikt
válasz
enginev3.0 #18265 üzenetére
Ha az "copy" akkor az a One is...
-
Szpisti
addikt
válasz
Dexter-2000 #18239 üzenetére
Én például a T-nél...
-
Szpisti
addikt
Májusban vettem a telefont, hibátlanul. Pár hónapja nekem is kékül, lilul a sötétben, de mivel olvastam, hogy a frissítéssel megoldják, vártam. De csak nem javult...
Furcsának találtam, hogy csak egy-két perc kamerázás után, az első percben szinte tökéletes.
Felmerült a gyanu bennem, és megérintettem a kamera lencséjét: forró!
Szinte biztos, hogy azért jó az első percben, mert még nem forrósodott fel, és akkor lesz teljesen lilás,kékes a képe, amikor már jó forró...
Nagyon nincs kedvem gariztatni vinni, mert nincs más telefonom, amit tavaly kaptam cseretelefonnak a Ténél mikor a HOX-omat gariztattam (Galaxy Mini) meg minősíthetetlen...
Biztos, hogy ez már nem valami szoftveres hiba? (forrósodás) -
Szpisti
addikt
válasz
Avicularia #18170 üzenetére
Én 10x15-ös fényképeket szoktam nyomtatni, ahhoz nekem megfelelnek a fotók amiket csinál...
Gyenge fényviszonyoknál meg nem használom megörökítendő fotókhoz... Arra van egy 14Mpx-es Fujifilm bridge gépem. -
Szpisti
addikt
Mindenesetre egy gyári visszaállítás egy komolyabb frissítés után sose árt. (még jobb ha minden adat törlésével.) Én megtettem. Nincs is semmi hasonló gondom...
-
Szpisti
addikt
válasz
Badboys #15374 üzenetére
Megoldás a boot-hangra: ne kapcsold ki. Tedd repülőgép-módba éjszakára. Én így teszek minden este elalváskor már vagy 5 éve minden telefonommal... (Először az ébresztés miatt tettem, mivel ugye csak bekapcsolt telónál működött... A One-nál már ugye megy kikapcsolva is, de a megszokás megmaradt...)
Nem tudom milyen kék keretre gondolsz ami eltűnik...
-
Szpisti
addikt
Jelentem úgy tűnik nekem a kamera sötétben való "lilásodása" is elmúlt ezzel a frissítéssel. Az utoljára használt programok képernyője nagyon klassz lett, a zárolt képernyő szuper és a Blinkfeed is -úgynézki- használhatóvá vált. A gyorsbeállítások végre gyárilag is testreszabható... A gyári böngésző is frissült, de egyenlőre nem látom mi változott... Az időjárás progi frissült, szebb lett, a Polar Office 5-ös verzióra frissült. Nekem a wifi is erősebbnek tűnik, de ebben nem vagyok biztos...
-
Szpisti
addikt
válasz
enginev3.0 #14977 üzenetére
Csak az oldalt elhelyezett USB ajzat nem kellene többet, a HOX-nál nagyon rühhheltem...
-
Szpisti
addikt
válasz
Avicularia #13693 üzenetére
Csak simán /Ringtones-ba másold...
-
Szpisti
addikt
Nem tudom elképzelni, hogy egyeseknek miért nincs töltőn a telefon éjszaka amíg alszik... Így tuti, hogy nem merül. Este mikor fekszem megy a töltőre (én még repülőmódba is teszem), reggel mikor kelek mindig 100%. Nekem fontos, hogy biztosan kitartson a telefon amíg dolgozom, mivel végig úton vagyok... Már az első okostelefonom óta így teszek. Már vagy 6 éve...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest