- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kdennis
aktív tag
válasz
Nuada herceg #24877 üzenetére
Én azt vettem észre hogy ez az energia szerinti sorrend ahol a 4G szívja a legtöbb áramot szóval jöhet bárki azzal hogy egyre kevesebbet fogyaszt a 4G... "persze":
LTE 4G
WiFi
HSDPA
GSM -
kdennis
aktív tag
válasz
Nightfall75 #24825 üzenetére
"Tipp HDR fotózáshoz manuális fókusz kiválasztásával az M7-en. Manuális Ufocus effect az M7-en."
Ez tök jó, csak ha jol megnézzük a képet, látszódik a digitális efektezés, hogy csak egy karikába elhomályosította. Úgy lenne a jó ha átmenetes az életlenítés és akkor látszódna a mélységélesség. Ezt mégis csak az M8 tudja szépen megcsinálni.
-
kdennis
aktív tag
válasz
Juliuska #24744 üzenetére
Szóval akkor ha jol értem Vodafonos vagy.. ezt kifelejtetted kihangsúlyozni!
Az úgy már érdekes tényleg...
szerk: most látom korábban már irtad... na majd én is utánna nézek. Egy ideig idegesitett engem is miért nincs LTE a Vodának, de beletörődtem amikor 2500 Ft-ot fizetek 2 GB-ért. A T-mob meg 3000-ér ad 1 GB-ot?
-
kdennis
aktív tag
válasz
Ununqatrium #24450 üzenetére
Igen találkoztam ilyennel. Öcsémnek a HTC One mini-je ilyen, abba több a műanyag, és ez repedés. Tudom róla hogy sokat robogózott a barátnőjéhez télen is és addig a zsebébe akaratlanul hűlt meg vissza melegedett, és gondolom a hőtágulás miatt szétrepedt. Nem tudom neked milyen hatás érte a telefont. De ez a legvalószínűbb magyarázat. Szóval az biztos hogy repedés!
-
kdennis
aktív tag
válasz
Medocsabi #24433 üzenetére
Én a One-ra szavazok, munkatársamnak G2 van, és már csak a betekintési szöge sem tetszik, tul nagy, menüje is olyan fura mondjuk azt meg lehetne szokni. De nem hiszem hogy annyira joval jobb lenne. One szebb is meg jobb is. Ez az én véleményem. De vannak itt akik használják is lehet más a véleményük.
-
kdennis
aktív tag
válasz
s3nsitivity #24377 üzenetére
Én pont ezért használom a gyárit.
-
kdennis
aktív tag
Én ezzel a tokkal nem birok betelni. Ez ultra király!
Hátha a kis kínaiak legyártják majd nekünk M7-re is!
https://www.youtube.com/watch?v=fUF-bUWPq-8 -
kdennis
aktív tag
válasz
Steve1207 #24275 üzenetére
"Szerintem a csajszi lövi ki a futó alkalmazások közül, hogy kell ez a fenének ide
"
lehet....
spawn21:
Van benne valami, de egy jó játék azért ki szokta használni, viszont nézzük úgy mint egy 4 literes BMW-t, aminek meg se kottyan a 150km/h, de egy Ford fiesta 150-nél már könyörög. Szóval nem az a jó ha 100%-on pörög a proci. De vissza térve, tényleg nem sok minden használja ki az erejét már. 1,5 Ghz is elég volt már. -
kdennis
aktív tag
válasz
spawn21 #24274 üzenetére
A One nem olyan vészes, a 2 GB -al lehet már gazdálkodni. 1 GB már a kevés. Arra akartam ezzel rávilágítani, hogy vegyük figyelembe mire kell 2,3 Ghz processzor? Mi más hajtja meg a legjobban a processzor mint a játékok. De ha nem is játék, akkor ami maximálisan kihasználja a processzor tényleges erejét annak memória hely is szokott kelleni állatába. Szóval elfért volna 3 GB-is, de nem vészes ez a 2 se.
-
kdennis
aktív tag
válasz
spawn21 #24271 üzenetére
Én elmagyarázom. Játszok egy játékkal ( de valami nagy játék, pl Assassin's Creed) De tegyük fel hiv valaki, és akkor ugye a háttérben fut tovább a játék, de én még gyors megnézem a leveleimet, meg még egy kicsit facebookozok, akkor elkéri a csajom hogy egy kicsit Flappy Bird-ezik. Ezek után én folytatnám az AC-t de addigra elfogyott a memória és kidobta a francba, újra megnyitja és a játék állásom elveszett. Na tessék tök jo, kevés a memória. Már oldalakat elolvastam hogy kevés memória is elég.. hát rohadtul nem. A TAB-omon amibe 725 MB ram van az még ennél is rosszabb, mert ha kilépek egy kisebb játékból és benyomom a facebook-ot akkor megint várhatok 1 percet mire betölt a játék, mer kibaszta a memóriából. Oké ennél a One 2 GB-al sokkal jobb, de a konklúzió akkor is az hogy: több memória --> happy
Tessék. -
kdennis
aktív tag
válasz
Nuada herceg #24238 üzenetére
Igen, jöjjön nekünk is az S6 és a display power on is
-
kdennis
aktív tag
Szerintem még nem kellene mindent halálbiztosra venni.
Holnap lesz a bejelentés, én akkor hiszek el mindent. -
kdennis
aktív tag
válasz
Ununqatrium #24033 üzenetére
-
kdennis
aktív tag
Szerintem nem olyan ronda, csak az a virtuális gomb. Mindig is tiszteltem a HTC-be hogy hardver gombjaik vannak, de így már nagyon szar lett. Viszont még mindig nem hivatalos, kitudja holnap meglep minket a bemutató, bár kétlem!
-
kdennis
aktív tag
válasz
HUTCHDB #23874 üzenetére
Wave Control Pro, ezt megtaláltam a gonosz n betűvel kezdődő oldalon. De az Air Gesture Control is jó volt, talán az még jobb is. Hovering Controls Free-vel is próbálkoztam még, de lehet csak én bénázok, vagy inkább beletörődtem hogy 'szerintem' root kell a galéria hozzáféréséhez.
-
kdennis
aktív tag
A One-ba meg lehet oldani root nélkül hogy érintés nélkül legyintésre lehessen lapozni a galériát? A zenére már találtam millió programot ami oda vissza tekergeti, de a galériát nem nagyon akarja egyik se.
-
kdennis
aktív tag
válasz
ndavey #23802 üzenetére
Én minden este tolom, 4 maggal, 80%-rol indul be. Napközbe Pause-zom ha gyorsan tölteni kell egy váratlan éjszakába nyúló buli miatt. Nem tudom mi hasznom van belőle, de az biztos hogy sok kísérleti számítógép munkáját segítem ezzel. (Pl rák, aids kutatás) Én inkább arra vagyok kíváncsi nem lesz e baja az aksimnak hogy minden este maxra töltöm.
-
kdennis
aktív tag
válasz
Ununqatrium #23462 üzenetére
Igen sajnos, de én úgy szerettem volna eredetileg hogy Tigerteam csinál a One-jával az ő hangszórójáról videót, meg én a JBL-ről és akkor van összehasonlítási mérce a kettő közti különbség. Meg mondjuk beszélgethettem volna a videó közbe és hallatszódott volna a hangerő. De nem tudtam volna beszélgetni mer iszonyat hangos és nem torzít. Mélyeket is ugyan úgy nyomja max hangerőn is. Na mindegy, meg vagyok elégedve maximálisan.
-
kdennis
aktív tag
Ez meg a JBL Cahrge shadow hang teszt. Próbáltam minden irányból megközelíteni hogy jól hallható legyen a hangkép és hogy mennyire szol nagy térben.
-
kdennis
aktív tag
válasz
Valkűr #23404 üzenetére
Igen én is drágálltam, de szerencsére a munkahelyen vissza tudtam az áfát igényelni, meg az ajándék HTC BoomBass hangszórót is eladtam. Meg a boltba még egy kicsit alkudtam is.
És végül 20 ezerér van meg a 45 ezres JBL.
Egyébként az a KitSound se rossz így elsőre... sajnos nem találtam összehasonlító tesztet YouTube-on, de az biztos hogy a JBL külső akkumulátorként a javára írható. Annak örülök a legjobban benne.
-
kdennis
aktív tag
válasz
shadowcam #23396 üzenetére
Nagyon király.
Tényleg nagyon hangos tud lenni és a töltése is ugyan olyan mint ha hálózatról tölteném. Elég vicces hogy fogom nézegetem közbe szól... hmm honnan jön ez a szép hang? Ebből... áá ebből nem lehet ez kicsi...
Ez lenne?
Ja meg ha valami sarokba kerül véletlen vagy valami doboz fele tartom ahol tud dübbenteni a mély akkor még durvább.
-
kdennis
aktív tag
válasz
hurrikan #23379 üzenetére
hurrikan:
"Bluetooth hangszórót akar mostanában venni valaki?"Igen én most vettem egy JBL Charge Shadow-ot. Stealth-et szerettem volna, de úgy látszik nem értenek hozzá a polcról leszedő alkalmazottak
De ez is nagyon szép!
Akksi gond megoldva!
-
kdennis
aktív tag
MerLinh: igen az oké.. tudom hogy minden meg van mindenhol
toeki: de erre voltam kíváncsi hogy lehetséges e a kikapcsolt állapotban való működés. meg ugye a One akksija kivehetetlen, akkor már felmerül a gyanú hogy lehet nem véletlen ez sem. Talán a hardverbe vannak ilyen rejtett dolgok amikről nem tudunk. Azt reméltem valami nagy ROM guru írja majd hogy "igen a kernelbe szokott lenni ilyen, és azt ki szokták törölni"
jó ez is elég hülyén hangzik.
Egyébként én is leszellentem hogy ki hallgat le, mert úgy se én (mi) vagyunk a célközönség, hanem a nagyfejesek sok pénzel a számlájukon. -
kdennis
aktív tag
Ti mit gondoltok arról hogy a telefonokat (ha akarják) simán le tudják hallgatni? Egyik ismerősöm ismerőse elvileg ezzel foglalkozik és azt mondta neki "csak nyugodtan legyen ott a telefonod melletted, ki is kapcsolhatod a telefonod..."
Tényleg lehetséges ez? vagy csak parasztvakítás? -
kdennis
aktív tag
válasz
Ununqatrium #22853 üzenetére
Igen úgy értem hogy a kamera lilulás túl van hisztizve. Minden optikai eszköz magas ISO-ra állítva zajos lesz. Ennyi erővel abba is bele lehetne kötni hogy teljesen sötét szobába full fekete háttérképnél nem teljesen fekete a kijelző.
-
kdennis
aktív tag
válasz
Ununqatrium #22850 üzenetére
Én még mindig úgy gondolom hogy ez hülyeség...
-
kdennis
aktív tag
Ez viszont tényleg érdekes. Interview a HTC egyik igazgatójával, aki még nem látta...
http://www.youtube.com/watch?v=KcUaCg0oAKs#t=74
Samsungnak be kellett furakodni a végérre....
-
kdennis
aktív tag
Ebbe a videóba megmutatják az új One-t!!!
-
kdennis
aktív tag
válasz
enginev3.0 #22675 üzenetére
Így hirtelen az jön le hogy éjszaka amikor lekapcsolom az olvasólámpát letölti az egész internetet...
-
kdennis
aktív tag
Szerintetek melyik a rosszabb? Ha töltés nélkül aksival játszok 80-90%-on pörgető procis játékkal, vagy ha töltöm is közbe (akkor is merül lassan). Egyértelmű hogy egyáltalán nem tesz jót az aksinak egyik se de melyik a kevésbé károsabb?
-
kdennis
aktív tag
válasz
enginev3.0 #22342 üzenetére
Hát végülis egy prémium kategória a HTC... Sasmung meg minden utolsó csövesnek van, az fontosabb biztos...
-
kdennis
aktív tag
Ez a BoomBass hangszóró sose akar lemerülni. 12 órája hajtom, hogy lemenjen a gyári töltöttség, elvileg 6 órát bír... (igaz nem is full hangerőn nyomom), de akkor is.
Fel szeretném tölteni hogy ne akkor merüljön le amikor épp mutogatom
azt hittem csak 20% körül van az aksija.
-
kdennis
aktív tag
válasz
takibacsi_11 #22115 üzenetére
Az azért van mert nagylátószögű kamera az első.
-
kdennis
aktív tag
válasz
SeatLeon08 #22101 üzenetére
Nem tudom miről beszélsz! Rohadt jól szól. Pont azt néztem hogy ha már maxra tekerem a hangerőt az már túl hangos és éppen a torzítás határán van. Egy fél centis hangszórótól nem várhatunk többet. Ha több basszus kell, venni kell hozzá BoomBass hangszórót, vagy nagyobb bluetoothos hangszórót.
Az enyém eladó, de annyira tetszik hoyg lehet nem is adom el!
Martin Garrix ha nem hallom a saját fülemmel, el se hiszem hogy ebből a kis cuccbol jön.
-
kdennis
aktív tag
válasz
MerLinh #21915 üzenetére
Szerintem meg próbálkozzon mindenki a PC-n. Annyira egyszerű mint a pofon. Be kell hozni a YouTube TV-t másik ablakba a sima YouTube-ot. Mind a két helyen be kell jelentkezni, és a sima yutub érzékeli hogy be vagyok jelentkezve a YT TV-re akárhol!!! És már megy is a vezérlés... YouTube app-al is így működik. Akinek meg nem máködik így se akkor ott a YouTube Remote. Semmi fizikai kapcsolat nincs se wifin se kábelen. Egyszerüen a YouTube szerver érzékeli ha bejelentkezett valaki a YouTubeTV-re.
Még ennyi lehet hogy bizonyos smart tv-k gyártanak külön saját alkalmazást, (szarva a youtube-éra) és akkor lehet emiatt nem működik. Ezért mondom hogy próbáljátok ki PC-n. Ugyanaz!
-
kdennis
aktív tag
válasz
HUTCHDB #21877 üzenetére
Én ezzel csináltam meg, és még a PC-n is elő lehet hozni ugyanazt amit a SMART TV-k is használnak.
-
kdennis
aktív tag
válasz
HUTCHDB #21870 üzenetére
Nagyon is van értelme! Ha van egy smatrt tv, ott valószínűleg távirányítóval kell bohóckodni a beírásnál, a fél képernyőt elveszi ha beírsz valamit és közbe nem tudod nézni a videót. De ha mobilról nyomod akkor be tudod kényelmesen pötyögni, és műsor közben is lehet keresni más zenét vagy akármit. Ez a youtube legjobb találmánya.
Persze van olyan eset amikor valaki nem hív embereket magához sörözni vagy lazulni és nem hisztiznek a vendégek hogy "MIT BÉNÁZOL MÁR ANNYI, NYOMJÁL MÁÁ BE VALAMIT... akkor ráér mindenki bohóckodni nyilakkal a távirányítón.Ja és egyáltalán nem kell egy hálózaton lennie, csak net kell!
-
kdennis
aktív tag
válasz
Nuada herceg #21820 üzenetére
Biztos minden cikkírónak Samsungja van!
-
kdennis
aktív tag
Ne vegye senki magára, de ez tényleg szánalmas.
Ha korom feketeség kell akkor Paintbe lehet önteni egy feketét és puff, kész. -
kdennis
aktív tag
válasz
spawn21 #21441 üzenetére
Egyet értek! Soha nem nyomtam egy telefonom se maxra, csak ha épp halkabb volt valami.
Most már erősen gondolkodok egy olyan bluetooth hangszórón amit mumk1 is vett. Tényleg nagyon szépen szol és árban is a többihez képest 'jobb'. Egyre több olyan alkalom van amikor észre sem veszi az ember és nagyon jól jönne.
Aztán jöhet a nyár... matrac+sör+JBL Charge +One... és királyság. -
kdennis
aktív tag
válasz
Nightfall75 #21245 üzenetére
Tök idegesítő.. miért minden Amerikába a jó? Ott van 64 gigás, ott minden a legolcsobb, ott jelenik meg minden majdnem előszór. grrr
-
kdennis
aktív tag
válasz
Nuada herceg #21153 üzenetére
Te mikor vetted a VANodat? Van esély rá hogy a most árultak nem ilyenek?
-
kdennis
aktív tag
válasz
Badboys #21051 üzenetére
Nem... feka csík eltűnt... csak el volt bújva!
Gyári rom, és ki lehet kapcsolni!
http://www.htc.com/hu/support/htc-one-mini/howto/382834.htmlMunkatársamét nyomkodom mindig. Még egy hét és letelik az előfizetésem. Mosmtár én is nyugodtan veszek One-t!
Nincs fekete csík!!!
-
kdennis
aktív tag
És én még mindig nem találom a 3 pötty eltüntető menüt...
-
kdennis
aktív tag
válasz
pixelmester. #20963 üzenetére
Egyébként igen! Elég bugyuta felmérés...
Viszont azt meg szintén hülyeségnek tartom hogy egy drága készülékhez még menjek piacolni valami bóvli memóriát. Gyárba meg valószínű normális gyorsat tesz(né)nek.
-
kdennis
aktív tag
válasz
pixelmester. #20958 üzenetére
Hát legyen is csak ott... felső kategóriás készülik... mi az hogy kihagyják. Már ezzel is különb mindegyiktől hogy ilyen sok memóriája van alapból.
-
kdennis
aktív tag
http://hvg.hu/tudomany/20140127_csucsmobilok_valos_tarhelye
Most olvastam ezt a tárhelyes cikket. Kicsit dühítő hogy a HTC minivel hasonlitgatják össze a többit. De oké ezek most a 16 GB-osak. De akkor is....
Beletettem a One-t is... így már rendben van. Blackberry helyett.
Az úgy se kell senkinek. -
kdennis
aktív tag
válasz
SeatLeon08 #20887 üzenetére
Fóliát vegyél rá, és nem lesz baja. Ha meg nem akarod hogy a fólia se karcolódjon akkor Invisible Shield.
-
kdennis
aktív tag
válasz
enginev3.0 #20835 üzenetére
"Kár, hogy túl fehér volt a hó, és a kutyát sok képen sötétek"
Pedig teljesen jó képek. Szépek a kutyák is!
-
kdennis
aktív tag
Tegnap egy kicsit nosztalgiáztam munkatársammal. Meséltem neki hogy 2005-be volt először "okostelefonom" (PDA-m) HTC Artemis, akkor még részletre sikerült megvennem 150 ezerért. Nagyon menőnek éreztem magam hogy ilyen különleges mobilom van, a buszon is megkérdezték tátott szájjal hogy "az ilyen érintős kijelző????"
A lényeg hogy pont azért szerettem azt mert olyan egyedi készülékem van ami nincs minden második embernek. Azóta megjelent az iPhone, meg a többiek és marhára nem érzem ezt a varázst. Kb. akkor egy Audi R8-asom volt, most meg egy biciklim van, ami mindenkinek... és szinte a kutya se lepődik meg ezen.
És pont ez az az apró varázsa a HTC-nek még mindig (akár direkt akár nem) hogy nincs minden második embernek belőle, mint a Samsung vagy az iPhone. És az egyik kizárólagos ok nálam többek közt ez is, amiért inkább az egyedi és ritka fehér holló HTC-t választom..
Lehet egy kicsit gyerekesnek tűnik, de szerintem meg van mindenkiben az a vágy hogy a tömegből egy kicsit kitűnni és nem zombiként menni a többiek után.
-
kdennis
aktív tag
Munkatársam most vette, t-mobos... nyomattuk a kamerát hogy melegedjen, és nem lilult.
-
kdennis
aktív tag
Nem értem miért kell problémázni a KitKat miatt hogy a One X nem kapja meg... Lassan már 2 éves a One X és nem nagyon lesz senkinek garanciája.. nyugodtan netet rá aki akar custom ROM-ot. Aki meg nem tud az úgy se fogja hiányolni. Működik az a saját ROM-jával tökéletesen.
-
kdennis
aktív tag
válasz
Balinov #20097 üzenetére
Na ez jó nagy szívás, felmérgel mindig az ilyen. Legjobban az dühít hogy telefonos boltosok Samsung fanatikusok, és 80% csak az van. Azt mondja ez kell az embereknek. Persze mert amikor kérdezősködök másfajta márkáról, egyből a Samsungot istenítik. Minden más szar. Kapásból 2 ilyen telefonost is ismerek, és ez csak egy kis város Békéscsaba.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- NBA és kosárlabda topic
- Viccrovat
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged