- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
porkiy
aktív tag
Nem tudjátok, itthon lehet valahol kapni Poetic Atmosphere tokot, vagy nem gondolkodik valaki külföldi rendelésen, ahová belehetne csatlakozni?
-
porkiy
aktív tag
Download ROM and place it on your virtual SD card
Letöltöm, felrakom a telefonra, a főkönyvtárba?Boot your phone in recovery mode (vol down + power)
Újraindítom a telót hang le és bekapcs gombbal?In main menu, select "install zip from sdcard"
Ott ki jön egy menü és a "" jelest választom....
Select "choose zip from sdcard" and browse to the location of Android Revolution ROM
Megint a "" jelest választom és megkeresem a helyét a letöltött cuccnak...You can use data wiping option in AROMA (optionally if coming from earlier version of my ROM, obligatory if coming from stock or other custom ROM)
Nem értem....After flashing process is complete, reboot the device
Újraindítom a telót....És a már fent lévő cuccok eltűnnek?
-
porkiy
aktív tag
Azt az ARHD-t nagyon bonyolult felrakni? Ezzel ugrik a gari?
-
porkiy
aktív tag
Ha valakihez esetleg be lehetne szállni külföldről történő tokvásárlásba akkor én jelentkeznék....
-
porkiy
aktív tag
Én még mindig az xp-vel szenvedek, felraktam a sync managert, de most azt írja ki, h az eszköz lockolva van és unlockolnom kéne, de hogy? A képek és a zenék amúgy elérhetők....
-
porkiy
aktív tag
Ha a home gombbal lépek ki egy alkalmazásból és az fut a háttérben akkor azt be lehet valahogy zárni az alkalmazáskezelő-kényszerített bezáráson kívül?
-
porkiy
aktív tag
Mindenki másnak sikerült xp-n a csatlakoztatás?
-
porkiy
aktív tag
válasz
mtibusz #6844 üzenetére
Pontosan így csináltam, és semmi hatása...
Davzone: usb megjelenik, lehúzom, rábökök, az van, h
hordozható wifi hotspot
hordozhato wifi hotspot beállítások
usb hálózat beállítás
bluetootha 3.-ban
nincs,
inteligens hálózatmegosztás
usb modem
internetes átvitelaz egésztől 1 szinttel visszább pedig
használat
vpn
mobilhálózat megosztása
nfcMTP-t sehol sem találok...
-
porkiy
aktív tag
ÁÁÁÁ, mégsem, megtaláltam TC-ben a ONE-t, de oda megint nem enged másolni....csak onnan el, egyirányba....
-
porkiy
aktív tag
Á, a "fényképezőről" tudok képeket átmásolni, de oda másolni bármit is nem. Konkrátan pár fájlt szeretnék átrakni a telefonra, filmek, ilyesmi, de nem megy sehgy sem, felraktam a friss media player, de nem sehogy sem....pedig a TC-t is átállítottam, ahogy írtad....és ahogy megnyitom a gépet egy csomó név nélküli mappát látok....
-
porkiy
aktív tag
XP alatt hogy kell megoldani, h lássa a gép a telefon memoriáját, h tudjak rá másolgatni cuccokat? Nem találja meg a rendszer, sem a sync nem látja....
-
porkiy
aktív tag
A Dsire S-en volt egy fű elő háttérkép, ami a napszak alapján változott, letöltöttem ONE-ra is, de becsíkozza, erre esetleg valami ötlet? Úgy szerettem azt anno, ali evett aksit, tök jól nézett ki....
-
-
porkiy
aktív tag
Merre találom a fotoról tárgyeltüntető cuccost? A szerkesztésben hatások, képkokckák, retusálás és átalakítás van, de egyikben sem lelem.....
-
porkiy
aktív tag
Ha kirakom az alsó 4 ikon közé a kamerát és egyből onnan indítom nem működik a minta képernyőzár, ez másnál is így van? Vagy direkt, h gyorsan lehessen képet csinálni?
Más: az előlapi kamerát hogy lehet életre kelteni?
-
porkiy
aktív tag
Megtudom azt nézni valahogy, h milyen alkalmazásokat vásároltam meg korábban a play-ből?
-
porkiy
aktív tag
Van valami feladatkezelő valamerre, vagy h éppen mik futnak?
A D S-ben volt olyan, h ha hosszan nyomtam a home-ot kijött a legutóbb megynitott alkalmazások listája, itt nincs ilyen? -
porkiy
aktív tag
A főképernyős paneleken tudok csinálni mappát, vagy könyvtárat, amibe aztán pakolgathatnék ikonokat/widgeteket, teszem azt GPS nevű mappában az ezzel kapcsolatos alkalmazásokat....?
-
porkiy
aktív tag
Tudom, h volt korábban, de hogy tudom az alsó 4 ikont szerkeszteni, módosítani?
-
porkiy
aktív tag
válasz
Nightfall75 #6451 üzenetére
Shanghai, május 15. (ezüst)
-
porkiy
aktív tag
Most hozta a futár, t-s, matricás, fóliás, hibátlan, bár simem még nincs hozzá......
-
porkiy
aktív tag
A sim kártyán lévő számokat le tudom menteni valahogy számítógépre?
-
porkiy
aktív tag
Én is Desire S-ről cserélek, 2 éves a telefon, szinte alig volt kikapcsolva, semmi gondom vele, feleség kapja meg....
-
porkiy
aktív tag
Megrendelve, hétfői szállítással kértem...
Hogy működik ez a sima sim-mikro sim, a jelenlegi kártyáról át lehet tenni kissimre a telefonszámokat, vagy adnak egy üres mikrosimet és vezessem át őket én? T-mobile..... -
porkiy
aktív tag
Örömmel értesítjük, hogy az Ön által kívánságlistára tett HTC ONE/SL telefon 2G Quadband, 3G Quadband, LTE, töltő adapter + USB kábel + fülhallgató+ beépített akkumulátor, fehér (HTC ONE/SL #WHITE) már kapható, szeretettel várjuk áruházunkban! T-mobile
-
porkiy
aktív tag
Rendeltem T-nél ezüstöt, ha lesz felhívnak.....
-
porkiy
aktív tag
T-nél reggel óta megint elfogyott (fehér nem is volt, vagy ha igen rövid ideig): "Jelenleg nem kapható, újabb készlet várható."
-
porkiy
aktív tag
Múlt héten azt mondták a T-nél, h ettől a héttől lehet náluk megnézni, bementem ma egyhez, de még nem kaptak készüléket, nem tudjátok BP-en hol van kiállított darab szolgáltatónál vagy egyéb üzletben? (A T-s azt mondta, h egy db-ot látott, amikor visszavitték hozzájuk cserére....
)
-
porkiy
aktív tag
Sziasztok, kérédse, ha rendelek webshopból egyet, kihozzák, és mivel nincs csak sima sim-em nem tudok bele rakni kártyát, de ezért be lehet kapcsolni a telót, h megnézzem a képernyőjét mennyire hibás esetleg? Utána el T-hoz ahol adnak minisimet......és ha hibás a készülék akor egyből csere......
Aksi idővel kinek mik a tapasztalatai? -
porkiy
aktív tag
Azt szeretném megkérdezni, h mennyire zavaró, vagy mennyire használható a fent elhelyezkedő képernyőfeloldó gomb? Normál átlagos férfiember használhatja értelmesen, esetleg egy kézzel?
-
porkiy
aktív tag
Azt szeretném megkérdezni, h ha lefagy a telefon akkor mi a helyzet, ugye nem lehet kivenni az aksit, van valami reset/restart megoldás ettől függetlenül?
-
porkiy
aktív tag
Nem tudjátok, h BP-en melyik bevásárlókp-ban lehet megnézni/nyomkodni a telefont, melyik MM-ban van kirakva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hálózati / IP kamera
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Milyen TV-t vegyek?
- Macska topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest